Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

valla kızlar ben primanın yenidoğan 2 numarasını aldım 3-4 kg dı yanlşış hatırlamıyosam cocuk bebeğin kilosunu biliyomusunuz dedi bende şuanki ile aynı olmaz ki dedim ne zaman doğum deid kasım dedi oo dedi o zaman abla 2 yi al bebek cok küçük olursa gelir diğerinden alırsın ama ama normal 3-3,5 doğarsa zaten bunu kullanacaksın küçük olsa bile ilerde buna gececeksin elinde kalmaz ama küçüğü alırsan elinde kalır dedi bizde öyle yaptık eğer meleğimiz minicik olursa 3 kilodan az doğarsa yada prametüre olursa yeni doğan 1 alıcaz cantamıza koyduk bi kaç tane bez allahım minicik insanın süs diye saklayası geliyor Benim oyuncaklarım coktur zaten oyuncak bebeğime bile olur minicik bişi cok tatlı

pamukum aldığın herşey çok güzel maşşallah
odanızda çok güzelmiş ne güzel koltukta koymuşsun, sende yanında yatarsın bebişin..güle güle kullanın ana oğul inş..

Çilekcim sana tam yatan bir araba iyi olur canım.Ya aslında 5 ay kullanacağın için.Çift yönlü ve tam yatan güzel bir araba işini görür çok fazla özelliğe gerek yok..Ben çok gördüm bu şekilde ama markalarını bilmiyoruz.Yani tanınmamış markalar.Ama arabalar hoş oluyor.
Kısa süreli kullanım için bunlardan alabilirsin.Sen orda kullanacağına daha fazla özenirsin.
ben şimdilik erteledim zaten araba işini.Şöyle ilkbahara yakın yada ilkbaharda alcam.Sen de acele etme.

Biberoncum nerden bileyim canım :)) Bende senin gibi yenidoğan alacaktım.
baktım bez yendi doğan değil.Arkadaşıma bi tane de yenidoğan mı alıcam dedim.Yok dedi bunu kullan,yenidoğana gerek yok dedi.
Ama kullanırsın canım ya.Zaten ilk zamanlar günde 10 taneye yakın batıyormuş.Sen onu 10 güne bitirirsin.Sonrada bi boy büyüğünü alırsın.

inşallah canım o odamda kanepem vardı zaten bebek odası içinde kanepeyi cıkarmadım ordan cünkü emzirirken ve yanında yatmam gerektiğinde lazım olacaktı mavi alsaymışım diye düşündüm bebeğin odasını hem odanın hemde kanepenin rengi ile uyumlu olacaktı ama aldık artık napalım geçti

pamukcum cicileriniz süperrr allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin, bu arada fotoların üzerine tıklayınca zaten büyüyor tekrar yorma kendini istersen

pamukum cok gusel hepsı gule gule buyut bebegını odasında canım ustune tıkayınca resımın buyuk halı acılıyor kızlar herseyın var masallahh
bende huggıes ıkı numarasını aldım bır numara galıba premature bebekler ıcın hıc stok yapmayı dusunmuyorum cunkı belkı bebegımı alerjı yapabılır

pamukum renk ne farkeder işlevi önemli işine yarayacak ya ona bak..
bu arada prima 3-6 kg üzerinde yeni bebek yazıyor ondan alın yenidoğana gerek yok ama aldıysanız da sorun değil çabuk biter zaten

benimde bebek odasında ikili koltuğum var çıkarmıyacam rengi tutmuyor ama üzerine renge uygun peluş alıp örtü yapacam belki düşünebilirsin sende

pamukcum senin çeyiz tamam.maşallah herşeyi düşünmüşsünüz.güle güle kullanın.

bu arada bengisunun bloğuna bakıyorum.çok güzel düşünmüşsün annesi.bengisu da büyür de bu siteye bişeyler ekler inşallah.

Elmalı turta şimdi gördüm sitenizi, çooooook güzel. Bence devam et bu siteyi güncellemeye. Ve Bengisu maşallah çok tatlı canım benim ya. Hele kalbindeki nota ne öyleeee :))) Bana da ilham kaynağı oldun. Ben de hazırlamak istiyorum bir blog. Boş kaldığımda ilk işim olacak.

sağolun kızlar yardımlarınız için park yatağı ben de düşünüyorum ama odama sığar mı onu bilmiyorum sığarsa beşikten daha mantıklı dimi?
biberoncum inşallah sonuçların iyi çıkar, üzme sen tatlı canını.
ben de primanın 2 numarasını aldım, diğerine pek gerek olmadığını duydum bende, 2,5 kilo bile doğsa çok büyük gelmiyormuş, premature doğanlar için 1 numarası gayet iyi. zaten arada çok büyük farklar yok, yenidoğan 1 numara 2-5 kilo arası, diğeri yenibebek 2 numara 3-6 kilo arası. Yani 1 numara aldıysanızda doğar doğmaz onu kullanır zaten bir haftaya kalmadanda biter heralde direk 2 numaraya geçiş yaparız. Ben de primadan pek şikayetçi olana rastlamadım o yüzden stoklamayı düşünüyorum ama yinede emin olamadım bari diyorum bekleyeyim bu paketi kullanırsa almaya devam edicez zaten, bir durum ortaya çıkarsa da ziyan olmamış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…