Kızlar bugün kanda gebelik testi yaptırdım az önce sonucu aldım 140.5 çıkmış gebelik var da diyemem yok da diyemem dedi hemşire anlamadım ben bu işi ya
Kızlar biz dayanamadık eşimle eczaneden ik farklı markanın testini aldık ikisini de yaptım az önce ikisinde de çift çizgi çıktı ama ikincisi silik inşallah doğru sonuçtur:))
hayırlı geceleer hcg testi yaptırdım sonuc 1000.00 çıktı sizce hamilemiyim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tş edrim
hayırlı geceleer hcg testi yaptırdım sonuc 1000.00 çıktı sizce hamilemiyim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tş edrim
günaydın canım bence kesinlikle hamişsin hayırlı olsun dr.sormadınmı
günaydın pastacım hosgeldin
kimmiş hamiş kimmm
değerlerine göre nesro ve sweet01. bende yarın sabah test yapmayı düşünüyorum inşallah çift çizgi çıkar Allahımmmmmm
inşallah çıkar pastacım sen pastasın bi de çileğin olur çilekli pasta olursun
günaydın kızlar benim reglime 1 veya 2 gün var eşimle biz dün akşam korunmadık hamile olma şansım olurmu çünkü ben adetten sonra korunmayı bırakacaktım..benim gebeliğim sonlanmıştı ve artık bırakacam korunmayı ama hala korkuyorum tekrar eder diye hamilekalırmıyım sizce dün geceden sonra bazıları mesela yumurtlama dönemlerini seçiyor cevap verirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?