Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

ya kızlar bişey sorucam size yumurtlama günüyle yumurtanın çatlaması arasında kaç gün var acaba bi de yumurta çatlarken sancınız oluyor mu anlıyor musunuz yani?

canım ben klomen kullanıyorum ilacın da etkisiyle yumurtlama günlerindeki ilişkilerde sancı hissediyorum normalde bir sancı olmuyor,
yumurtanın çatlama dönemide adetin 12 günü ile 18. günü arası oluyor gün aşırı ilişkide bulunursan faydası olur tatlım.

teşekkür ederim tatlım çıkıyorum ben şimdi kocişim geliyormuş hizmet etmek gerekir malum görüşürüz sonra öpüldünüz hepiniz :)

sanırım ben de regl olacağım kızlar çok depresif hallerdeyim ağrılar da var ((((

canim belirtiler ayniymis biliyorsun, adet olana kadar ümit her zaman var.. hem inan bana adet olmak da cok güzel bi nimet biliyor musun??? tamam bebek sahibi olmak istiyoruz, ama adet oldugumuza da sükretmek lazim, bu saglikli oldugumuzu gösterir...

aaa evet mide ilaclari zordur, ben de gitmistim midemden dolayi gecens ene, dr sormustu hamile misiniz, bu ilaci hamileler kullanamiyor diye... gecmis olsun canim tekrar..

Kızlar dün gece yaşadığımız ilginç şeyi anlatıcam size. sizce hamile olma riskim olabilir mi?
biz prezervatifle korunuyoruz eşimle. dün ilişki sırasında eşim prezervatif dolmasına rağmen devam etti bir süre. çıktığında ise prezervatifin içi boştu ve yatak ıslaktı. hemen gidip lavaboda su doldurduk içine herhangi bir delik yok su doldu. yani yanlarından boşalmış sperm. dışarı gitmiş gördüm çarşafta ama içime de gitmiş midir ki? ilk defa böyle bişey yaşıyorum gülsem mi ağlasam mı bilemedim...

küçük bir ihtimal de olsa olabilir tabii eğer yumurtlama zamanındaysan, yoksa pek ihtimal yoktur bence
zaten eğer özellikle kaçınmıyorsan gebelikten, belki de böyle bir sürprizden hatıra kalır sana ?
kısmet artık bakalım zaman göstericek, hakkında hayırlısı olsun cnmm

kızlaaaarrr huuuu :)

Kanla yapılan gebelik testleri, annenin beklenen adetinden bir hafta öncesine kadar pozitif sonuç verebilirler.
Fakat idrarla yapılan gebelik testlerinden doğru sonuç alabilmek için en erken beklenen adet tarihinin gecikmesinden yaklaşık bir hafta sonra gebelik testi uygulanmalıdır.

kızlar yaaa, yukardaki ifadelere göre, normal test kitleri ile adetten hemen önce veya hemen sonra nasıl anlaşılıyo hamilelik ???
ben çözemedim bi türlü ? kanda bakılınca kesin sonuç tamam da idrar olayını çözemedim :) :44::44::44:

ipkecim adetten 3 gün önce pozitifi gördü bi arkadasim.. o testin hassasligiyla ve hamilelik hormonunun idrara gecmesiyle ilgili bi durum, bazilarinda hemen, bazilarinda daha sonra geciyo idrara mesela gec döllenme oldugu zamanlarda otomatikman idrara da gec yansiyor.. bir de normal testler 50 mIU/mL hassasliginda yani biraz beklemek gerekebilir, ama hassas test alirsan onlar 10 mIU/mL oluyor yanlis degilsem tabiki de daha erken sonuc veriyor yani cok net bi durum kisiye de bagli olabiliyor...

Son düzenleme:

günaydınnnn fıstıklar

size bişi sorcam benim bat 19 unda ve dünden beri kasığım seyiriyo sizce sebebi ne olabilir birde belim ağrıyo

günaydın kızlaaaarrr ilk soğan suyumu içtim şifa olur inşallah bana ve içen herkese :)

nasılsınız iyi misiniz kızlar dünden beri çalışan var mı aranızda ya da ev hanımı :)

buradan herkese moral vermeye çalışsam da, bazen kendime bile yetemiyorumm ...
nice uzun bekleyişler sonrası yavsuruna kavuşanları da biliyorum, sabır ve azimle bekleyenleri de ...
nolursa olsun Allah'ın takdiri olduğunu da biliyorum, her zaman duacı olmamız gereketiğini de ...
çırpınıyorum çabalıyorum bekliyorum, yalnız olmadığımı da biliyorum, benim gibi niceleri var ...
ama yoruluyorum, kolum kanadım kırılıyo, bazen hiç gücüm kalmamış gibi hissediyorum, bütün enerjim tükenmiş gibi

ah canım benim bu moral ne böyle kendinin hiç bir zaman üzmemen lazım insanların başına neler geliyor ne hastalıklarla uğraşan insanlar var ben onları gördükçe Allah'a şükrediyorum biz sağlıklı olduğumuz sürece üzülmememiz lazım dediğin gibi Allah'ın takdiri artık umutlarının bittiği galiba olmuyor vazgeçtim artık dediği anda hamile olduğunu öğrenen bir çok kadın var Allah herşeyin hayırlısını versin canım kendini üzme

kızlar folik asit saç dökülmesi yapar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…