Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

evet canım seninle aynı düşüncedeyim hem soğukta oluyor onlar doğacağı zaman
ben onu koynuma alır ısıtırım bebeğimi sadece beşik alacağız seneyede oda yaparız kızıma

ay son ultrasonda ağzını açıp kapattığını güldüğünü gördüğümden beri çok farklıyım onun minicik bedenini kucağımda hissedeceğim zamanı iple çeker oldum inanılmaz sabırsızlanmaya başladım 30 kasım çabuk gelsin de biran önce paşamı kucağıma alayım

ben yine dün bişeyler aldım kızıma bakın bakalım güzellermi...

bunlar eşofmanları

bu fırfırlı kilodumuz elbise altına

bu da elbisemiz..

eylülcüm bunlar çoooooooook güzeeeeeeeeeeeeel
ben kız bebeklrde fırfırlı kilotlara bayılıyorum
aman onu giyecek tombul bacakları yerim ben
Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah

Eylül ilahi çok tatlı bunlar dayanamayıp güldüm içinde tombik bacaklı bi kız bebiş düşününce güle güle eskitin arkadaşım.
Allahım tez kavuştur onları bize sağlıklı sıhhatli inşallah
:asigim:

aslında bunlar minicik o kadar şekerki ama yakından çekince bayağı büyük çıktılar..yani ancak yaza kadar giyilir eşofmanları kışlık yani ..elbisede kadife o da kışlık ..fırfırlıda o kadar hoşuma gitti ki ..bir arkadaşta görmüştüm bende aldım..çok komik demi

Ben de çocuk odası için erken diye düşünüyorum. Biz de yeni ev aldık ve taşınalı 3 ay oldu. Daha salonumuzun dekorasyonunu tamamlayamadık. Bir sürü masraf, evin taksiti derken bir de çocuk odasını araya sıkıştırp da iyice bunalmayalım diyoruz. Hem zaten tecrübeli anne babalar çocuğun ilk 6 ay odasını kullanmadığını söylüyor. İyisi mi elimiz biraz rahatladıktan sonra içimize sinecek şekilde yapmak...
Bu arada kızıma henüz ufak tefek de olsun hiçbi şey almadım. Akrabalardan da henüz bişey gelmedi. Bizde 7. aydan önce hazırlık yaparsan uğursuzluk olur gibi bi inanç var... O yüzden artık eylül-ekim gibi hazırlıklara başlayacağız. Ama bebek bi de erken gelicem derse yanarız walla!!!

Ben de çocuk odası için erken diye düşünüyorum. Biz de yeni ev aldık ve taşınalı 3 ay oldu. Daha salonumuzun dekorasyonunu tamamlayamadık. Bir sürü masraf, evin taksiti derken bir de çocuk odasını araya sıkıştırp da iyice bunalmayalım diyoruz. Hem zaten tecrübeli anne babalar çocuğun ilk 6 ay odasını kullanmadığını söylüyor. İyisi mi elimiz biraz rahatladıktan sonra içimize sinecek şekilde yapmak...
Bu arada kızıma henüz ufak tefek de olsun hiçbi şey almadım. Akrabalardan da henüz bişey gelmedi. Bizde 7. aydan önce hazırlık yaparsan uğursuzluk olur gibi bi inanç var... O yüzden artık eylül-ekim gibi hazırlıklara başlayacağız. Ama bebek bi de erken gelicem derse yanarız walla!!!

benim bebek allah korusun erken gelecek olursa şu anda 3 ay giyeceği kadar cicisi var..herşeyi düşünmek lazım..ben öğrendiğim günden beri alıyorum..

benim bebek allah korusun erken gelecek olursa şu anda 3 ay giyeceği kadar cicisi var..herşeyi düşünmek lazım..ben öğrendiğim günden beri alıyorum..

Öyle haklısın canım ama bende de tuhaf bi korku var işte... Bir de bundan önceki hamileliğim düşükle sonuçlanınca... İster istemez aldığım şeylere gözü yaşlı bakmaktan korkuyorum.. Kızımız biraz daha büyüsün, o zaman riçim biraz daha rahatlari ben de güzel güzel alıiveriş yaparım...

eylülcüm çok tatlı kızının cicileri fırfırlı donunu yerim ben onun allah güle güle giymeyi nasip etsin inşallah.elmalı turtacım korkunda haklısın ama çok da geçe kalma derim çünkü zaten birsürü masraf olucak hepsi üst üste bine bu sefer de ağır gelir ondan yavaş yavaş başla derim ben tabii abartma aydan aya alırsın 3-5 parça

ben her dr. kontrolünden sonra ufak tefek bir şeyler almayı alışkanlık haline getirdi
bence de çok geçe kalmadan yavaş yavaş almalı
yoksa ciddi bir masraf gerekiyor bebiş için

ya o korku belki herkesten çok bende var..14.haftama kadar kanamalı geçen bir gebelik yaşıyorum..her an kaybetme korkusuyla burun buruna ..ama yinede benimle kalacağına inandığım için psikolojik olarak hep aldım..çok geç kalmayalım ..fazla ağırlaşınca yürümek bile ızdırap gelecek..
ayrıca birde şöyle bir tecrübe edindim..bizler günlük giyilecek şeyleri almalıyız.cici bici şeyler hep hediye geliyor..ne bileyim işte tulum, bady, çorap morap biz bunları alalım..tabi arada dayanamayıp alıyorum cicileri orası başka..

Eylül maşallah canım çok tatlı fırfırlı külot hepimizin favorisi oldu sanırım. İnsan içinde hayal edebiliyor o bezli küçük popoyu :) Bu arada korkmayın kızlar artık endişeyle yaşamayın, ne olursa olsun Eylül'ün dediği gibi onlara inanmak gerekiyor sanırım her şeyden önce... Bakın bu aya kadar bizimle birlikteler ve artık hareketlerini bile hissediyoruz sanırım yavaş yavaş bir şeyler almanın tadını çıkarmanın kimseye zararı olmaz :)

benim burda perşembe günleri pazar kuruluyor ..hemen evimin yan sokağında ..birsürü bebek eşyası satan tezgah var ama birtanesinde o kadar güzel şeyler varki anlatamam..adamın kapalıçarşıda mağazası varmış ordan getiriyomuş herşeyi..her hafta ordan mutlaka bişey almadan duramıyorum..ne istesem renklerini farklı modellerini getiriyo ..adamla ahbap olduk birde indirim yapıyo..perşembeleri iple çekiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…