diyorsun ki bi doğum 2 olsun 2.1 önde olayım... ya bende ikiz olsun çok istiyorum bazen. ama bakımı falan bilemiyorum ki kız .. eşim diyor 7 çocuk :) zaten anca ikizer üçüzer doğurursam 7 ye tamamlarım ..tek tek çok zor .. yanlız 7 tane olursa triplex alırsın ona göre dedim tamam diyor.söz. ben 7ciden sonra ahım gitçek bağım kalceek neee etceeem triplex eve
şaka bi tarafa rabbim sağlıklı çocuklar versn kimseye muhtaç olmayalım yeter... canm . eğer söledklerime hem fikirsen . yani söledğim tarihlere daha yeni yeni olmuştur .yani.. yinede ne çok ümitlen nede ümitsizleş...ortası ol.. . bidaha ne zaman yapcan test..
canım ben hesapladım sat 3 kasım - bat 7 aralık olarak adet döngün 34 gün gözüküyor
19 kasım - 25 kasım arası yumurtlama dönemim bu takvime göre hamile kalsan daha kanda belli olmaz 9 - 10sonra belli oluyor kan tahlilde
sen sabret inş. rabbim yüzünü güldürcek canımmm
sayfa hatasından dolayı mesaj tekrarı.
birde dün sonucu alıp eve gelince eşime diyorumki hemen kk'yı açıp yazmam lazım dedim. eşim diyorki ya bi dur ortada bişi yok hem zaten ilk 3 ay kimseye söylemicektik fln. ben de diyorumki ama aşkım onlar bein arkadaşlarım can yoldaşlarımm.. eşimde güldü :) ben hemen yazdım tabi dünde. ama geçti duş fln derken yatıcam die hemen kaçtım snra :)
seviyom ya ben siziii
heyecan yapıyım ben
canım 2 ay önce bendede öyle olmuştu çok üzülmüştüm dr.sordum bazen yediğimiz gıdalır etkili oluyomuş yanıltmaya
günaydın tatlı=sweet:1
nasılsın bakalım?
eşim yok bugn .. yarında geldiğinde yorgun olur. kısmet olursa 2gün sonra anca yani canm .:) inşallah hemen haber vercem size ... aslında dün keşke baktırsaymışız kan testi.. evin işleri bitiyorki .kalorifrcler gelnce .çok geç oldu .. neyse kısmet.. aslında gittiğim gibi kısmet olursa kalp atışlarını duyuverseydik ne güzel olurdu ... birazda o sebepten geçiktiriyorum... kalp atışlarını duymadan anneme sölemek istemiyorum ...ama 5 haftalıkken bile nadir duyuluyor... sonuçta benm gidip bi görnmem lazım.. bakalım hayrlısı inşallah.. rabbim sağlıklı salih bebişler nasip etsn hepimize inşallah...canm
Çok iyiyim bu günlerin tadını çıkarıyorum:) haftaya bebeğin kesesini görmeye gideceğiz merakla bekliyorum bir sorun olmasın diye de dua ediyorum
ay evet şekerim 2 tane birden olsun. kayınvalide ile benim annem bi el atarlar onlara bende arada yardım ederim tabii7 çocukta seni pert e kaldırırlar canım dikkat et aman diyim. benimki 2.yi bile yapmasakmı diyor ben illa araları kısa olsun 1 yıl sonra yaparız diyorum. tabi hayırlısı daha ortada 1 yok ama 2 olursa hem görümceye gol atarım hem kocaya
valla doğru atarsın golunu. hem 1 sene arayla istiryorsan yani allah kısmet ederse ikiz olması daha ii bence .. zor olur ama daha kendini yeni toplamışken tekrar o sürece girmek daa zor bence .... :)
valla güzel olur ikiz allah güç kuvvet verir alllahın izniyle. birine kocalarımz bakar birine biz...dün kendime hediye aldrttımikizolursa bir hediye daha şart.. 7 çocuk zor canım . ya 7sini birlikte doğurmalıyım ki onlar bana baksın... . yada başka türlü zor.. her biri eline bir iş alsa bütün işleri hallederler..
