Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

aynen öyle canım.. tembellik yok
çalışcaz....
o bebişler göbüşümüze yerleşene kadar çalışcaz....:113::113::113::113::113:

evet tatlım o bebiş bu göbişe yerleşecek ....
sonrada kucağımıza gelcekkk ayy inş. gelecek ay hepimiz birden hamiş kalırız kızlarr... toplu kutlama yaparız sonrada

bugün inandm artık... çünkü mide bulantım vardı .ama evlenmedn öncede sabahları oluyordu .. ama ben kolay kolay kusmam... afedersn az önce kustum.. mide bulantıları bu kadar erken başarımı .. 2 gün sonra gidicem kanda baktırmaya ..inşallah..

ama bak demişsin işte canım onun adet günü geçmiş senin adete daha çok var...
haftalara göre hatta günlere göre değerlendirmek lazım..

bekle bakalım bellimi olr yükselebilir bat nezaman

kızlar şimdi baktım ben bilgilerimi sizinlede paylaşayım. batım 7 aralık.

Gebeliğin oluşması ile birlikte 8-9. günlerde kanda HCG hormonu salgılanmaya başlar. HCG hormonu ilişkiden yaklaşık 12- 14 gün sonra 100 mIU /ml civarına çıkmaktadır. Bu da kişinin beklenilen adet dönemine geldiği güne uyan dönemdir.

bkz. ben erken yaptımya ondandır dimi ondandır. sonra yükseli dimi? 8 aralıkta kadın doğum dr una gitmeyi düşünüyorum tabii olmazssam..

canım bat ne zamandı senin ???

sweet ve sunbal günaydınlar birde size. ben kendi derdimsen size yazamadım günaydın die. araştırma yapıyordumda. inanılmaz sabırsızım da bu nedenle böle diken üstündeyim hep. hayırlıaı artık... inşallah dayanırım haftaya ctesi günüe kadarr..

Günaydın kızlar sevgili hamişler ve hamiş kalmak isteyenler:)))

Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inş.hepimize hamiş arkadaşlar bize dua edin lütfen günler yaklaştıkça içim titiriyo yaaaaaaaaa kırmızı kart görürsem diye

canım günaydın biz seninle aynı günü bekliyoruz heralde ama ben umutsuzum çünkü bütün belirtilerim var göğüslerde şişlik kasık ve bel ağrısı akıntı hiç umudum kalmadı

kızlar hayırlı cumalar .. hepinize... nasılsınız.... pastacım bence ümitsiz olma .. hiç belli olmaz ve .batına çok var daha .. inşallah hamilesindir canm ... rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu inşallah ...

2 -3aralık canm .. normalmi dersin . yani yani adet günümün ilk gününü ele alıp hesaplarsak 3 hafta 6günlük olmalı ..inşallah ...

canım olabilir bulantın bazılarında erken başlıyormuş çünkü kişiden kişiye değişen bir durum sonuçta,
ama testin çok net bence sen bugün yaptırabilirsin kan testini

bencede mutlubirisi bencede sen bugün yaptır kan testini ben daha çok merak ettim kız ben olsam yaptırmıştım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…