Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

bende yarım içiyorum canım normalde herkes günde 2 tane bile içebiliyormuş bana da yarım iç dedi doktor sen kaç kilosun ki?

geçmiş olsun canım inşallah düşmüştür, benmde aynı sorun var (( bu ay regl olursam bakılıcak çok üzgünüm

burasi yine sessiz

yasakhayalim topiğimizde herkes çok yoğun heralde bende hiç fırsat bulamadım koca haftasonu

kızlarr bu arada 250 lerde listemiz güncellenmişti, sonrasında varmıydı hatırlamyrum :44::44:
bilenler çekerse son sayfalara sevinirim, olmazsa ben yarın bulup çekmeye çalışırım
hepinize hayırlı gecelr olsun, rabbim bizleri sizleri hepimizi görsün gözetsin inşallah hayılısıyla

yasakhayal ________beklemede Almanya (su an tatilde)

sblm ________canim yeni batini söyle:44:

burjuva16 ________10 günü var (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu) sonuc ne oldu:44:

Sweet01 _________BEKLEMEDE (aşılama yaptırdı ) sonuç ???

rochak __________yeni bat-elazığ

Sweetycan _________yeni bat konya

eslem4112 __________ yeni bat izmit

gulucük45 __________24 kasim---- manisa turgutlu ?:26:

ruyacn __________ yeni bat-istanbul-kağıthane

umut81 ____________27 kasım

armena ____________28 Kasim

canommmm ___________30 Kasım-tekirdağ

canankamil2 ___________3 Aralik -izmir

cenntemlgm ___________2-3 aralık

mutlubirisi ____________2-3 aralık (folik asit)-diyarbakır

Sudemerve ____________7 Aralık /Klomen+hayıt çayı

roseis ____________8 Aralık Kahramanmaraş

zikzak _____________8 Aralik

pureipek ____________9-10 aralık İstanbul

d_yesilcik ___________10 aralık

ALPPIN(habibtem) ________16 Aralik Arabistan

8scorpions __________ yeni bat istanbul

nerolcy ________ yeni bat

reann hamişimiz

hati hamişimiz

Son düzenleme:
kizlar benim hatirladiklarim böyle yanlisim yada hatam varsa yada eksik yazip hatirlatin lütfen

Benim bugün regl olmam gerekiyordu hala olmadım ama adet belirtilerim var sanki her an olacakmışım gibi. Dün evde test yaptım negatif ümidimi kesim mi kesmeyim mi bilemedim bu arada bugün aşılamamın 13. Günü

Daha günüm geçmedi bugün olmam lazımdı olmadım bakalım birkaç gün daha geçsin belli olur. Umarım olumlu olur sonuç

inşallah hasta olmazsın canım ya inşallah hamilesindir de banada umut olursun sen hangi ilacı kullanıyorsun canım değerin kaç çıktı

canım değerim yüksek mi asıl önemlisi adtn 3. günü bakmak, önceki değeri hatrlamyrum şimdi??
dostinex vermşti o zaman düşmüştü ama şimdi yeniden yükselmiş olabilir
ben yaptrdığmda adt olmadğm için dr bunu baz alamayz demşti, ilaç da kullandığn içn etkilemiş olabilr demşti
bekliyprum anlıcağn, 9-10 aralık bat işte ?? eğer olursa bakılcak 3. gün (( ama hiçbişey hissetmyrum malesef

kizlar benim hatirladiklarim böyle yanlisim yada hatam varsa yada eksik yazip hatirlatin lütfen

canım eline sağlık seninde şimdi bir göz atıcam ben de çok sağol :13:

Benim bugün regl olmam gerekiyordu hala olmadım ama adet belirtilerim var sanki her an olacakmışım gibi. Dün evde test yaptım negatif ümidimi kesim mi kesmeyim mi bilemedim bu arada bugün aşılamamın 13. Günü

inşallah hakkında hayırlısı olur rabbim gönlüne göre verir, dur bakalım henüz yorumlamak için de erken ...
bugün ve yarın da olmazsan bi daha bakarsın, o zaman da test negatifse önümüze bakarız canın sağolsun tatlım

yeşilcik zikzak günaydınlar, iyi haftalar olsun, hayırlı haberler gelsin, herkesin yüzü gülsün inşallah

iyiyim zikzakcım güna başladık yine :) sen nasılsın ne var ne yok

pureipekcim de gelmiş sana da günaydın bacım :))

günaydın canım kendimi seda sayanda gibi hissettim bir anda

pek iyi değilim ya moralim bozuk düzeltmeye calısıyorum :44:

neden bozuk tatlım ? inan üzülmek kendimize zarar boşvermeye çalış olur mu

canım 1 ay öncesinde kıl dönmem vardı ameliyat oldum 1 ay geçmeden daha yara iyilesmeden tekrarladı yarın tekrar dr.a gitcem aklımdada şüpheler var tekrar ameliyat derse ya ben hamileysem belli olurmuki daha erkenden

günaydın canım kendimi seda sayanda gibi hissettim bir anda

neden bozuk tatlım ? inan üzülmek kendimize zarar boşvermeye çalış olur mu

heheheh sabah programı başladııı sırayla gelir hanımlar :)) haftasonu yoktu kimse yaa herkes nereye kaçtıysa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…