eslemci adetin olmuş sanırım olsun hakkımızda hayırlısı bende oldum bugün.bu arada doktor bana folikasit verdi yarım içicen dedi ama.bende bugün ona başladım bakalım hayırlısı Allahtan hepimiz için.
bende yarım içiyorum canım normalde herkes günde 2 tane bile içebiliyormuş bana da yarım iç dedi doktor sen kaç kilosun ki?
arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende prolaktin hormonum yüksek çıktı ilaç kullanıyorum umarım düşmüştür ve hamileyimdir. allah yardımcımız olsun. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın zor..
burasi yine sessiz
geçmiş olsun canım inşallah düşmüştür, benmde aynı sorun var(( bu ay regl olursam bakılıcak çok üzgünüm
yasakhayalim topiğimizde herkes çok yoğun heraldebende hiç fırsat bulamadım koca haftasonu
kızlarr bu arada 250 lerde listemiz güncellenmişti, sonrasında varmıydı hatırlamyrum :44::44:
bilenler çekerse son sayfalara sevinirim, olmazsa ben yarın bulup çekmeye çalışırım
hepinize hayırlı gecelr olsun, rabbim bizleri sizleri hepimizi görsün gözetsin inşallah hayılısıyla[/QUOT
inşallah hasta olmazsın canım ya inşallah hamilesindir de banada umut olursun sen hangi ilacı kullanıyorsun canım değerin kaç çıktı
Benim bugün regl olmam gerekiyordu hala olmadım ama adet belirtilerim var sanki her an olacakmışım gibi. Dün evde test yaptım negatif ümidimi kesim mi kesmeyim mi bilemedimbu arada bugün aşılamamın 13. Günü[/QUOTE
inşallah hamilesindir güzelim.. bence kesme çünkü hamile olanlarda da kasık ağrısı olabiliyormuş hatta biraz kanda geliyormuş yerleşme lekesi yani.. tabii bilemiyorum kaç gün geçti adetinden.. biraz daha sabret umarım olmazsın ve güzel haberlerini alırız
Günaydın kızlar
evet forumun bu halini hiç sevmiyorum :)
nasılsın d_yesilcik
inşallah hasta olmazsın canım ya inşallah hamilesindir de banada umut olursun sen hangi ilacı kullanıyorsun canım değerin kaç çıktı
kizlar benim hatirladiklarim böyle yanlisim yada hatam varsa yada eksik yazip hatirlatin lütfen
Benim bugün regl olmam gerekiyordu hala olmadım ama adet belirtilerim var sanki her an olacakmışım gibi. Dün evde test yaptım negatif ümidimi kesim mi kesmeyim mi bilemedimbu arada bugün aşılamamın 13. Günü
pek iyi değilim ya moralim bozuk düzeltmeye calısıyorum :44:
iyiyim zikzakcım güna başladık yine :) sen nasılsın ne var ne yok
pureipekcim de gelmiş sana da günaydın bacım :))
pek iyi değilim ya moralim bozuk düzeltmeye calısıyorum :44:
günaydın canım kendimi seda sayanda gibi hissettim bir anda
neden bozuk tatlım ? inan üzülmek kendimize zarar boşvermeye çalış olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?