Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

benimde 1 tane kuşum var . seninkiler ne kuşu canım muhabbet mi=

yok canım bende 2 tane sultan papağanı var çiftler çok tatlılar yaa valla kuş benden önce yumurtlıcak heee

çok şükür iyiyiz teyzesi cumayı bekliyoruz heyecanla

yesin onu teyzesiii... cuma günü kontrol mu var?

yok canım bende 2 tane sultan papağanı var çiftler çok tatlılar yaa valla kuş benden önce yumurtlıcak heee

ayy seninkiler de ne güzeldir yaaa. benim kuş da eş istiyo ama almıyom ben beni unutmasın diye heheheh :))

haticeee nasılsıııınnn canım mide bulantın falan var mı kıııızzz

iim canısımmm sen nasılsın
bulantımız fazla yok sadece dünden beri arada bi midem kalkıyo o kadar
ama bizim başımız çok dönüyo teyzesi
hele birde göğüslerimi görme aslında hoşuma gitti taş gibi vallahi

ayy seninkiler de ne güzeldir yaaa. benim kuş da eş istiyo ama almıyom ben beni unutmasın diye heheheh :))

bizde teyseyi yerizzz
evet canım kontrol var kalbini duycas bebeişin inşallahhhhhh
yazık eşimde seyahate gitti o gün yetişmek için elimden geleni yapacam diyo :d
inşallah yetişir

maşallah nazar boncuğu da koydum nazar değmesin size maşallah bin kere peki şimdiden süt oluyor mu göğüslerde hatice?

bizde teyseyi yerizzz
evet canım kontrol var kalbini duycas bebeişin inşallahhhhhh
yazık eşimde seyahate gitti o gün yetişmek için elimden geleni yapacam diyo :d
inşallah yetişir

inşalah eşin yetişir canım bu güzel anı birlikte yaşarsınız. darısı da bizlere olsun inşallah bol bol dua et hepimize bu güzel duyguları yaşayalım

evet canım eş alınca unutuyorlar seni yine geliyor eline falan ama eşini koruma iç güdüsüyle yaklaştırmıyor çok fazla yanına karısı nede olsa

evet canım eş alınca unutuyorlar seni yine geliyor eline falan ama eşini koruma iç güdüsüyle yaklaştırmıyor çok fazla yanına karısı nede olsa

benimki dişi :) o da yaşına girecek az kaldı yani ergenlik döneminde yumurtlayacak diye bekliyorum zaten çok saldırgan oldu her yeri ısırıyo kemiriyo. :)

mrb arkadaslar siteye yeni katılıyorum. sanırım hamileyim belirteler var henüz adet tarihime bir hafta var ama ben cok endişeliyim. normalde korunuyorduk ama bu ay istemeden oldu hesaplarıma göre tam yumurtlama dönemime denk geliyo Allah hayırlısını nasip etsin ama suan calısıyorum ve eger bebiş olursa iş hayatıma uzun bir süre veda etmem gerekicek yakınımda ne kayınvalidem nede annem var cok gerginim calısırken işe konsantre olamıyorum ne yapmalıyım suan test yapsam cıkarmı acaba

benimki dişi :) o da yaşına girecek az kaldı yani ergenlik döneminde yumurtlayacak diye bekliyorum zaten çok saldırgan oldu her yeri ısırıyo kemiriyo. :)

streslidir o şimdi canım birde ben bat tarihimi yazmıştım sen listeyi düzenledin mi canım ben pek beceremiyorum diye tarihimi yazdım biri belki yazar diye

öncelikla aramıza hoşgeldin burdaki yazılanları okusan eminim hamile olmana çok sevinirsin. burda herkes hamile olayım diye uğraşıyo. bebiş olursa da hiç üzülme iş hayatına ara verirsin sonra yine başlarsın nolacak ki. bir çoğumuz gurbette zaten ben de dahil ne anne var ne kayınvalide ve bende bir işim olsun diye uğraşıyorum bi yandan da bebek olsun diye uğraşıyorum. Eğer Allah sana nasip etmişse o bebeği gözün aydın.

adete 1 hafta kala belki belli olabilir kan testinde ama adetin geçtikten sonra emin olabilirsin.

valla canım bende şüphelenmiştim 3 ay önce falan erken gebelik testi yaptım negatif çıktı zaten reglide oldum bir hafta sonra sende erken gebelik testi al yap istersen ama bence bekle derim reglin geçince daha iyi sonuç çıkıyor

streslidir o şimdi canım birde ben bat tarihimi yazmıştım sen listeyi düzenledin mi canım ben pek beceremiyorum diye tarihimi yazdım biri belki yazar diye

evet canım ekledim senin tarihini de o listede düzenledim bi kaç sayfa geride kaldı yani.

kızlar ben çıkıyorum temizlik yapıyım bitsin gelirim yine öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…