Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

bende bunu beğeniyorum canım.ben çok önceden bu konuyu araştırıp bu modele tav olmuştum.Görmeden kararım bundan yanaydı.Görme fırsatını henüz bulmadım ama kullananlar çok memnun netten araştırdığıma göre.

Biraz da bebek arabasında ne istediğinle ilgili.sadece bebeğini arabaya oturup taşımak istiyorsan daha uygunları da var.
Ben bunu beğendim çünkü çift yönlü,istediğim zaman bebeğimi görebileceğim.

sonra tam yatıyor,yaza doğru gezmeye çıktığımızda bebeğin uykusu gelirse çok rahat içerisinde uyuyacak.

sonra çok hafif merdiven inerken felan bebeğin kucağındayken bile taşıyabilirsin.tek elde bebeğin varken aynı zamanda diğer elinle arabayı kilitleme özelliği var.

sonra yılın arabası seçilmiş.

Kilit sistemi var.yanlışlıkla bbeeğin içindeyken katlanmasını önlemek için.ayy var da var işte :)))
Yine de gözünle gör bence.ben eşim yanıma gelince gidip görücem inşallah.

bende kırmızı yada krem rengi alırım heralde.
ben daha erken diye belki almayı sonraya da bırakabilirim.zaten ilkbahara anca kullanırız.
acil ihtiyaçlarımızı alalaım da bir olursa alırım da olmazsa da sonraya bırakabilirim.

Canım çok değil mi?
bence gerek yok 3-4 yıl en fazla kullansın beşiğini.Hani genç odası olsa neyse de.
2. yede kullanırım diosan bilemem.

ben de çift yönlü olmasını istiyordum. hafif olması da çok önemli. bizim apartmanın girişinde 3-4 kat merdiven var. bir elimde bebek ve arabayla zor iner çıkarım herhalde. 6.5 kg yazıyor bu araba için. gerçi bir yerde de 8 kg gördüm. hangisi doğrusu bilemiyorum. ama gördüklerim içinde en hafifi bu. bir de güvenli olması da çok güzel :)) ben de yakından görmek istiyorum. c.tesi gidip bakıcaz artık. piyasada genelde daha pahalı arabalar var hem. 1 milyara kadar çıkan rakamlar uçuşuyor doğrusu o kadar uçmaya gerek görmüyoruz :1rolleyes:

bir de anakucağı geldi dün,gerçekten çok güzel ve hafifmiş.

Güle güle kullanın canım ana kucağını.
Bizim bi arkadaşın dediğine göre bunlarda gaz sorunu da fazla olmuyormuş bebeklerde.NE derece doğru bilemem ama inşllah öyledir :)

Görünce arabayı senin fikirlerinide öğrenelim.Aç kapat arabayı bakalım tek elle kolay mı o kadar?

neslinaz çok teşekkür ederim. ben mecidiyeköy.deyim c.tesi bulabilirsek gideriz merter.e çok sağol canım. a.s.

atatanem nerden aldınız acaba arabayı? 200 çok uygunmuş fiyatı. a.s.
canım bende pierre cardin mağazası arıycam diyordum ama burda kemeraltı çarşısı var duymuşsundur orda ilk girdiğim bebek mağazasında vardı hususi pierre cardin e gitmene gerek yok büyük bebek mağazalarının hepsinde var mina bebe de falan da var.

atatanem 200 e çok iyi almışsın.İyi etmişsin uygun bulmuşken alarak.ben internette en uygun 245 e buldum geçenlerde.

walla canım satış fiyatı yanlış hatırlamıyosam 265ytl idi biz nakit alınca indirim yaptılar heryerde aşağı yukarı fiyatlar aynı ama netten almayın çünkü 20-30ytl fazla fiyatları hem yüzyüze pazarlık da yapılıyor

ben bebek arabası kullanmayı bilmediğim halde bu arabayı okadar rahat kullanıyorum ki şıp diye açılıp kapanıyor şıp diye yatırılıp kaldırılıyor.lastikleri çok süper dönüyo arabayı kapattıktan sonra lastiklerin üstünde rahatlıkla sürükleyebilirsiniz illa taşımanıza da gerek yok.ayrıca tentesi tamamen kapanıyor ve ayak battaniyesini de takınca kışın soğuk asla işlemiyor araba tamamen kapanıyor bu süper bi özellik dezavantajı önkısmında hani çocuğun ıvır zıvırını koyması için tezgah gibi bişey oluyo ya ondan yok düz tutunma yeri var sadece ama gerisi süper:lepi:

