Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

pasta gelmiş.........
günaydın pasta nasılsın???????

günaydın canım süperim valla. güne enerjik başladım. çünküü; dün yumurta akı gibi bir sıvı geliyordu ve biz nolur nolmaz diye yeniden denedik, haftasonum süper geçti annem ve yeğenimle çerkezköydeydim, yarın progestan alımına başlıyorum en geç 12 gün sonra hamileliğim netleşecek, cuma da doğumgünüm :))
hafta güzel ben ne yapayım canımmmm

birde kötü haber eslem hastalanmış

rüyacan günaydın!!!!!!
napıyosun canım?
sen de regl olmuşsun...
olsun tatlım sağlık olsun..
allah sana ve kocişine sağlık,bol afiyet versin..
bu ay daha çok çalışcaz dimi kızlar........

iyiyim gülücükcüm regli oldum evet ama belliydi oılucağım umut etmemiştim o yüzden de yıkılmadım yani kısmet napalım önümüzdeki aylara bakıcaz artık acaba diyorum doktoru arasam mı kontrol için belki gel der ne dersiniz kızlar?

allah rast getirsin işlerini canım..
inşallah iyi bi doktordur..
muayene olmak istersen muzaffer bey de ii bak..
aklında soru işareti olursa ona da bi görün..
canım benim adette 6 gün sürüyo.. bugün 6.günüm ama bu sfer zaman bana çabuk gecti...
bu ay yoğun olcaz artık napalım..
bebiş için değer.........

devlet hastanesine de gitcem hormona bakılcaktı adetin 21. günü onu bekliyom o doktorla da tekrar bi görüşeyim bakalım ne diycek ona göre bişeyler yapcaz artık. hastane işi benim için resmen zulüm ya kocam burnumdan getiriyo o yüzden artık kendime en kolay gelen yoldan halletcem işlerimi

inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm ben yokum bu listeedeeeeeee
normalde 3 üydü ama progestan kullanıcam bu yüzden aralık 7 olarak eklermisiniz beni deeee??

ara istersen bi canım. belki muayene olman gerekir..
aklında soru işareti kalmasın yani....

günaydın tatlım baa dr um söyledi canım bunu sperm 48 yumurta 72 diye bilmiyorum tabi yanlışmı söyledi

sana da günaydın cnm
hadi yaa kaç aydır internette onca şey okudum hemen hemen hepsi bu şekildeydi tabi dr un dediyse bilemem ama ilginç gerçekten de

yasakhayal ________beklemede Almanya (su an tatilde)

sblm ________canim yeni batini söyle:44:

burjuva16 ________10 günü var (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu) sonuc ne oldu:44:

Sweet01 _________BEKLEMEDE (aşılama yaptırdı ) sonuç ???

rochak __________yeni bat-elazığ

Sweetycan _________yeni bat konya

eslem4112 __________ yeni bat izmit

gulucük45 __________ yeni bat ? manisa turgutlu ?:26:

umut81 ____________27 kasım

armena ____________28 Kasim

canommmm ___________30 Kasım-tekirdağ

canankamil2 ___________3 Aralik -izmir

cenntemlgm ___________2-3 aralık

mutlubirisi ____________2-3 aralık (folik asit)-diyarbakır

pasttaa-----------------7 aralık

Sudemerve ____________7 Aralık /Klomen+hayıt çayı

roseis ____________8 Aralık Kahramanmaraş

zikzak _____________8 Aralik

pureipek ____________9-10 aralık İstanbul

d_yesilcik ___________10 aralık

ALPPIN(habibtem) ________16 Aralik Arabistan

8scorpions __________ yeni bat istanbul

nerolcy ________ yeni bat

rüyacan --------- 22 aralık istanbul-kağıthane

reann hamişimiz

hati hamişimiz

Son düzenleme:

doğru canım ya hastane insanı mahvediyo..
en kolay neresi geliyosa oraya git bence...sen manisa merkezde misin?

ara istersen bi canım. belki muayene olman gerekir..
aklında soru işareti kalmasın yani....

eşimde bi ara bugün belki bişey der dedi bi ararım öğlenden sonra sen nasılsın gülücükcüm?

kızlar şu listede güncelleme yapmamı isteyenler varsa söylesin toptan düzenleyeyim yeni batlarınızı kontrol edin

benim ki tahminimce 22 aralık

kızlar bu arada eslemi soranlar olmuş h.sonu söyliyim ben. neti ortak kullanıyorlarmış sorun olmuş. eve net bağlatacaklarmış. bağlatana kadar yok yani şu anda. ben cebini almıştım geçen mutlu haberini vermek için. mutlu haber veremedim ama güzel bir haber vereyim; kendisi gayet iyi, hala topiğin müdavimi :))

yok canım ben burdayım o kedi senin mi

oh iyi sen varmışsın. bende bakıyom bakıyom kimse bişi yamzıyo sabahta kaynatılmış dedim noldu. gitmek için benim gelmemimi bekliyodunuz
evet canım benim. ama sahiplendiricez bebek düşündüğümüz için sahibini arıyor şu anda.

ayyy yazıııkkk bizim de iki tane kuşumuz var ama kuş çok etkilemiyormuş galiba kedi köpek tüyü daha çok etkiliymiş galiba hamilelikte

ama bende varımmm burdaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…