canım benim rabbim selametler versin inşallahçok zor
ben de senin son gebelik gibi bir düşük yaşadım, sonrada herşey karıştı işte
yasak hayalim sakın üzülmerabbim senin bu çabanı karşılıksız bırakmaz, kısmetimizi beklemek de vazifemiz
rochakım sen nasılsın canım bu akşam??
bende eşim yokken azcık girdim o gelince pc bana kalmaz ....
eslem de bugün hiç girmedi sanki bak merak ettim şimdi ??
amin insallah pureipekim
senindemi vardi düsügün bilmiyodum pureipekim canim benim:26::26::26::26::26::26::26:sanada cok gecmis olsun rabbim kucaklarimizi ve emeklerimizi bosa cikarmasin
rochakım sen nasılsın canım bu akşam??
bende eşim yokken azcık girdim o gelince pc bana kalmaz ....
eslem de bugün hiç girmedi sanki bak merak ettim şimdi ??
yaaa vardı yasakhayalimçook zormuş seni çok iyi anladığıma emin olabilirsin canım
sen birden fazla yaşamışsın eminim çok yıpranmışsındır ama önümüze bakmak lazım elden ne gelir
sonrasında ruhsal ve fiziksel toparlanma süreci de çok zaman kaybına sebep oluyo ama sağlık olsun
hakkımızda hayırlısı olur inşallah anneye de bebeğe de zorluk olmadan evlatlarımıza kavuşalım dilerim
canım bekleyemedim bhcg baktırdım sonuç negatif kırmızı kart bekliyorum yarına
amin canım hepimizin
amin canım hepimizin
kızlar bu kk beni ikidebir atıyo ya
kendim çıkmyrum yani sonrada giremiyorum sinirim bozuldu
hadi bakalim bitanem hakkinda hayirlisi olsun
merhaba arkadalar ben izmirden yazıyorum geçen sene bende düşük yaptım şimdi tüp bebek tedAVİSİ görüyorum bugün ilaç raporum çıktı bakalım neler olacak .....
reann ben yalnışmı gördüm hamişmisin sen o kadarda üzüldn bak rabbim büyük gözün aydın
maşallah canm benm rabim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsn inşallah.. nede yakışmış takvim...valla görünce çok sevdnm .
canım ben de çalşyrum bebek düşünmeye başladım, hamile kaldım erken düşük yaşadım
sonra biraz ara verdk şimdi yine başladık çalışmalara, ilk deneme hüsrabla sonuçlandı
inşallah bir sonrakinde muvaffak olurum, tabiki isteyen bütün arkadaşlarımla beraber dilerim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?