aaa iyi olmuş bunu sorduğun ve söylediğin. bende almayı düşünüyordum. iyi bari almayayım bende..
inan bizde o kadar içten amiin diyoruzkii
bende sabah tekrar içimden geçirdim Allahım dedim nolur bütün kk arkadaşlarımın bebişleri olsun. hep beraber görüşürz konuşuruz tartışırız. gün yaparız. çocukları oynatırızzz
günaydın ablammm. heyecanlanıp duruyoz nedelim. sen ne ediyon bakam?
kızlar hamile kalmayı düşünüyorsun peki folik asit alıyormusunuz beslenmenize dikkat ediyormusunuz mutlaka başlayın başlamayanlar varsa benim 8 ay önce gebeliğim sonlandı..heyetle 24 haftalıkken o kadar acı birşeyki anlatamam..ve bebeğim spina bifidalıydı yani omuriliği kapanmamıştı..ve bunun tek sebebinin folik asit eksikliği olduğu söyleniyor %70 ama ben hamile olduğumu öğrendiğimde 7 haftalıktım o zamandan sonra içtim ama hiçbir faydası olmadı çünkü bebeğin omuriliği siz daha farkında olmadan yani 23.gününde tamalanıyor LÜTFEN BİLMEYEN ARKDAŞALRIDA UYARALIM...KEŞKE BENDE BİLSEYDİM EVLNEDİKTEN SONRA HEMEN HAMİLE KALDIM FOLİK ASİT NEDİR BİLMİYORDUM..NE KADAR CAHİLMİŞİM..ŞİMDİ TEKRAR GEBELİK DÜŞÜNÜYORUM VE KORKUYORUMDA DİĞER BAYANLARA GÖRE DAHA FAZLA RİSK TAŞIYORUM...6 AYDIR FOLBİOL KULLANIYORUM 3-20 ARASI ÇIKMASI GEREKİRKEN 24 ÇIKTI GERÇİ FAZLALIĞINI ATILIYOR O YÜZDEN İÇİN BENİM ÇEKTİKLERİMİ ÇEKMEYİN..ama her içmeyendede oluyor diye birşey yok ama siz tedbirinizi alın.
ama gerçekten iyi şeyler öğreniliyor. ben burada herkesten bişeyler kaptım mesela. eskiden hiç bilmiyordumki. sizinle tanışmasam, konuşmasam nerden bilicem.. iyi yapmışsıjn bizde snei tanımış olduk ne güzell
kızlar hamile kalmayı düşünüyorsun peki folik asit alıyormusunuz beslenmenize dikkat ediyormusunuz mutlaka başlayın başlamayanlar varsa benim 8 ay önce gebeliğim sonlandı..heyetle 24 haftalıkken o kadar acı birşeyki anlatamam..ve bebeğim spina bifidalıydı yani omuriliği kapanmamıştı..ve bunun tek sebebinin folik asit eksikliği olduğu söyleniyor %70 ama ben hamile olduğumu öğrendiğimde 7 haftalıktım o zamandan sonra içtim ama hiçbir faydası olmadı çünkü bebeğin omuriliği siz daha farkında olmadan yani 23.gününde tamalanıyor LÜTFEN BİLMEYEN ARKDAŞALRIDA UYARALIM...KEŞKE BENDE BİLSEYDİM EVLNEDİKTEN SONRA HEMEN HAMİLE KALDIM FOLİK ASİT NEDİR BİLMİYORDUM..NE KADAR CAHİLMİŞİM..ŞİMDİ TEKRAR GEBELİK DÜŞÜNÜYORUM VE KORKUYORUMDA DİĞER BAYANLARA GÖRE DAHA FAZLA RİSK TAŞIYORUM...6 AYDIR FOLBİOL KULLANIYORUM 3-20 ARASI ÇIKMASI GEREKİRKEN 24 ÇIKTI GERÇİ FAZLALIĞINI ATILIYOR O YÜZDEN İÇİN BENİM ÇEKTİKLERİMİ ÇEKMEYİN..ama her içmeyendede oluyor diye birşey yok ama siz tedbirinizi alın.
aynen canım bana da doktor öyle demişti hatta internete falan bile bakma daha yaşın kaç demişti yumurtlama testi falan da alıp yapma hani olursun 30'lu yaşlarda yaparsın anlarım demişti ama kendi haline bırak olur nasıl olsa demişti bende dinliyorum onu tabi internet hariç
evet iyi şeyler öğreniliyor pastacım en azından insanın sorunlarını paylaştığı arkadaşlar ediniyor bu bile yeter bence
rüyacan cım sana da günaydın tatlım..............
nasılsın bakalım nasıl geçti gününüz
pastacım sen ne kadar sıcakkanlısın maşallah inşallah olur dediklerin :))
evet iyi şeyler öğreniliyor pastacım en azından insanın sorunlarını paylaştığı arkadaşlar ediniyor bu bile yeter bence
canım ya kıyamam sana ben....
bilirim ne acı olduğunu aynen benim de 17 haftalıkken sonlandırıldı malesef
tabi benim durum başkaydı..
ilk gebeliğimde 3 ay öncesinden başlamıştım folik asite...
ama hayal kırıklığı yaşayınca bu sefer hamile kalmadan başlamıcam diyodum ama bu derece önemli olduğunu yani gebeliğin sonlandırılmasına kadar gideceğini bilmiyodum...
bilgilendirdiğin için teşekkürler arkadaşım... ben de hemen başlıyayım o halde..
bu arada yaşadığın acı çok büyük rabbim tekrarından saklasın ve onu unutturacak dert vermesin...
inşallah sende bebeğine kavuşursun.....
ahirette de meleğine inşallah.......
kaç aydır kullandım artık kullanmayı bıraktım 1 yıl oldu olana kadar içersem bilmiyorum kararsızım kesinle çok önmeli bunun farkındayımda bebiş ne zaman gelecek onuda bilmiyorumki
kaç aydır kullandım artık kullanmayı bıraktım 1 yıl oldu olana kadar içersem bilmiyorum kararsızım kesinle çok önmeli bunun farkındayımda bebiş ne zaman gelecek onuda bilmiyorumki
aslında ben de bi dr. a gitsem hiç fena olmucak.
prolaktin ne alemde acaba? dostinex kullanıyom ama düştü mü düşmedi mi bilmiyorum...
onun haricinde dr. benden smear testi istemişti.ihmal ettim gitmedim...
folik asiti de sorsam ii olur aslında ..
iyisi mi ebn bi dr a gideyim yaaaaaaa.
prolaktin ne alemde acaba? dostinex kullanıyom ama düştü mü düşmedi mi bilmiyorum...
canım yaşın kaç bilmiyorum ama doktorum bana bir gün bile unutma demişti o kadar önemliymiş olana kadar içiceksin demişti hatta hamileliğin ikinci ayına kadar içicem ben doktoruna sor bence devam ediyim mi diye ya da sordun mu bilmiyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?