Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

kızlar bütün hafta çalışmanın :126: yorgunluğu çıkıyor
pert durumdayım :111: başım da ağrıyor
müsade ederseniz ben kaçıyım :106:

atamızı da anmadan olmaz
nur içinde yatsın ruhu şad olsun inşallah

hadi sana iyi geceler tatlim....yarin görüsürüz insaallah

doru yarin 10 kasim nur icinde yatsin atamiz....

kizlar müsadenizle bende cikim artik

yarin bu topige ugramayi unutmayin

yine görüselim cünkü hepinizi öpüyorum iyi geceler

iyi geceler canım... Grşrz.. Saygıyla anıyoruz.

bende kaçar ozaman . kızlar .. hepiniz öpüldünz.. görüşmek üzere iyi geceler....

günaydııııııınnnnn kızlaaaarrrr

sağol canım atamızıda andık
canommmm biraz sancım var yumurtluyorum galiba pıt pıt pıt

yumurtlama döneminde misin canım? ,
ne güzel inşallah yumurtalar sana evlat olarak geri döner bu ay
bende o dönemdeyim p.tesi itibariyle sıkı bir çaışma bizi bekliyor bakalım hayırlısı ile

yumurtlama döneminde misin canım? ,
ne güzel inşallah yumurtalar sana evlat olarak geri döner bu ay
bende o dönemdeyim p.tesi itibariyle sıkı bir çaışma bizi bekliyor bakalım hayırlısı ile

dün çok kötüydüm sancıdan dolayı belim falan ağrıyordu ya bi de soğan suyu da içiyorum o dokunmuş olabilir mi acaba :18::18::18::18:

dün çok kötüydüm sancıdan dolayı belim falan ağrıyordu ya bi de soğan suyu da içiyorum o dokunmuş olabilir mi acaba :18::18::18::18:

soğan suyundan olduğunu sanmam canım ya, iltihaplanma varsa onu temizliyor çünkü
ağrı yaptığını duymadım hiç.

soğan suyundan olduğunu sanmam canım ya, iltihaplanma varsa onu temizliyor çünkü
ağrı yaptığını duymadım hiç.

yani iltihap varsa temizlerken ağrı olur mu manasında sordum canım evlenmeden önce annem içirirdi için temizlensin diye

amin cnm amin... isteyen herkese... sana da çok geçmiş olsun ayrıca... insan baştan çok yıkılıyo atlatamıcak gibi geliyo, sanki o zmanlarda tekrar hamile kalmaya cesret edemem gibi geliyodu ama herşeye alışılıyo...... şimdi o benim melek olup uçan oğluma kardeş gelsin istiyoruz Allahın izniyle.....

canım merhaba bende aynı durumdayım sizinle temmuz ayında 19 haftalık ikizlerimi kaybettim
ama ne yapalım ne kadar üzülsekte onlar birer melek artık bizleri bekliyorlar, onlara da kavuşucaz birgün elbet ben inanıyorum rabbim bizlere gösterecek yavrularımızı,
yaşamaya devam ama bu aydan itibaren kardeş yapıcaz bizde inşallah
Rabbiim inşallah sizlere yanısıra banada bu güzel duyguyu tattırır bu ay :))

günaydın arkadaşlar..............:))) bugün 10 kasım atamızı andık..... nur içinde yatsın o büyük insan

şimdiiiii gelelim bize nasıl gidiyo bakalım.... inşallah bu ay hamiş haberleri alırız.........
benim adetimin 14. günü bugün.. iyi değerlendirmem lazım demi kızlar.... ama eşim bugün bütün gün işte sabah beraber çıktık, gece saat 12 de gelicek malasef... kıyamam çok yorulcak ama yapcak bişey yok... bugün çok önemli bi gün.... inşallah çalışmalarımız bu ay cevap verir ya çok heyecanlıyım........

inşallah canım yılmak yok yorgunluk bahane bebiş şahane

günaaayyyddiiiiiiinnn kizlar bu ne hiz böyle dün girmedim sayfalar basini almis gitmis, alis verise gidicem simdi kisa bir gireyim selam vereyiim dedim hemde neler olmus bi bakim dedim ama okuyamadim daha neyse isimi hallettikden sonra detaylara girerim öpüyorum hepinizi iyiki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…