Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

canım 1 ay öncesinde kıl dönmem vardı ameliyat oldum 1 ay geçmeden daha yara iyilesmeden tekrarladı yarın tekrar dr.a gitcem aklımdada şüpheler var tekrar ameliyat derse ya ben hamileysem belli olurmuki daha erkenden

geçmiş olsun canım Allah şifa versin. umarım daha kolay bir çözümü vardır ve de bebiş varsa zaten bunun için doktor bekler galiba hemen aar topar ameliyata almaz ki ???

kurtuldum diye sevinmiştim tam tekrarlayınca hayal kırıklıgına ugradım hayırlısı bakalım batım8i acaba kan testinde simdiden belli olurmu yada ulturasonda ?

canım 1 ay öncesinde kıl dönmem vardı ameliyat oldum 1 ay geçmeden daha yara iyilesmeden tekrarladı yarın tekrar dr.a gitcem aklımdada şüpheler var tekrar ameliyat derse ya ben hamileysem belli olurmuki daha erkenden

canım geçmiş olsun yaa ( benm bi yakınım da benzer bi rahatsızlıktan amelyta olmuştu,
oturamadı uzun süre çok çekti yani zordur bilirim ( inşallah gerek kalmaz amelyata,
yumuyrtlama gününden itibaren en erken 10 ila 15 gün sonra belli oluyor varsa canım ?

kurtuldum diye sevinmiştim tam tekrarlayınca hayal kırıklıgına ugradım hayırlısı bakalım batım8i acaba kan testinde simdiden belli olurmu yada ulturasonda ?

daha 2-4 gün olmuş canım yumurtlama günün geçeli bence hemen belli olmaz .

ozaman beklesemmi biraz daha ne yapsam bilmiyorum kararsız kaldım evet cok zor sırt üstü yatamıyosun oturamıyosun yeri geliyo yürümeye bile engel

ozaman beklesemmi biraz daha ne yapsam bilmiyorum kararsız kaldım evet cok zor sırt üstü yatamıyosun oturamıyosun yeri geliyo yürümeye bile engel

canım doktor işi çok zorlamıyosa seni bi görün durumu da açıklarsın ona göre bişey söyler doktor da

zaten gün atar heralde bi gözüküyüm ona göre bakıyım olmazsa pöfff

kızlar ben geldimmmmmmmm..........
biliyorum çok ihmal ettim sizlleri ama afınıza sığınıyorum..
dün evde temizlik yaptım.
kayınvalidemler geldi falan derken hiç uğrayamadım..
nasılız bakalım bugün?
ipekcim iyisin inşallah?
beim adet bitiyo...
yeni umutlarla yeni çalışmalara başlıcaz inşallah...
dualarmızı eksik etmeyelim kızlar.....

yeşilcik sen nasılsın canım?
doktor tavsiyelerimi yazmıştım geçen sayfalarda
gördünmü bilmiyorum.......
bi sorunun olursa yardımcı olabilirim.

vallla canım ne sen sor ne ben söyliyim kilomu ben 100 kiloyum maleseff diyetteyim ama bakalım.peki sen ?

canım ben 52 kiloyum acaba dedim kilodan dolayımı yarım iç dedi diye sormuştum

kızlaaaarrr güzel bayanlaaaarrrr günaydııınnnn hepinize naıslsınız bakalım cicişler

canım ben 52 kiloyum acaba dedim kilodan dolayımı yarım iç dedi diye sormuştum

rüyacan günaydın!!!!!!
napıyosun canım?
sen de regl olmuşsun...
olsun tatlım sağlık olsun..
allah sana ve kocişine sağlık,bol afiyet versin..
bu ay daha çok çalışcaz dimi kızlar........

doktor tavsiyelerini okudum canım teşekkür ederim medigüvende yağmur beye randevu almıştım ben de ama sabahtan ameliyatı varmış benim adam beklemek istemedi süleyman bey var ona muayene olmuştum.

senin adetin ne kadar kısa sürüyomuş öylee ya ne güzek ben 7-8 gün sürüyo (

çalışmalar başlasın heheheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…