Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

aaaaa kızlar bugün pastanın doğum günüydü değil mi happy birtday pastaaa happy birtday pastaa happy birtday happy birtday happy birtday to you :119::119::119::119::119::119::119:

aaaaa kızlar bugün pastanın doğum günüydü değil mi happy birtday pastaaa happy birtday pastaa happy birtday happy birtday happy birtday to you :119::119::119::119::119::119::119:

evet pastanın doğum günüydü bugünnn
pastaacım doğum günü kutlu olsun tatlım, nice güzel yaşlara eşinle ve inş. bebişinle :119: :119: :119:

evet pastanın doğum günüydü bugünnn
pastaacım doğum günü kutlu olsun tatlım, nice güzel yaşlara eşinle ve inş. bebişinle :119: :119: :119:

çok çok teşekkürler ederim hepinizee. bebişsiz geçirdiğim son doğumgünü olsun inşalllahhh
inşallah hepimiz güzell bebişlerle yine bu skeilde muhabbete deriz her yıl

eveeeeeettttttttttt bugün pastacığımızın doğum günüsü

nic mutlu yıllara,nice yaşalara sevdiklerinle ve tabi bizmle beraber.........

seni seviyoruz pasta....

sana şimdi çilekli mi,frambuazlımı,çikolatalımı,krokanlımı,full meyveli mi,............................... nasıl pasta istersin?
yoksa hepsinden mi:125::125::125::125::125::125::125::125:

çilekli yada full meyveli uygundur canım.
teşekkür ederim hatırladığınız için tekrar. iyiki varsınızzz.

çilekli yada full meyveli uygundur canım.
teşekkür ederim hatırladığınız için tekrar. iyiki varsınızzz.

pastaaaa yay burcu musun sen kızzzz

hemde yay'ın hasıyım. yükselenim bile yay

pastaacımm selemlar. bugün nete ancak gelebiliyorum temizlik vs baya uğraştım.

doğum günün kutlu olsun nice güzel bebişli yıllar senin olsun inşallah.

burçlarımız aynıymış ne güzell:)) ama sen daha enerjik yaylardansın

saol canım benimm teşekkür ederim. amin amiinn amiiiiinnnn. burçtaşız biz evet

pastacım bilmydum ya dgünün kutlu olsun canım nice yıllara :124::124::124::124:

teşekkür ederim arkadaşlarım. tabii ya nerden bileceksiniz. bence yılsonu bi çalışma yapalım hepimizin doğumgünlerini alalım kutlarız burda. hatta istanbul için mesela bi gün ayarlayalım hepimiz o gün buluşup görüşelim. ama diğer illere karışmam söyliim

bende doğum günüme hamiş olarak girmek istiyorum yaa hem bana hem eşime süper bi doğum günü hediyesi olurr.

canım bende öyle istiyordum bu yüzden dün test yaptırdım ama 0.2 çıktı. yani bişeyler var ama kesin değil adetle gidebilirde tam tutunmamış. 7 aralıkya benim bat'ım. o zaman olmazsa İNŞALLAAAHHHH hamileyim demektir. ctesi dr a giderim kesin.
ben akşamüstü dr'u aradım yok dedi bana bende madem yok sonucu eşimle alıyım dedim beraber gittik zaten eve geç gitmiştim meğersem azcık olabilirde dedi. bölece sürpriz yalan oldu. hastaneyede eşimle gidicez hasta olmazsam. ama yinede bi güzellik yaparım artık eşime

pastacım bu arada seninde henüz belirsiz hamileliğin umarım vardır bebeğin canım kırmızı gelmeden ümit kesilmez daha 1 haftan var

pastacım bu arada seninde henüz belirsiz hamileliğin umarım vardır bebeğin canım kırmızı gelmeden ümit kesilmez daha 1 haftan var

aynen canım belirsiz şu anda. inşallah vardır canım umudum, ümididm deva ediyor bugün arkadaşlar hesapladı saolsunlar ve 8 yada 9. günü benim döllenmemin. zaten hcg de 9-10. günden sonra yükseliyormuş haftaya bakıcaz artık. tabi ben o zmana kadar dayanamayıp 1 test daha eskitmem inşallah

hadi hayırlısı olsun ccanım yaa pazartesi de ben doktora gitcem de gebeliğe de baktırayım diodum çıkmaz mı ki acaba benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…