Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

günaydın, hemen adetten önce tutma ihtimali olmaz bence, yumurtlama zamanı olması önemli
ortada bir yumurta olmadan döllenme olması zor yani, regl den önce de yumurta olması biraz düşük ihtimal gibi ??

hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olur, bi test yaparsın yarın eğer varsa kesin belli olur zaten ...

inşallah canım çok düzenliymiş adetlerin gerçekten bu durumda düşünülebilir tabi ama bi kaç gün daha geçmesini bekle istersen benim 4 gün geçmişti sonra regli oldum üzülmüştüm sende üzülme diye diyorum ama işallah hamilesindir

inş pastam yaa merakdan çatlıyorum bi yandanda korkuyorum ya negatif cıkarsa diye

aynen vallahi. o kadar hamile gibi hissediyorumki kendimi anlatamam. mesela 5 günlükken test yaptırmıştım ya kan alan kız sormuştu ne hissediyosun die. değilmişim gibi hissediyorum demiştim. ama şimdi hamileymişim gbi hissediyorum. karnımın oralarda sürekli bir ağrı var. karnım çok şişş. ağzım hala kuruyor ama akıntım azaldı bunu anlamadım :44::44:

günaydın kızlar
nasılsınız?

bende dün dr.a gittim bilgilenmek için
smear testi aldı p.tesi alıcam sonucu
bide alttan ultrasonla baktı yımırtaların herşeyin temiz dedi
çok güzel dedi
kan testi istedi bu sabah yaptıracaktım bişey yememem gerekiyodu
tabi yiyince gidemedim yarın sabah vericem onuda

bide folic asit yazdı sabah akşam kullan dedi

Son düzenleme:
hamişlerimizin gözü aydınnn tebrikler
darısı diğer arkadaşlarımın başına
ama şunu ekliim asıl iş şimdi başlıyorrrrr
millet bulantıdan ölür bende uykusuzluktan :

hayırlısı olsun tatlım inşallah onlarda iyi çıkar için rahatlar veee bebişin oluuurrrr

aynen canımcım banada aynılatını yapmıştı ve söylemişti. folik asit olarak ne verdi peki? bana ilk solgar vermişti tam 19.50 TL. ama alerjik bi bünyem olduğu için alerji yaptı. şu anda folbiol kullanıyorum 1.5 TL. solgarda elimde patladı tabi bi arkadaşım hamile o alcaktı oda unuttu. zaten folbiol maşallah 1 kutu hamilelik boyunca yetiyor
ay hadi bakalım canım tebrik ederim, başarılar dilerim.

kızlar sabredin bence
dua edin herşeyin hayırlısını versin rabbim
allah hepimize nasip etsin çok uzamadan inşallah
o kadar içten dua ediyorum ki rabbim kabul eder inşallah

ya bide sabah akşam kısmına takıldım şimdi. ben günde 1 tane içiyom oda akşamları. :44:

folbiol verdi banada
sende sabret pastacım
inşallah hayırlı haberlerini alırız.

bide ovulasyon testlerini sordum
alma sakın beynini meşgul etme öyle şeylerle daha yolun çok başındasın dedi.

kızlar sabredin bence
dua edin herşeyin hayırlısını versin rabbim
allah hepimize nasip etsin çok uzamadan inşallah
o kadar içten dua ediyorum ki rabbim kabul eder inşallah

inan bizde o kadar içten amiin diyoruzkii
bende sabah tekrar içimden geçirdim Allahım dedim nolur bütün kk arkadaşlarımın bebişleri olsun. hep beraber görüşürz konuşuruz tartışırız. gün yaparız. çocukları oynatırızzz

folbiol verdi banada
sende sabret pastacım

aaa iyi olmuş bunu sorduğun ve söylediğin. bende almayı düşünüyordum. iyi bari almayayım bende..

canım mutlaka yumurtlama dönemine denk gelmesi gerekmiyır herkes hesaplayıpta yapmıyor sonuçta. kalma şansın var tabiiki ama zaten adet olup olmamandan anlarsın kalıp kalmadığını.

ama cnm iki gün kala hamile kalsam adet olurum yine galiba tam bilemiyorum ama olmaz heralde herşeyin hayılısı..artık..

folbiol verdi banada
sende sabret pastacım

aynen canım bana da doktor öyle demişti hatta internete falan bile bakma daha yaşın kaç demişti yumurtlama testi falan da alıp yapma hani olursun 30'lu yaşlarda yaparsın anlarım demişti ama kendi haline bırak olur nasıl olsa demişti bende dinliyorum onu tabi internet hariç

ama gerçekten iyi şeyler öğreniliyor. ben burada herkesten bişeyler kaptım mesela. eskiden hiç bilmiyordumki. sizinle tanışmasam, konuşmasam nerden bilicem.. iyi yapmışsıjn bizde snei tanımış olduk ne güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…