Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

hastane çıkışın çok güzelmiş yaaa ..ben bugün baktım 7 -8 çeşit gösterdi tezgahtar bir türlğ beğenemedim..böle bişey istiyodum ..neyse artık bunun için gezcez biraz daha ..

hastane çıkışın çok güzelmiş yaaa ..ben bugün baktım 7 -8 çeşit gösterdi tezgahtar bir türlğ beğenemedim..böle bişey istiyodum ..neyse artık bunun için gezcez biraz daha ..

sağol eylülcüm. senin baktıkların ne kadardı. ben bunu 50 ytl ye aldım. aslında acaba sarıya falan değiştirsem mi diye düşünüyorum. 2. çocuğun ne olacağı belli diil. en azından daha çok kullanılır

masallah hazırlıklar ıyıce hızlandı bakıyroumda
broke ve eylul aldıklarınız pek gusel masallahhh
brokee bende ankaradayım canım nerelerden alıyorsun bana yazarmısın
anneannesı kaygıda bıde ben babasında babannesınde tıkk yok valla annem olmasa ne yaparız bılmem ben aırım ben yaparım dıyorr a.s.

yaa brook bayıldım aldıklarına süpper hepsi yaa benim sorduğum hast.çıkışı 35 ytl di ..sanırım ondan pek kaliteli değildi..amaan zaten kalan eksikleri kaynanam alcak o da ona kalsın ..

sağol canım. aldıklarımın çoğu konyadan. hastane çıkışlar falan ordan. kıyafetlerde panço, lcw, wenice, cıvıl falan.bunları her yerde bulabilirsin de. ana kucağı gibi şeylere bakmak için ulusa gidiyim diyorum ama nasıl gidecem bilmiyorum. hiç sevmem ulusu

ayy bende hıc sevmıyorum ulusuuu yanlız gıtmıycem esım yanımda olur hep zaten korkuyorum ordan nedense

cok güzelmis broke cicileriniz,güle güle kullanin..

bende bugün ogluma cok seker seyler aldim ama önce yikayim

sonra ekliycem resimlerini..

minik kalimero, çilekk apple teşekkür ediyoruz kızımla size. anneannemiz sağolsun hepsi onun emeği. bi kaç bişey daha koyarım yarın. hadi hepinize iyi geceler

arkadaslar ben yeni katildim araniza bende kasim annesiyim burda yayinladiginiz bebislerinizin cicilerine bayiliyorun sirf o yuzden uye oldum walla benimde 28 kasimda bi kizim olcak insallah bende neler aldim neler ama esim su anda turkiyede oglumla tatilde tabi fotograf makinasi da onlarda insallah onlar gelince bende yollarim resimleri bu arada durmak yok almaya devam cicileri

Broke güle güle giydir arkadaşım konyaya gelmişte alışveriş bile yapmışın daha ben bir tane mendil bile almadım civilie arada bir giriyom hooop çıkıyorum.nolacak bilmem benim bu tembelliğim görende 9.çocuğuma falan hamileyim zanneder:roflol:

bizim babamızda dün iki tane takım almış ogluşuma akşam eve gittigim de sevgili kayınvalideme gösterdi kocam nasıl olduysa aaaa siz neden alıyonuz bunları ben alacaktım falan dedi bende hemen atladım fazla mal göz cıkarmaz sende al dedim madem cok istiyon :dilcikar:
iyi demişim ama degil mi:dance::dance:

iyi demişsin :roflol:
senden korkulur kaydirigubbakcemile

sağolun teyzeleri maşallah demeyi de unutmayın oldu mu. polipecim annem öyle aceleci ki valla görsen. tatilde beni yakalamışken bişeyler halletmeye çalıştık. bi de konya bildiğimiz yer olunca daha hesaplıya alınabiliyo bazı şeyler. burda alsam chicco falan marka alacam çünkü bildiğim başka mağaza yok, yani ulus ya da etlik tarafları dışında, oralara da gidemem.ulusa gidene kadar atlar konyaya gider, annemle alırım.
sekretercim iyi demişsin valla. geçen gün de kayınvalideme bi arkadaşı sordu başladın mı hazırlıklara diye. daha pek bişey yapmadım dedi o da. arkadaşı da gerçi annesi de buralı di mi? o yapıyodur zaten dedi. kayınvalidem de evet evet annesi yapar dedi. yuh yaa. bi de aldıklarımızı seviyo, aman da bunları da giyecekmiş diye, ama hiç faliyet yok. sabretmek lazım herhalde. belki de son anda bombayı patlatıp oda falan alırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…