bebek arabasına karar verdiniz mi kızlar? henüz erken sayılabilir ama ben pierre cardin.in bi modelini beğendim ama internet dışında görme imkanı bulamadım. ist.da bildiğiniz mağazalar var mı? bi kaç yere gittik ama pierre cardin yok. görmeden internetten almak da istemiyorum. ne dersiniz?
http://www.bebekceyiz.com/productDetail.aspx?lngProductID=519
bende bunu beğeniyorum canım.ben çok önceden bu konuyu araştırıp bu modele tav olmuştum.Görmeden kararım bundan yanaydı.Görme fırsatını henüz bulmadım ama kullananlar çok memnun netten araştırdığıma göre.
Biraz da bebek arabasında ne istediğinle ilgili.sadece bebeğini arabaya oturup taşımak istiyorsan daha uygunları da var.
Ben bunu beğendim çünkü çift yönlü,istediğim zaman bebeğimi görebileceğim.
sonra tam yatıyor,yaza doğru gezmeye çıktığımızda bebeğin uykusu gelirse çok rahat içerisinde uyuyacak.
sonra çok hafif merdiven inerken felan bebeğin kucağındayken bile taşıyabilirsin.tek elde bebeğin varken aynı zamanda diğer elinle arabayı kilitleme özelliği var.
sonra yılın arabası seçilmiş.
Kilit sistemi var.yanlışlıkla bbeeğin içindeyken katlanmasını önlemek için.ayy var da var işte :)))
Yine de gözünle gör bence.ben eşim yanıma gelince gidip görücem inşallah.
canım ben pierre cardin enigma aldım gören bayılıyo arabaya çok acayip kullanışlı zaten yılın en güvenilir arabası seçilmiş.zaten senin beğendiğin arabadanmış sadece rengi mavi füme olanı aldım ben 200ytl peşin aldık
bende kırmızı yada krem rengi alırım heralde.
ben daha erken diye belki almayı sonraya da bırakabilirim.zaten ilkbahara anca kullanırız.
acil ihtiyaçlarımızı alalaım da bir olursa alırım da olmazsa da sonraya bırakabilirim.
fiyatları öğrendim kızlar
alttaki takım 2600 ytl miş
tek yatak ve şifonyer 1700 ytl ..
takımların fiyatları 1600ytl den 3000 e kadar çıkıyo ..
tek yatak içinin tekstili ile birlikte 850 ytl
tek şifonyer 400 den başlıyo
tek gardrop 50 den başlıyomuş..
Canım çok değil mi?
bence gerek yok 3-4 yıl en fazla kullansın beşiğini.Hani genç odası olsa neyse de.
2. yede kullanırım diosan bilemem.