aynen canım belirsiz şu anda. inşallah vardır canım umudum, ümididm deva ediyor bugün arkadaşlar hesapladı saolsunlar ve 8 yada 9. günü benim döllenmemin. zaten hcg de 9-10. günden sonra yükseliyormuş haftaya bakıcaz artık. tabi ben o zmana kadar dayanamayıp 1 test daha eskitmem inşallah
Kizlar. Normalde yarn adet olacagm tarih.. bugün kahverngi yoğun bi akintim oldu... Yerleşme kanamasi denilen bumudur. Eger buysa yerleşme olmadan idrarda pozitf cikarmi....korktum acikcasi.. bilgisi olan varmi kizlar.. bugün biraz yordumda kendimi temzlik yaptm. Âmâ ağır hicbise kaldrmadm... Lütfen cvppp.yazın.
8 aralık
korkma canım önlem al sadece yani eğer kanama şekilnde olur ve devam ederse doktora git hemen ihmal etme İnşallah yolundadır her şey
arkadşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza.1ayda 2kere regl olunca dr a gittim bebk istediğimiz için klomen verdi ama yumurta takibi yapamadım çünkü hiç randevu boşluğu yoktu bende ilk ay diye okadar üstünde durmadım birde tsh için ilaç içiyorum birazda bu yüzden çok önemseyemedim benimde adet tarihim 3 kasımdı.kasıklarımda arada batmalar var 1 haftadır 2 haafta önce göğüs uçlarım çok acıyodu ama şimdi az acıyor arada belime ağrı giriyor.bulantı kusma yok acaba bebiş olabilirmi.inşallah herkesin olur
1 yıldır evliyiz 28 yaşındayım uzun zamandır böyle okuyordum yazılarınızı bugün bende yazıyım dedim. ekimde bıraktık korunmayı benim tsh değerim biraz yüksekti eutroxhy kullanıyorum.
Kizlar. Normalde yarn adet olacagm tarih.. bugün kahverngi yoğun bi akintim oldu... Yerleşme kanamasi denilen bumudur. Eger buysa yerleşme olmadan idrarda pozitf cikarmi....korktum acikcasi.. bilgisi olan varmi kizlar.. bugün biraz yordumda kendimi temzlik yaptm. Âmâ ağır hicbise kaldrmadm... Lütfen cvppp.yazın.
mutlucum inan tahmin edemedim ama belki de öyledir ?? ama yerleşme olmadan bırak idrarı kanda bile pozitif çıkmaz
yereşme kanaması buysa da yarın ve öbür gün normal kanama geçirmezsen öbür gün yaptığın idrar testinde silik çizgi çıkmalı ??
canm eşime söledm .kadındoğum uzmanı bir arkadaşına sormuş.. ne olur ne olmaz diye progeston alsın demiş..azönce eşim göndertti attım.. hakkımızda hayırlısı artık... yarın kısmet olursa gidip hcg baktrcaz..dua edin.. inşallah benimledir bebeğim..
inşallah dua ediyorum sana
saol. canm inşallah .. bugün temzlk yaptığım için kendimden bildim. kendime kızıyorum şimdi....rabbim herşeyin hayrılısın versn . hakkımzda hayırlısı olsun.ne diyim...yarın eşim gelince hastaneyi gidelim...
canım kendıne kızma hıc eger nasıpte varsa tas bıle tasısan bısey olmaz moralını bozmak gıbı olmasın ama o regl bence cunku bende de her ay aynı sekılde oluyo pkodan dolayı koyu renk te dr.ole soylemıştı bende umıt etmıstım hep yerleşmedır dıye ama onun kanaması acık pembe rengınde oluyomuş nerdeyse ınş. yanılıyorumdur
doğru canm . hakkımzda hayırlısı olsun. ne diyelm.. ama ben silik çizgiyi gördm ..kadın doğum uzmanıda normaldir olabilir ama tedbir için progeston alsın demiş.. bakalım kısmet artık dedğin gibi canm .. hayırlısı olsun hakkımzda .. olacağı varsa olur.. rabbim en hayırlısını bilir.. .. düşünmekten derste çalışamadm.. ne zahmetli stresliymiş. gebelik..:) . ama zahmet olmadan nimet olmaz.. olsada değeri anlaşılmaz... rabbim şükredenlerden etsin bizi.
amin canm.. yarin kismet olursa hcg baktrcaz.. rabbim hepimize saglikli salih bebisler nasip etsin. Canm .
saol canm .. bende sana msj atyrdm tam .. benmde adet tarhm 4 kasımdı. adetlerni kaçgünde bir oluyorsun canm ..ben 3gün önce silik çizgiyle gördüm pozitifi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?