Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

darc canım bunlar harika kızın güle güle
iyi günlerde giyer inşallah
kızlar için secenek daha fazla ve renkler
iç açıcı walla bayıldım
benim bebeğiminde cinsiyeti belli olsa
neler neler alacağımda şimdilik
sadece 1 takım 3 tanede tulum aldım yavruma
ara renklerden foto yok bende tel dede kızılötesi yok
pc ye yükleyemiyorum kart okuyucumda yok :KK43:(
fotoları çektim bekliyorum kardeşime gidince onun pc na ekleyeceğim
inşallah en kısa zamanda bende eklerim

sporayakkabiyf8.jpg

Deryacım ben daha eklerken baktın heralde hepsini görmemişsindir.

Seninde aldıklarını görürüz inşallah canım ya.Güzel oluyor bakması bile.Güle güle kullanın aldıklarını.

darkım ayyy kız cocuklarına daha cok kıyafet var renklı renklı bu yuzden cok hoşuma gıdıyorlar senınkılerde cok güzel hele ayakkabı etek ve taytlı etek bayıldım yaaa allahımıyı gunlerde gıydırmeyı nasıp etsın canım a.s.

darkım ayyy kız cocuklarına daha cok kıyafet var renklı renklı bu yuzden cok hoşuma gıdıyorlar senınkılerde cok güzel hele ayakkabı etek ve taytlı etek bayıldım yaaa allahımıyı gunlerde gıydırmeyı nasıp etsın canım a.s.

a.s.
Teşekkürler canımın içi. Amin inşallah
Kızlara daha cici şeyler var bencede.

Erkeklerinde yarım kol gömlek altından penye uzun kollu gömlekleri var ya onlara bitiyorum.Bi de zincirli kot pantolonlarına.

kızlar cicilerden bahsetmişsiniz de ben henüz sadece bir body aldım zaten ben oğluma sadece gezmelik güzel tulumlar, yine gezmelik pijama tk.ları falan alacağım yani tamamen zevk için alışveriş yapacağım ihtiyactan değil haftasonu kızımın bebekliğinden sakladığım eşyaları çıkardım yalnız ölüyordum sanki benim annem ilk torun diye abartmıştı ben kızım 1.5 yaşına gelene kadar sadece çok beğendik diye birşeyler aldım çünkü annem o kadar çok hazırlamıştı mevlüt takımlarından pijamaları çoraplardan bodylere öyle bodyler bulmuştuki elim kadar ilk doğduğunda çok lazım oluyor o 0-6 yazanlar büyük geliyor bebeklere o yüzden hafta sonu hepsini yıkadım örme takımlar bile bir dolap oldu anneme sakın bu sefer örme sadece 2 tane gezmelik yelek yaparsın yeter dedim çünkü ne yapacağım o kadar eşyayı yeniden alsam yazık olacak çünkü bunlar bile eskimemiş ve çok duygusal anlar yaşadım kızıma gösterdim o minicik eşyalarını gözleri açık kaldı bakarken daha dün yavrumu kucağıma almıştım bugün yeniden anne oluyorum kızım okula başlayacak inanılır gibi değil biz eşimle insan ömrünün çok kısa olduğuna karar verdik tabi bu durum karşısında. ayrıca kız kıyafetlerini ayırdım tabiki benim kızımada önce oğlan dedikleri için bizim eşyalar orta renklerdi hep o yüzden şimdi oğlumada giydirebileceğim şeyler tabi yarın kontrolüm var eğer yine erkek derse yani buda kızım gibi dönüş yapmazsa heyecanla yarını bekliyorum kızlar

Dark canım çok güzel ciciler almışsınız. Ayakkabılara bittim. Ama yeni doğduğunda giyeceği şeylerden değil sanırım. Kış bebekleri olacağı için bunları ancak yazın giyebilirler.

Kızlar geçen bebek görmeye gittiğimde annesinden bir de güzel tavsiye geldi. Arkadaşım, sakın üst olarak çok fazla bir şey alma çünkü çok hediye geliyor. Ama altına çok şey al çünkü kimse alt hediye getirmeyi akıl etmiyor dedi. Bebişi de çok şekerdi.

darkcım çok şeker şeyler almışın o mini etekle spor ayakkabılara bittim doğrusu.. iyi günlerde giysin bebişin..gerçekten kızlar için seçenekler çok fazla..
bir ara fırsat bulursam bende arkadaşımın aldığı cicileri koyayım.. heveslendim şimdi ya..:))

çok şıklar dark.iyi günlerde giydirirsin inşallah.çok büyükler yalnız.kocaman kız olacak onları giymesi için

Ben genelde gelecek yaza yönelik düşündüm bunları.8-9-10 aylıkken giyer diye..Belki çabuk büyürse giydiremeyeceğim olabilir.Pembe takım alt üst baya büyük.Diğerlerini yaza giydiririm çok büyük değiller aslında resimde öyle çıkmışlar.
Beyaz tişört 2 yaş diyor üzerinde ama 2 ye küçük kalır.Arkadaşların çocuklarından biliyorum.

Hatta alttan çıtçıtlılar 3-6 aylık biri, diğeride 6 ay üstü için.Onlar yaza bile kalmadan giyilecek mecbur.Daha büyüğünü bulamadım.

Birde hastane çıkışı almak istiyordum ama çok pahalı geldi.Çok kullanılamayacak birşeye de o kadar vermek istemedim.Adana dan bakarım onlara artık.

Derya maşallah pek güzelmiş ciciler. Sarı ve yeşil bizim gibi cinsiyeti belli olmayanlar için kurtarıcı oluyor sanırım. Bir tane de mavi almışsın. Yoksa erkek mi olacak bebişin :))

teşekkürler kızlar hepimizin bebişleri sağlıklı iyi günlerde giysinler
turkuaz mavisi aldım her ikiside giyebilir diye ben çok severim o turkuazı
bebişimde sevsin şimdiden alıştıralım :)) hayırlısı olsun kız erkek hiç fark
etmiyor valla ama şu varki ikinciye hamiş olsaydım farklı cinsiyetlerde
olmasını isterdim ikisininde tadına bakmak için zaten ama tabiki ALLAH
hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize

dark bayıldım cicilerine...kız kıyafetleri çok şeker oluyor..erkeklerde bu kadar çeşitlilik yok..Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım...

X