Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

Son düzenleme:
hoşgeldin bella cullen

ne suçu olucak elimin altında olma suçu var işte, başka kime dalabilrim ki
hem biliyorum çok üzülüyo ama nolursa olsun bizm kadr incinmiyo erkekler gel de sinrlenme

:))))) benim adam valla benden çok üzülüyo galiba her bebiş olmadığında onun da bana dalası geliyo DDDD

kızlar bi tane azeri ninnisi var..
bi dinleyin ya çok güzel...
bebeğim olursa inşallah
bu ninniyle uyutcammm...
eşim de azeri ya.....
oy oyy yerim ben onu..

atem tutem men sen seni-mircan kaya

ağlıyorum bunu dinleyince yaaaaaa

ben bunu biliyorumm ama hareketlisini biliyordum böyle ağır okunuş şekliyle ilk defa dinliyorumm

Hadi Hadi Melegim Gel de göreyim o güzel yüzünü bende seveyim...

bizim bebişkolara gelsin bu şarkı.

gelsin gelsinn. katılıyorum tuttum bu şarkıyı

kayıp olmadım da kalakaldım oralarda neyse sonrasında düzeldi
kızlar benmde bata daha çok var yaww
bekle bekle zor geçiyo zaman, bazen öle sinirlenyrum ki kocaya dalasım geliyo

dalma şekerim kocaya sev onu sevv. daha alzım o sana :))

ayyyyyy bende de oluyo o ya...
dövesim geliyo..

durun be naptınız aaaaaaaaaa

ne suçu olucak elimin altında olma suçu var işte, başka kime dalabilrim ki
hem biliyorum çok üzülüyo ama nolursa olsun bizm kadr incinmiyo erkekler gel de sinrlenme [/QUOTE]

o sana incindiğin için kızıyormuki. çok ayıp çok. kocalarınızın kıymetini biliniz. geçen rüyamda gördüm (Allah göstermesin, hepimizi korusun) rüyamda eşimi kaybetmiştim o kadar kötü bi duyguyduki anlatamam. nasıl ağlıyorum. yapayalnız kalmıştım çevremdeki herkes yabancıydı. o kadar ağladımki rüyamda diyorumki beni sadece o anlyıordu, sadece o güldürüyordu şimdi napıcam ben onsuz diyordum. bazen düşünüyorumda eşim olmasa kırılıverirdi kolum kanadım gerçekten yapayalnız kalırdım. büyük konuşmayayım tabii 'onusz yaşayamam'deme yaşarsın tarzı bişi vardı Rabbim yaşatır diyordu büyük konuşanlardan olmak istemem ama eşimi çok seviyorum Allahta başımdan eksik etmesin. sizde dalmayın sevin okşayın:127:

kızlar yemek saati geldii ben gidem bi yemekleri hazırlayayım sonra gelmeye çalışırım. )

o sana incindiğin için kızıyormuki. çok ayıp çok. kocalarınızın kıymetini biliniz. geçen rüyamda gördüm (Allah göstermesin, hepimizi korusun) rüyamda eşimi kaybetmiştim o kadar kötü bi duyguyduki anlatamam. nasıl ağlıyorum. yapayalnız kalmıştım çevremdeki herkes yabancıydı. o kadar ağladımki rüyamda diyorumki beni sadece o anlyıordu, sadece o güldürüyordu şimdi napıcam ben onsuz diyordum. bazen düşünüyorumda eşim olmasa kırılıverirdi kolum kanadım gerçekten yapayalnız kalırdım. büyük konuşmayayım tabii 'onusz yaşayamam'deme yaşarsın tarzı bişi vardı Rabbim yaşatır diyordu büyük konuşanlardan olmak istemem ama eşimi çok seviyorum Allahta başımdan eksik etmesin. sizde dalmayın sevin okşayın:127:[/QUOTE]

ayyyyy canım sen de damardan vurdun be ya...
allah benden alsın ona versin...
aklıma düşük yaprığım an geldi...
o an sadece ve sadece eşimi istedim yanımda.....
ve sadece onun için dua ettim..
rabbim dedim eşime uzun ömür ver ve onu başımdan eksik etme.............
rabbim inşaallah kabul eder........ aminnnnnnnn..

kızlar bende kaçıyorum..
öpüyorum sizleri...
kendiniz iyi bakın yarın görüşmek üzere...
RABBim eşlerinize ve size sağlık huzur ve mutluluk versin..
Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın.......

ayyyyy canım sen de damardan vurdun be ya...
allah benden alsın ona versin...
aklıma düşük yaprığım an geldi...
o an sadece ve sadece eşimi istedim yanımda.....
ve sadece onun için dua ettim..
rabbim dedim eşime uzun ömür ver ve onu başımdan eksik etme.............
rabbim inşaallah kabul eder........ aminnnnnnnn..[/QUOTE]

inşallah canım benim. geçmiş olsun tekrar sana. değilmi ama. evlendikten sonra bakıyorki insan anne-baba bile bir yere kadar bi bakmışsın annen, baban,kardeşin, abin, arkadaşın, çocuğun herşeyin eşin oluvermiş. hep onu arıyor insan. onsuz karar veremiyorum, habersiz hiçbişey yapmıyorum, heryaptığımıonaylasın istiyorum. birazda benle ilgili sanırım amam :90: tabiki anne babalarımızın yeri ayrı ama ben birçok konuda eşimi çok değerli tutuyorum onuda çook seviyorum. Allah kimsenin erini,eşini başından eksik etmesin inşallah. AMİİNNNNN

gülücük45 ve d_yeşilcik anam bana küsmüsünüz bişi yazmıyonuz tam ben geliyom kaçıyonuz, alınıyorum valla

inşallah canım benim. geçmiş olsun tekrar sana. değilmi ama. evlendikten sonra bakıyorki insan anne-baba bile bir yere kadar bi bakmışsın annen, baban,kardeşin, abin, arkadaşın, çocuğun herşeyin eşin oluvermiş. hep onu arıyor insan. onsuz karar veremiyorum, habersiz hiçbişey yapmıyorum, heryaptığımıonaylasın istiyorum. birazda benle ilgili sanırım amam :90: tabiki anne babalarımızın yeri ayrı ama ben birçok konuda eşimi çok değerli tutuyorum onuda çook seviyorum. Allah kimsenin erini,eşini başından eksik etmesin inşallah. AMİİNNNNN

gülücük45 ve d_yeşilcik anam bana küsmüsünüz bişi yazmıyonuz tam ben geliyom kaçıyonuz, alınıyorum valla [/QUOTE]

pastacımm öyle denk gelmiştirr küsdeğilizz kızzzz naıyonnnn??

ben de ekledim yeni tarihimi hadi hepimize hayırlı sabırlı günler arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…