Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

kızlar değerim 0.2 çıktı. 7 sinden sonra gidicem dr.a. çok heyecanlıyımmmm hadi hayırlısı. oladabilir olmayadabilir dedi yaptırdığm yer:44::44::44::44::44::44:

kızlar değerim 0.2 çıktı. 7 sinden sonra gidicem dr.a. çok heyecanlıyımmmm hadi hayırlısı. oladabilir olmayadabilir dedi yaptırdığm yer:44::44::44::44::44::44:

hayrlısıylaolur inşallah . canm . güzel haberlerini alcaz burdan inşallah canm ...:)

bugün test yaptım silik gibi çıktı. ama yarın sabah ilk kalktığımda yapacağım. bide bugün bir yorgunluk bir uyku, baş dönmesi de vardı. Ancak az önce kahverengimsi bir sıvı geldi sol kasığımda hala batma var. inş yarın sabah tekrar yapacağım test pozitifse doktora gideceğim ya da adetim gelecek (((( Ama hayırlısı demekten başka çare de yok gibbiiiii(50:

slm arkadaşlar benım bat 25 kasımdı.... 3 gun gecınce test yaptım negatıf cıktı... fakat hala adet olmadım... belırtılerım arasındada goguste hassasıyet var ....yanı su an 4 gun gecmıs oldu... ama üzülmemek için haftaya test yapıcam.. benım merak ettıgım kımının adetten önce cıkıor pozıtıf bende nıe hala tık yok... inanın moralım cok bozuk... yorumlarınızı beklıyorum.. en azından bıraz kafam daılmıs olur sızınle sohbet ederken... şimdiden tşkler...

canım ıns.hamışsındır cok sevındım ınan:)darısı basıma darısı basımaaaaaaaaaaaaaaaaa

KIzlar günaydın kimsecikler yok ben açayım bu sabah topiği dedim bende,

canommmm gulucuk .. biz anlamyz duygularınızı.. ama allah omur verdikçe şansımiz var..cok şükür... Inşallah hep beraber güzel haberler vercez...

amin canım inşallah hepimiz sırayla hamiş haberlerimizi vericez..
Kız sen hamilesin çok net belli oluyor ikinci çizgi tebrik ederim seni...

kızlaaaarrr günaydıııınnnn pastacım inşallah hamişsindir canommmm sen nasılsın?

hayrlısıylaolur inşallah . canm . güzel haberlerini alcaz burdan inşallah canm ...:)

canım ıns.hamışsındır cok sevındım ınan:)darısı basıma darısı basımaaaaaaaaaaaaaaaaa

balım cok sevindim ya inş hamilesindir

kızlaaaarrr günaydıııınnnn pastacım inşallah hamişsindir canommmm sen nasılsın?

kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim. inşallah öyyelimdir vallahi bende çok istiyorummmmm. ama baktım ben netten 0.2 - 1 haftalık gibi bişeymiş. ama kesin değilmiş. yani kiminin 4 çıkıyormuş ama 5.3 ü geçmediği için hamilelik olmuyormuş. bu nedenle çokta sevinemedim açıkçası ama en azından belirti var bu bile çok heyecan verici yaniii
tabii bat'ım 7 si ve bana bu değer çok düşük gibi geldi ama snuçta hakim olduğum bir konu değil çünkü ark.mın adetten 5 gün önce bile negatif çıkmıştı. Allahım nolur noluurrrr hepimiz hayırlısıyla hamile kalalım. şu anda en çokta kendim için sonra tabii arkadaşlarım içinde:44::44: AMİİNNNNN

arkadaşlar merhaba,herkese hayırlı cumalar
sizlere bir sorum var hem telaşlı,hem korkulu,hemde heyecanlıyım...Bat tarihi 2 gün geçince merak edip test yaptım.İkinci çizgim silik çıktı ve dün gece şiddetli kasık ağrısı yaşadım ardından kanamam oldu fakat adet kanamama benzemiyor sabaha kadar kontrol ettim gelmedi şimdi baktım tekrar gelmiş ama çok az..Nedir çözemedim fikirlerinizi paylaşırsanız sevinicem

canooooommmmmmm günaydın tatlım nasılsın bakalım?

rüyacan sen nasılsın?

aaaaaaa pasta da burdaymış..
pasta hamiş olabilirmişsin öylemi? hadi bakalım kız inşallah inşallah.......
eğer olursa ilk deneme süper... topiğin tarihine geçersin valla...

canım adet değildir büyük ihtimal seni de telaşlandırmak istemem ama sen bence hemen bi doktora git..
kimyasal gebelik denilen şey olmaz inşallah...

iyimiyim bilemiyorum canım ya regl oluyorum sanırım...
sen nasılsın bakalım :))))

iyiyim bende son günlerim benim reglininde bitsin de yeni ay yeni umutlarla başlıyalım çalışmalara

ay inşallah canım benim vallahi süper olur. 7sine kadar daha gitmiycem bi daha. ama şuda var sanki akıntım azaldı. karın ağrım ve ağız kuruluğum devam ediyor ama göğüslerde bi sıkıntı yok. olabilirimde olmayabilirimde geliyor valla banada :26:
gitme bebişimmmmmmm gel gelll bana gellll

iyiyim be gülücükcüm sen nasılsın bakalım ne var ne yok

inşallah olmazsın inşallah inşallah..
bi ş eyi kırk kere söyleyince olurmuş..sende hamileyim hamileyim de... gel bebişim de çağır onu....
:94::94::94::94::94::94::94::94:
bebişşşşş gel bak anne sana şeker vercek.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…