yeni arkadaşlar katılmış topiğimize hoşgeldiniz gacılar .. rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bir gebelik ,gebelikten sonra da hayırlı sağlıklı bebiş nasip etsin inşallah..
Kızlar bugün kanda gebelik testi yaptırdım az önce sonucu aldım 140.5 çıkmış gebelik var da diyemem yok da diyemem dedi hemşire anlamadım ben bu işi ya
Aşılamamın bugün 15. Günü
Nerolcy teşekkür ederim ama ben hala şüpheli yaklaşıyorum adetim geçeli iki gün oldu özellikle kanda baktırdım kesin olsun diye onda da şüpheli çıktıDr. umu arıyorum cevap vermiyor umarım geri dönerde bana kesin birşey söyler
Ya çok iyi olur mutlubirisi sağol beni çok mutlu ettin:) eşin Dr mu?
canm bak nette şöyle bir şey gördm . bhcg değerleri diye . eğer doğru anlayabildysem senin 18.gün ve 19.günler arasında oluyor heralde gebelğn.ama tabi bana itimad etme yine şöyle birşey var nette kopyalıyorum . site ismi vermek problem olmuyorsa isminide yazayım :26:
yumurtlamadan sonraki gün olarakmış düzeltym dedm
En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 522
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287
Evet canım bunları bende gördüm tahmin yürütmeye çalışıyorum ben 10 Kasım'da Dr gittiğimde yumurtam oluşmuştu 11 Kasım'da çatlatma iğnesi vuruldum 13 Kasım'da da aşılama yapıldı yani buna göre benim yumurtlamamış üzerinden 17 gün geçmiş
canm çok sevndm..bende senin için tlfndn girdm..esimde gebelik olabilir dedi emin konuşmadı yani her hastanenin değerleri falanmidr nedir farklı olabiliyor dedi... Ama artk test yaptgna göre allahın izniyle hamilesin..rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin...inşallah...
inşallah canm ben.inşallah çok güzel artar hcgn. Ben çıktım kendine dikkat et. Sen artik iki canlisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?