ya kızlar bişey sorucam size yumurtlama günüyle yumurtanın çatlaması arasında kaç gün var acaba bi de yumurta çatlarken sancınız oluyor mu anlıyor musunuz yani?
canım ben klomen kullanıyorum ilacın da etkisiyle yumurtlama günlerindeki ilişkilerde sancı hissediyorum normalde bir sancı olmuyor,
yumurtanın çatlama dönemide adetin 12 günü ile 18. günü arası oluyor gün aşırı ilişkide bulunursan faydası olur tatlım.
sanırım ben de regl olacağım kızlarçok depresif hallerdeyim ağrılar da var ((((
amin cnm inşallah ...mide rahatsızlıklarım oldu canm, bir dönem çok kötü olmuştum, şimdilik idare eder gibi,
aslında onun içinde ayrı bir süreç başlatmam lazım endoskopi filan ama öteledim onu, şuan hiç uğraşabilecek halim yok
sana da geçmiş olsunnkullan bakalım hayırlısı, güzel sonuçların olur inşallah cnm
Kızlar dün gece yaşadığımız ilginç şeyi anlatıcam size. sizce hamile olma riskim olabilir mi?
biz prezervatifle korunuyoruz eşimle. dün ilişki sırasında eşim prezervatif dolmasına rağmen devam etti bir süre. çıktığında ise prezervatifin içi boştu ve yatak ıslaktı. hemen gidip lavaboda su doldurduk içine herhangi bir delik yok su doldu. yani yanlarından boşalmış sperm. dışarı gitmiş gördüm çarşafta ama içime de gitmiş midir ki? ilk defa böyle bişey yaşıyorum gülsem mi ağlasam mı bilemedim...
Kanla yapılan gebelik testleri, annenin beklenen adetinden bir hafta öncesine kadar pozitif sonuç verebilirler.
Fakat idrarla yapılan gebelik testlerinden doğru sonuç alabilmek için en erken beklenen adet tarihinin gecikmesinden yaklaşık bir hafta sonra gebelik testi uygulanmalıdır.
kızlar yaaa, yukardaki ifadelere göre, normal test kitleri ile adetten hemen önce veya hemen sonra nasıl anlaşılıyo hamilelik ???
ben çözemedim bi türlü ? kanda bakılınca kesin sonuç tamam da idrar olayını çözemedim :) :44::44::44:
küçük bir ihtimal de olsa olabilir tabii eğer yumurtlama zamanındaysan, yoksa pek ihtimal yoktur bence
zaten eğer özellikle kaçınmıyorsan gebelikten, belki de böyle bir sürprizden hatıra kalır sana ?
kısmet artık bakalım zaman göstericek, hakkında hayırlısı olsun cnmm[/
4 aylık evliyim henüz düşünmüyodum ama olursa sevinirim Allahın lütfu sonuçta..neyse hayırlısı bakalım
günaydın kızlaaaarrr ilk soğan suyumu içtim şifa olur inşallah bana ve içen herkese :)
buradan herkese moral vermeye çalışsam da, bazen kendime bile yetemiyorumm ...
nice uzun bekleyişler sonrası yavsuruna kavuşanları da biliyorum, sabır ve azimle bekleyenleri de ...
nolursa olsun Allah'ın takdiri olduğunu da biliyorum, her zaman duacı olmamız gereketiğini de ...
çırpınıyorum çabalıyorum bekliyorum, yalnız olmadığımı da biliyorum, benim gibi niceleri var ...
ama yoruluyorum, kolum kanadım kırılıyo, bazen hiç gücüm kalmamış gibi hissediyorum, bütün enerjim tükenmiş gibi
kızlar folik asit saç dökülmesi yapar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?