- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
Gulçiçek aldıklarınızı güle güle kullanın.
Eylül babaanne alacaksa en pahalısını aldırma kız yazık :) Bak bizimkiler teklif dahi etmiyolar.Kıymetini bil korkutma ki jestler bitmesin :)))))
Çilekcim senin bahsettiklerini bazı internet sitelerinde gördüm ben.Kocaman kocaman tekerlerkli.tekerlerkleri şişirilenlerden.
Gittigidiyor.com da mıydı neresiydi bazıları 2. el bazıları da yurtdışından gelmiş hiç kullnılmamışlardı.hatta eşime göstermiştim çok ilginç gelmişti bize de Tr de pek karşılaşmadığımızdan.ama hoş olanlarda vardı içlerinde cidden.
Senin dediğin gibi burdakiler o soğuk memlekette karda kışta tekeri yapışır kalır :)))
Ama çook pahalıysa Tr deki sitelerde de bakabilirsin.
cilek kiz nasil anlamadim tamam büyük tekerlekli varda benim alacagim kücük tekerlekli büyük bende sevmiyom ilk kizimda aldim simdi pek hosuma gitmiyor sana bir marka söyleyim madem babaanne alcak pahali ama deger sizin bide ilk cocugunuz belki ilerde yine yaparsiniz canim aliyosan hartan diye marka var süper ya ben bile ondan almayi düsünüyorum bence tr den almaya hic gerek yok sen netten bi bak hartan markasina tekerleri ufak olanlara resim yapistirmayi bilsem yapistircamda bilmiyorum
Benim bebeğim aşağıda canım idrar yollarıma baskı yapıyo o yüzden de böbreklerim su topluyo birden sancılanıyorum serumlarla iğnelerle hem böbreklerim hem bebek rahatlatılıyor En son gittiğimde acılmam olmuştu İnşallah hayırlısı ile tamamlarız dokuz ayımızı
Merterde arabayla gidecekseniz yolun üstündende görünüyor canım cevizlibağı benzinciyi falan geçtikten sonra yolun hemen üstündende görünüyor canım .sağa giriyorsun giriş hemen orada yardımcı olduysam ne mutlu
Görünce arabayı senin fikirlerinide öğrenelim.Aç kapat arabayı bakalım tek elle kolay mı o kadar?
arkadaşlar, merter.deki o mağaza biraz tuhafmış doğrusu :)) bugün öğleyin gittik. içerde 3-4 kişi olduğu halde kapıyı kilitlemişler açıp "buyrun ne vardı" gibi tuhaf bir tavırla karşılaştık. neyse girdik enigma 2020 daha yeni gelmiş, tek rengini çıkarmışlar. başka rengini çıkarmaya üşendiler. zaten çok kötü bir satıcıydı. tek elle nasıl kapanıyor görmek istedim, bir tanesini kapatamadı. diğeri kapandı allahtan :)) veeee fiyatını da 270 dedi, efendim aslında 360 imiş de nakit 270 olurmuş, tek kuruş da inmedi. internette çok daha ucuz... adamın satmaya niyeti yoktu. satıcıya kıllandığım için mi bilmiyorum ama ben arabayı sevmedim. şikayet olarak arattığımda şikayetvar sitesinde bir sürü yorum okudum. üretim hatası çıkıyormuş ve değişme yapmayıp sadece tamire alıyorlarmış ve genelde arıza düzelmeden geri geliyormuş :))) gerçi türkiye.de tüketicinin hali malum... bir de çocuklar içinde aşağıya doğru kayıveriyormuş. artık bilemiyorum fisfisfis