Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

işte sabretmek zor geliyor bize böyle yıpratıyoruz kendimizi, ben artk adet geçmeden test yapmayı aklımdan çıkardım
evet herşey rabbimin işi bize kabul etmek düşer, yeni seneye girdik hepimize hayırlar ve sağlıklı evlatlar getirsin inşallah,
herkesin geçmiş aşure günü de mubarek olsun, rabbim evlerimizden huzur, bereket, rızık, mutluluk ve sağlık eksik etmesin inşallah:)

cnm sen adet tarihini bekle bence bi kez daha kana baktır. idrar testlerinde bir sorun olabilir çizgiler yanlışlıkla çıkmış olabilir ama 0 lı bir değerinde yok yani emin olmak için bence tekrar baktır beta hcg ye. ben 8 gün kala baktırmıştım beta ya 3,6 çıktı üstüne gittim bekleyip tekrar yaptırdım 4 gün kala 128 i gördüm ve 2 gün kala da 246 yı tabi nasip değilmiş bizimle kalamadı bebeğimiz ama sen garantiye almak için tekrar kan tahlili yaptır cnm bence

ipeeeeeeeeeekkkkkkk
napıyon sen orda sessiz sessiz..
ne yaramazlıklar yapıyon bakim?

ayyyy geldim kızlar geldim ama bi de bana sorun
çıktım tekrar girdim yine 316 güncelliyorum seçiyorum ilerle diyrum yok hiçbiri mi olmaz
genel ve kalıcı bi sorun sandım da admine mesaj bile gönderdm artk nolck bilmem :44::44:

ay caanım sen kayıp mı oldun??????

Hadi Hadi Melegim Gel de göreyim o güzel yüzünü bende seveyim...

bizim bebişkolara gelsin bu şarkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…