günaydın kızlar benim reglime 1 veya 2 gün var eşimle biz dün akşam korunmadık hamile olma şansım olurmu çünkü ben adetten sonra korunmayı bırakacaktım..benim gebeliğim sonlanmıştı ve artık bırakacam korunmayı ama hala korkuyorum tekrar eder diye hamilekalırmıyım sizce dün geceden sonra bazıları mesela yumurtlama dönemlerini seçiyor cevap verirseniz sevinirim.
Merhaba kızlar günaydın benim adetim dün olması gerekiyordu. Ama gelmedi. Son bir haftadır sanki adet olacakmışım gibi bütün belirtileri görüyorum. Kasığımda batmalar oluyor. bir de dün gece aniden ara ara kasılmalar hissettim. Bir de bacağımı kasıyor ilginç bir şekilde. Akıntım normalde vardı ama daha çok akıntı gelmeye başladı Birde adet öncesi tüm karın alt bölgemde hissederdim. dünden beri sanki toplandı ve sadece top gibi bir yerde bir doluluk hissediyorum. Normalde adetim hiç şaşmazdı yani 28 günlük döngüm var. hatta 2 ay önce hapı bıraktığım halde geçen ay normal hap döngüsünde perşembe günü gelmesi gerekirken benimki çarşamba geldi yani o kdar düzenli:))İnş. adet olmam da hamiş olurum bendee :)))) :26:
Merhaba kızlar günaydın benim adetim dün olması gerekiyordu. Ama gelmedi. Son bir haftadır sanki adet olacakmışım gibi bütün belirtileri görüyorum. Kasığımda batmalar oluyor. bir de dün gece aniden ara ara kasılmalar hissettim. Bir de bacağımı kasıyor ilginç bir şekilde. Akıntım normalde vardı ama daha çok akıntı gelmeye başladı Birde adet öncesi tüm karın alt bölgemde hissederdim. dünden beri sanki toplandı ve sadece top gibi bir yerde bir doluluk hissediyorum. Normalde adetim hiç şaşmazdı yani 28 günlük döngüm var. hatta 2 ay önce hapı bıraktığım halde geçen ay normal hap döngüsünde perşembe günü gelmesi gerekirken benimki çarşamba geldi yani o kdar düzenli:))İnş. adet olmam da hamiş olurum bendee :)))) :26:
inş pastam yaa merakdan çatlıyorum bi yandanda korkuyorum ya negatif cıkarsa diye
günaydın kızlar.........
ne edip duruyonuz bakam??
günaydın kızlar.........
ne edip duruyonuz bakam??
günaydın kızlar
nasılsınız?
bende dün dr.a gittim bilgilenmek için
smear testi aldı p.tesi alıcam sonucu
bide alttan ultrasonla baktı yımırtaların herşeyin temiz dedi
çok güzel dedi
kan testi istedi bu sabah yaptıracaktım bişey yememem gerekiyodu
tabi yiyince gidemedim yarın sabah vericem onuda
bide folic asit yazdı sabah akşam kullan dedi
günaydın kızlar
nasılsınız?
çok güzel dedi
kan testi istedi bu sabah yaptıracaktım bişey yememen gerekiyodu
günaydın kızlar
nasılsınız?
çok güzel dedi
kan testi istedi bu sabah yaptıracaktım bişey yememem gerekiyodu
hayırlısı olsun tatlım inşallah onlarda iyi çıkar için rahatlar veee bebişin oluuurrrr
aynen canımcım banada aynılatını yapmıştı ve söylemişti. folik asit olarak ne verdi peki? bana ilk solgar vermişti tam 19.50 TL. ama alerjik bi bünyem olduğu için alerji yaptı. şu anda folbiol kullanıyorum 1.5 TL. solgarda elimde patladı tabi bi arkadaşım hamile o alcaktı oda unuttu. zaten folbiol maşallah 1 kutu hamilelik boyunca yetiyor
ay hadi bakalım canım tebrik ederim, başarılar dilerim.
kızlar sabredin bence
dua edin herşeyin hayırlısını versin rabbim
allah hepimize nasip etsin çok uzamadan inşallah
o kadar içten dua ediyorum ki rabbim kabul eder inşallah
folbiol verdi banada
sende sabret pastacım
inşallah hayırlı haberlerini alırız.
bide ovulasyon testlerini sordum
alma sakın beynini meşgul etme öyle şeylerle daha yolun çok başındasın dedi.
canım mutlaka yumurtlama dönemine denk gelmesi gerekmiyır herkes hesaplayıpta yapmıyor sonuçta. kalma şansın var tabiiki ama zaten adet olup olmamandan anlarsın kalıp kalmadığını.
folbiol verdi banada
sende sabret pastacım
inşallah hayırlı haberlerini alırız.
bide ovulasyon testlerini sordum
alma sakın beynini meşgul etme öyle şeylerle daha yolun çok başındasın dedi.
aynen canım bana da doktor öyle demişti hatta internete falan bile bakma daha yaşın kaç demişti yumurtlama testi falan da alıp yapma hani olursun 30'lu yaşlarda yaparsın anlarım demişti ama kendi haline bırak olur nasıl olsa demişti bende dinliyorum onu tabi internet hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?