kızlar ben bugün çok mutsuzum nedense yaa neden böyle oldum bilmiyorum sabahtan beri böyleyim dün nasıldım bugün nasılım ya hiç bişey yapasım gelmiyor içimden
ay evet şekerim 2 tane birden olsun. kayınvalide ile benim annem bi el atarlar onlara bende arada yardım ederim tabii7 çocukta seni pert e kaldırırlar canım dikkat et aman diyim. benimki 2.yi bile yapmasakmı diyor ben illa araları kısa olsun 1 yıl sonra yaparız diyorum. tabi hayırlısı daha ortada 1 yok ama 2 olursa hem görümceye gol atarım hem kocaya
valla doğru atarsın golunu. hem 1 sene arayla istiryorsan yani allah kısmet ederse ikiz olması daha ii bence .. zor olur ama daha kendini yeni toplamışken tekrar o sürece girmek daa zor bence .... :)
valla güzel olur ikiz allah güç kuvvet verir alllahın izniyle. birine kocalarımz bakar birine biz...dün kendime hediye aldrttımikizolursa bir hediye daha şart.. 7 çocuk zor canım . ya 7sini birlikte doğurmalıyım ki onlar bana baksın... . yada başka türlü zor.. her biri eline bir iş alsa bütün işleri hallederler..
bence 7 sinin birden olma ihtimali benim ikiz olmazı ihtimalinden daha düşük tatlım. Ama inşallah olur tabi istiyorsanız. 7 değilde 3-4 neyim olsa bari :) benim işim zor tabi dediğiniz gibi 1 yıl arayla tam toparlamışken yada toparlamaya çalışırken:) ama bide şu var bi olsunda hayırlısıyla belki ben istemem zor gelir fln. hayırlısıartık. dereyi görmeden paçalrı sıvamayayım ben
kızlar bilen birileri yazabilir mi bu ay soğan kürü yapmak istiyorum, adetin kaçıncı günü başlanıyordu?:18: :18: :18:
adet bittikten en geç 7 gün içerinde başlıyorsun canım hergün sabah akşam aç karnına bir buçuk su bardağı suyu kaynatıyorsun su kaynadığı zaman orta boy soğanı 4 e bölüp içine atıyorsun 5 dk öyle kaynatıyorsun sonra biraz ılıtıp içiyorsun soğuk olmasın ama ılık olsun 20 dk bişey yeme 15 gün böyle yap ben yaptım bitti benim ki
sağol tatlım yapıcam bu ay bugün 1. günüm geldi az önce adetim :2: :2:
ben aralığın 6sında başlıyım o zaman,
ilk içtiğinde tadı kötü geliyor ama 2.gün alışıyor insan çok soğutursan daha fazla soğan tadı gelir ağzına ılıktan biraz daha bile sıcak içebilirsen çok tadını almazsın o zaman canommmm
canım olabilir bulantın bazılarında erken başlıyormuş çünkü kişiden kişiye değişen bir durum sonuçta,
ama testin çok net bence sen bugün yaptırabilirsin kan testini
QUOTE]
sunbal senin yumurta çatlamış 15. gün değerlendirdiysen şansın yüksek, hadi hayırlısı bakalım :)
canm adet döngün 33 .32 gün arası ise eğer . 21 gibi yumrtlamşsın. e daha geçen gün yada dün kanda baktrmışsın.. yani yumurtlamadn sonra anca 9 .10gn geçmiş oluyor.. yani bilmiyorum tabi yine ben .. yumurtlama dönemi hesaplama takvimi falan varya ...hani sonucunun şuanda düşük olması normal baya eğer tutmuşsa çokk yenii. inşallah tutmuştur canm .. sen yine de şu yumurtlama gnlerini başkasına sor kafanı karıştırmış olmiyim .. bilen kızlar hesaplasın .huuuuuu
yeni tutmuş olsa da değer 5 in üzerinde olabilirdi, inşallah yükselir pastacım, arkadaşımın değeri 10 çıkmıştı çok düşük ama,
dr oladabilir olmayadabilir demiş,sonrasında günaşırı test tekrarıyla ilerleyen değerle bebeğini kucağına aldı bile:)
kızzz bizde seni seviyoruz bencede değşmesin topiğin adı yaa bu çok güzel
ruyacm nye moral bozuk evet herkes birbirinden pozitif enerji alıyo burda:) pastacım zaten çok tatlı tadından yenmez
bulantılar 6 ila 8. haftada bhcg değeri yükseldikçe başlar genelde, bu kadar erken başka bi sebepten de olabilir,
yani iyice hassaslaşınca dokunan bişey de tetiklemiş olabilir ??
QUOTE]
sunbal senin yumurta çatlamış 15. gün değerlendirdiysen şansın yüksek, hadi hayırlısı bakalım :)
yeni tutmuş olsa da değer 5 in üzerinde olabilirdi, inşallah yükselir pastacım, arkadaşımın değeri 10 çıkmıştı çok düşük ama,
dr oladabilir olmayadabilir demiş,sonrasında günaşırı test tekrarıyla ilerleyen değerle bebeğini kucağına aldı bile:)
ruyacm nye moral bozuk evet herkes birbirinden pozitif enerji alıyo burda:) pastacım zaten çok tatlı tadından yenmez
demin biraz bozuktu moralim ama şimdi iyiyim ipekcim ya öyle bi geldiler bi ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?