Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

o son resimdeki etek aslında pembe hırkada mor simli ama renkleri kameradan dolayı tuhaf çıkmış ..çok güzel bir takım ..teşekkür ederim yorumlara..

şimdilik bu kadar arkadaşlar sanırım hepsini koydum. açılmıyorsa söyleyin bir kez daha deneyeyim aynen anlattığınız gibi yaptım ama işte cahilliğin gözü kör olsun

julianne,çitos,eylül ve beyaz melek aldıklarınızı güle güle kullanın...bazılarından bizde de var,sadece renkleri farklı.

ay çitos ve eylül bayıldım aldıklarınıza yaaa.çitos özellikle mont ve battaniye süper.kesinlikle boynere gitmeme lazım bakayım şu monta bende.eylül kız onlar ne şeker kıyafetler öyle ay bacaklarını ısırasım geldi şimdiden kızının.ay maşallah maşallah 41 kere allah nazarlardan korusun

beyazmelekçim seninkileri yeni gördüm gözümden kaçmış çok güzel aldıkların maşallah özellikle beyaz cekete bayıldım çok şeker örmemi yoksa satınmı aldınız onu??

Beyaz melek cok güzelmis canim aldiklarin.saglikla gitydirirsin insl..

kopyaliycagin linki
bu ikisinin arasina yapistir öyle koy,o zaman resimli cikar.

beyazmelekçim seninkileri yeni gördüm gözümden kaçmış çok güzel aldıkların maşallah özellikle beyaz cekete bayıldım çok şeker örmemi yoksa satınmı aldınız onu??

beyaz cekete ben de bayıldm canım çook tatlı bişey, burda göründüğünden daha güzel gerçekten, üstelik dokundukça dokunasın geliyor o kadar yumuşak. Annem onu hazır almış canım, aslında örme yelek ceketleri falan da var ama bu biraz farklı iki katlı gibi örmüşler yani kalın mont gibi. Kışın kaban niyetine bile giydirebilirsin. Bizim ördüklerimiz daha ince oluyor, bu farklı birşey. Bir de böyle kapşonlu falan olması çok hoş olmuş yaa...

kızlar aldıklarınız cok güzel hastane cıkışına bayıldım cok güzelmiş yafu beyaz melek seninde hırkan cok hoş hiç hazıra benzemiyo valla elde örülmüş gibi ne güzel şeyler bulmuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…