Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

hayırlı geceleer hcg testi yaptırdım sonuc 1000.00 çıktı sizce hamilemiyim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tş edrim

Kızlar bugün kanda gebelik testi yaptırdım az önce sonucu aldım 140.5 çıkmış gebelik var da diyemem yok da diyemem dedi hemşire anlamadım ben bu işi ya

Kızlar biz dayanamadık eşimle eczaneden ik farklı markanın testini aldık ikisini de yaptım az önce ikisinde de çift çizgi çıktı ama ikincisi silik inşallah doğru sonuçtur:))

canımm okudum bütün yazdıklarınızıı hamilesin gibi görünüyor . Hadi hayırlı olsun gözün aydın sağlıklı bebişn olsun. ayy ne güzel mutlu bir haberrr çok sevindim wallaa :))

hayırlı geceleer hcg testi yaptırdım sonuc 1000.00 çıktı sizce hamilemiyim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tş edrim

nesrocum eğer forumu takip ediyosan o değerlerle hamilesin demek oluyor :) hadi gözün aydın :)

günaydın kızlaarrr kimse yok daha ama nerdesiniz hanımlaaarrr

rüyacan, elmase, sweet01, d_yesilcikk hepinize günaydınlarrrr.
gece hamişlerimiz olmuş süperrrrrr =))) darısı başlarımıza inşallah. Amin
zikzakcımm günaydın canım sanadaa

Son düzenleme:
Allahım yavrularınızı hayırlı etsin cok sevindim ya darısı basımıza

değerlerine göre nesro ve sweet01. bende yarın sabah test yapmayı düşünüyorum inşallah çift çizgi çıkar Allahımmmmmm

inşallah çıkar pastacım sen pastasın bi de çileğin olur çilekli pasta olursun

Merhaba kızlar günaydın benim adetim dün olması gerekiyordu. Ama gelmedi. Son bir haftadır sanki adet olacakmışım gibi bütün belirtileri görüyorum. Kasığımda batmalar oluyor. bir de dün gece aniden ara ara kasılmalar hissettim. Bir de bacağımı kasıyor ilginç bir şekilde. Akıntım normalde vardı ama daha çok akıntı gelmeye başladı Birde adet öncesi tüm karın alt bölgemde hissederdim. dünden beri sanki toplandı ve sadece top gibi bir yerde bir doluluk hissediyorum. Normalde adetim hiç şaşmazdı yani 28 günlük döngüm var. hatta 2 ay önce hapı bıraktığım halde geçen ay normal hap döngüsünde perşembe günü gelmesi gerekirken benimki çarşamba geldi yani o kdar düzenli:))İnş. adet olmam da hamiş olurum bendee :)))) :26:

inşallah çıkar pastacım sen pastasın bi de çileğin olur çilekli pasta olursun

ayy aminnnnnnnn. babasıda ikimizide yerrr

zikzak yaaa helebi kalak ta bayram edek yaaaa düğün neyim yaparızzzz. hamileleiğimizi kutlarız. heo beraber buluşur kızlara ziyafet çekerizzz. el değdirirler bize onlaradaa bulaşırrr

günaydın kızlar benim reglime 1 veya 2 gün var eşimle biz dün akşam korunmadık hamile olma şansım olurmu çünkü ben adetten sonra korunmayı bırakacaktım..benim gebeliğim sonlanmıştı ve artık bırakacam korunmayı ama hala korkuyorum tekrar eder diye hamilekalırmıyım sizce dün geceden sonra bazıları mesela yumurtlama dönemlerini seçiyor cevap verirseniz sevinirim.

canım mutlaka yumurtlama dönemine denk gelmesi gerekmiyır herkes hesaplayıpta yapmıyor sonuçta. kalma şansın var tabiiki ama zaten adet olup olmamandan anlarsın kalıp kalmadığını.

inş pastam yaa merakdan çatlıyorum bi yandanda korkuyorum ya negatif cıkarsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…