ben geldim ama kimsecikler yokk
kızlar merhaba yardım edebilcek arkadaşlar var mı kafam çok karışık :S
ne oldu melekcim?
canım 24eylülde adet oldum daha sonra 12 gün gecikme ile diğer adetimi gördüm adetimde herşey gayet normaldi süresi,miktarı,rengi. ama bi fark vardı adetime 2gün kala sol kasığımda bir ağrı vardı ve akıntım vardı sıcak su ile pansuman yaptığımın 2.günü adetim geldi ve kasık ağrım ve akıntım geçti üşüttüğümü düşünüyorum.ama hala aklımda bir soru kaldı acaba gebe miyim diye 24kasımda idrarda test yaptım negatif 27sinde yaptım tekrar negatif hala gebeliğin mümkün olma yüzdesi nedir lütfen yardımcı oluuun
eslemcimm hoşgeldinnn... çok özledik seniiii
naptın bakalım biz yokkenn
napıyım valla can sıkıntısı işte internetim gelmedi daha annemlerdeyim ordan giriyim dedim
canım benim anladığım kadarıyla senin aklında kalan soru işareti üstüne mi gördüm diye düşünüyorsun. adetin gayet normal geçtiğini söylüyorsun. o adetten sonra belki gebe kalmış olabilirsin ama önceden kalmış olsaydın 2 aylık olmuş olcaktı ve testte kesin çıkardı. ama bu ayki adetin ne zaman olacak ya da geçti mi?
kasım 5te oldum canım ortalama kasım 8falan olcak canım bu ay hiçbir birleşme olmadı o yüzden rahatım ama banada öyle geliyor 9haftalık gebelik kesin ve net çıkardı değil mi ?
evet canı kesin çıkardı. sen o ay üşüttün büyük ihtimalle.
zaten canım belirtilere bakıyorum göğüs ağrısı falan hiç bişiym yok adetten önce genel şeylerdi adet olduktan sonra herşey eskiye döndü artık normalim. çok teşekkür ederm içim rahatladı..
Daha 3aylık evliyim canım eşimde gemici şuan tek başımayım bukadar sorumluluğa hazır değilimallah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın ama ben daha yeni evliyim ve tekim
ahh taze gelinn senii :))
canım eşinin gemici olması zordur yaa gerçekten Allah yardımcın olsun. ve istediğiniz zaman bir bebişiniz olsun.
sağol canım inşallah rabbim istediğimz zaman versin bize. hemde çok zor canım dha 3aylık evliyim ama balayımız dışında eşim toplasan 15gün evde kalmadı ühühühü :'(
annemler eşimin ailesi herkes bursada canım biz iş dolayısıyla istanbuldayız ama çok zor oluyor gerçekten her an gözlerm kapıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?