atatanem oyle anlattın kı hemen gıdıp alasım geldı valla a.s
bız acele etmeyelım dıyorduk hatta dogumdan sonra alalım dıyorduk ama benım kocam dogumdan sonra cok cıkamazsın sımdıden alabıldıklerımızı alalım dıyor ben beklemek ıstıyorum :CüvCüv:

güle güle kullan ata_tanem..türkiyedeki bebek arabalari cok kibar..

ben alicagimin resmini ekleyim size..arabami traktörmü belli diil :)'

gülcicek seninde bebisinin esyalari hayirli olsun canim...

çilekkcim haklısın gerçekten yurtdışındakiler niyeyse çok kaba görünüyo sen annenlerden kargoyla iste bence kibar kibar dolaştır bebişini herkes baksın öööyle aval aval:))

alamadim siteden resimleri yaa,agustos sonunda alicam o zaman ekleyim..

ayriica burada fiyatlarda korkunc..bi araba 1 milyar..komik ama gercek malesef...

çilekkcim haklısın gerçekten yurtdışındakiler niyeyse çok kaba görünüyo sen annenlerden kargoyla iste bence kibar kibar dolaştır bebişini herkes baksın öööyle aval aval:))

canim onuda düsündümde,burasi kis ülkesi..arabalarin tekerleri filan kocaman

buzda kista kaymamasi icin özel yapilmis..tr`den getirtirsem kullanamamki..birde

mecbur almaliyim ama ben 3 tekerli alicam 4 olanlar hakikaten cok kaba..

çilekcim norveç soğuk zaten doğar doğmaz bebişi dışarı çıkarmıycanki .zaten bebiş 3 aylıkken tr ye gelcen o zaman burdan alırsın..sağlam tekerlekli burda da vardır mutlaka...ama tabi sen bilirsin..

eylülcüm cikaririm gibi geliyor bana,cünkü burada cok ilginc bir kültür var;

hasteneden cikinca eve gutmeden bi alisveris merkezine ugruyor anneler

bisiler icip hava aliyorlarmis:) ben öyle yapicagimi sanmiyorum ama bi süre

burada büyüycek bebegim,alismasi icin soguga ne kadar erken cikartirsam o kadar

iyi diye düsünüyorum ama bakalim saglik problemimiz filan olmazsa tabi..ya araba konusu

kaos oldu bizde,babanesi ben alicam büyüklerden diyor..bakalim karar veremiyorum ya..

cok pahali cünkü yazik diilmi bi araba icin o kadara..

Canım bizde de sizinkine benzemese de öyle bir şey oldu. Eşimin annesi yün yataklark hazırlamış. Bir de görümcemin bir beşiği vardı. Onu annemin evine götürecektik. Fakat ben beğenmedim. Yatağı da almadım, beşiği de. Herkes bozuldu ama yapabilecek bir şeyim yoktu ki. Alsam boşu boşuna almış olacağım. Almasam onları kıracağım. Ben de almamayı tercih ettim.

Araba konusunda eğer babaanne nin almasını istemiyorsan bence bunu nazik bir dille söyle, fiyatından bahset. Eminim haklı nedenlerin olduğu için seni anlar.
O kadar büyükse anne tek başına o arabayı nasıl taşıyor?

valla bende 250 ytl ye park yatak alacaktım , sağolsun kaynanam kaşındı para bol geldi heraldeki ben torunuma oda alıcam dedi..fiyatlardan haberi yoktu sanırım..o zamana kadar eğer ona ve parasına acımassam en pahalı takımı aldırıcam..eee büyük konuşmasaydı..

ben bikacina baktim aliminyumdan yapiliyormus arabalar..kullanisi agir diil cok hafif frenleri filanda var..ilk torun diye cok hevesli babanesi kirmakta istemiyorum..cünkü tr den alsam arabayi burada kullanamam
..

Allah Allah benimkide 50 ytl getirir bana biçeyrek satın der bizde saf saf veririz bide 50nin üstünü ister .tööbe tööbeeee ......kıymetini bilin kızlr babaannelerinizinlayhayhoy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…