- 20 Ekim 2011
- 680
- 132
- 123
annem.. canm annem. Ne zorluklarla ve haylazliklara buyuttun bizi..
ANNEM
Besledin, büyüttün, kol-kanat gerdin,
Ömründen kıymetli zamanlar verdin,
Her zaman ben oldum en büyük derdin,
Üstümde emeğin büyüktür annem..
Uykuyu terk ettin, ben uyanınca,
Başımda bekledin, hastalanınca,
Göz yaşı akıttın, canım yanınca,
Üstümde emeğin büyüktür annem..
Cennet ayağına Hakk'tan serilmiş,
Böyle güzel rütbe sana verilmiş,
Anaya isyânkâr evlad yerilmiş,
Üstümde emeğin büyüktür annem...
bende düşünüyorum kalmazsam kürlerden destek almayı
amiin
benmde düşük olmasaydı şimdi 5 aylık olucaktı, düşükten sonra geçen her ay beni bir yıl daha yaşlandırdı
ama takdiri ilahiye sadece boyu eğebliriz başka ne yapılabilirki, yıpranma konusu elimde değil ama malesef
korkular endişeler yorgunluk insanı nasıl yıpratmasın, artık eskisi kadar enerjik de değilim olamıyorum istesem de
canim bundan sonra olacaklara odaklan. hamile kalinca ne kadar mutlu olabileceğini düşün. allahtan saglikliyiz tekrar hamile kalabilecrksin.
kendini yıpratma geleceğin bebeğine yazık kuzum fit bir anne isteyecek :)
haklısın aslında daha güçlü durmya çalışırdım her zaman, ama şu bir haftadır acayip oldum
hani depresyona mı giriyorum bilmyrum? sürekli ağlama hali ve çok hassas hissediyorum
olmadı bi psofesyonele sorucam bilemedim ki? nerdyse herşeye ağlıyorum çok gergin ve hüzünlüyüm
işte sizlerle moral bulmaya çalışıyorum biraz da, pozitif enerjinizden destek almaya çalışıyorum bende ..
Kizlar bakin sonuç böyle .sonuçta ruycnn dediği gibi gebelik yoksa diğer çizgi oluşmaz dimi..
Kizlar bakin sonuç böyle .sonuçta ruycnn dediği gibi gebelik yoksa diğer çizgi oluşmaz dimi..
:
inşallah canm kan testnde yüksek çıkar dua edin... Adetm 3.4 gün geçsin diyorum. Ama daynrmym bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?