- 20 Ekim 2011
- 680
- 132
- 123
Canım bence kesin hamilesin pozitif çıkınca negatif olma ihtimali çok düşük Allah devamını getirsin inşallah. Gözünüz aydın
kızlar değerim 0.2 çıktı. 7 sinden sonra gidicem dr.a. çok heyecanlıyımmmm hadi hayırlısı. oladabilir olmayadabilir dedi yaptırdığm yer:44::44::44::44::44::44:
kızlar değerim 0.2 çıktı. 7 sinden sonra gidicem dr.a. çok heyecanlıyımmmm hadi hayırlısı. oladabilir olmayadabilir dedi yaptırdığm yer:44::44::44::44::44::44:
canommmm gulucuk .. biz anlamyz duygularınızı.. ama allah omur verdikçe şansımiz var..cok şükür... Inşallah hep beraber güzel haberler vercez...
kızlaaaarrr günaydıııınnnnpastacım inşallah hamişsindir canommmm sen nasılsın?
hayrlısıylaolur inşallah . canm . güzel haberlerini alcaz burdan inşallah canm ...:)
canım ıns.hamışsındır cok sevındım ınan:)darısı basıma darısı basımaaaaaaaaaaaaaaaaa
balım cok sevindim ya inş hamilesindir
kızlaaaarrr günaydıııınnnnpastacım inşallah hamişsindir canommmm sen nasılsın?
arkadaşlar merhaba,herkese hayırlı cumalar
sizlere bir sorum var hem telaşlı,hem korkulu,hemde heyecanlıyım...Bat tarihi 2 gün geçince merak edip test yaptım.İkinci çizgim silik çıktı ve dün gece şiddetli kasık ağrısı yaşadım ardından kanamam oldu fakat adet kanamama benzemiyor sabaha kadar kontrol ettim gelmedi şimdi baktım tekrar gelmiş ama çok az..Nedir çözemedim fikirlerinizi paylaşırsanız sevinicem
iyimiyim bilemiyorum canım ya regl oluyorum sanırım...
sen nasılsın bakalım :))))
iyimiyim bilemiyorum canım ya regl oluyorum sanırım...
sen nasılsın bakalım :))))
canooooommmmmmm günaydın tatlım nasılsın bakalım?
rüyacan sen nasılsın?
aaaaaaa pasta da burdaymış..
pasta hamiş olabilirmişsin öylemi? hadi bakalım kız inşallah inşallah.......
eğer olursa ilk deneme süper... topiğin tarihine geçersin valla...
canooooommmmmmm günaydın tatlım nasılsın bakalım?
rüyacan sen nasılsın?
aaaaaaa pasta da burdaymış..
pasta hamiş olabilirmişsin öylemi? hadi bakalım kız inşallah inşallah.......
eğer olursa ilk deneme süper... topiğin tarihine geçersin valla...
ay inşallah canım benim vallahi süper olur. 7sine kadar daha gitmiycem bi daha. ama şuda var sanki akıntım azaldı. karın ağrım ve ağız kuruluğum devam ediyor ama göğüslerde bi sıkıntı yok. olabilirimde olmayabilirimde geliyor valla banada :26:
gitme bebişimmmmmmm gel gelll bana gellll
iyiyim be gülücükcüm sen nasılsın bakalım ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?