Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

rochakım sen nasılsın canım bu akşam??
bende eşim yokken azcık girdim o gelince pc bana kalmaz ....
eslem de bugün hiç girmedi sanki bak merak ettim şimdi ??

amin insallah pureipekim

senindemi vardi düsügün bilmiyodum pureipekim canim benim:26::26::26::26::26::26::26:sanada cok gecmis olsun rabbim kucaklarimizi ve emeklerimizi bosa cikarmasin

amin insallah pureipekim

senindemi vardi düsügün bilmiyodum pureipekim canim benim:26::26::26::26::26::26::26:sanada cok gecmis olsun rabbim kucaklarimizi ve emeklerimizi bosa cikarmasin

yaaa vardı yasakhayalim çook zormuş seni çok iyi anladığıma emin olabilirsin canım
sen birden fazla yaşamışsın eminim çok yıpranmışsındır ama önümüze bakmak lazım elden ne gelir
sonrasında ruhsal ve fiziksel toparlanma süreci de çok zaman kaybına sebep oluyo ama sağlık olsun
hakkımızda hayırlısı olur inşallah anneye de bebeğe de zorluk olmadan evlatlarımıza kavuşalım dilerim

insallah pureipekim

doru cok zor dönemlerin oldu simdi biraz iyiyim....bi umutla tekrar hayirlisiyla bidaha hamile kalabilirsem yine ne olacak diye bekliyecem ...

rabbim izin verirse olacak zaten izin vermesse ne yaparsam yapim olmayacakhersey onun elinde...

amin canım hepimizin

üzülme rochakım sağlık olsun elbet bir gün nasip olacak rabbimin izniyle
ve yasakhayalin dediği gibi regl olmak ne kadar iyi bilymusn, ben o söktürücüyle regl olanlardan biriyim
çok defa kullanmak zorunda kalmışımdır yani malesefki tarihlerini takip et ve çalış canım sen

merhaba arkadalar ben izmirden yazıyorum geçen sene bende düşük yaptım şimdi tüp bebek tedAVİSİ görüyorum bugün ilaç raporum çıktı bakalım neler olacak .....

yasakhayal beklemede Almanya (su an tatilde)

sblm canim yeni batini söyle:26:

burjuva16 10 günü var (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu) 1-2 gün kalmıştır heralde

Sweet01 BEKLEMEDE (aşılama yaptırdı ) sonuç ???:26:

rochak 21 Kasım-elazığ

Sweetycan 21 kasım konya

eslem4112 23 Kasim izmit

gulucük45 24 kasım---- manisa turgutlu

ruyacn 24 kasım-istanbul-kağıthane

umut81 27 kasım

canommmm 30 Kasım-tekirdağ

canankamil2 3 Aralik -izmir

cenntemlgm 2-3 aralık

mutlubirisi 2-3 aralık (folik asit)-diyarbakır

Sudemerve 7 Aralık /Klomen+hayıt çayı

roseis 8 Aralık Kahramanmaraş

pureipek 9-10 aralık İstanbul

d_yesilcik 10 aralık

ALPPIN(habibtem) 16 Aralik Arabistan

8scorpions yeni bat ??:26:

reann hamişimiz

hatii hamişimiz

Son düzenleme:

canım öncelikle çok geçmiş olsun kötü bir durum tabiki ama pes etmemek lazım allah gönlüne göre versin, hemencik bebişin olsun sağlıkla kucağına al inş.:))

ben geldiiiimmmm ama kimse yok ki yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…