Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

julie , gülbeşeker ve çilek..çok heveslendirdiniz beni kızlar..ne kadar güzel ciciler bunlar böyle yemin ederim bayıldım ..güle güle giydirin...

benimki de büyüsede çabucak bende koşsam alışverişe:)))
iyi günlerde giydirin arkadaşlar..hepsi birbirinden güzel...

kızlar sonunda bebeğimin yatağıyla arabasını aldık.yatağı kraft arabası da pierre cardin enigma.resimlerini koyayım da bakın beğencenizmi?

çok teşekkür ederim canım ellerine sağlıka.s.a.s.a.s.nasıl yapılacağını okur ona göre yaparım tekrar...

daha kurmadım canım netten fotosunu bulmaya çalışıyorum arabanınki var da yatağı bulamadım henüz koyarım birazdan

canım arabanın kullanımı inanılmaz rahat satan adam da dedi en çok tavsiye edilen araba bu diye.zırt diye kapanıyo üste basıyon ön kısmı tutup birleştiriyon okadar herşeyi çok pratik içi falan makinada yıkanıyo kilidi falan var kapanmasın diye ve kullanımı inanılmaz rahat lastikleri fıldır fıldır dönüyor şiddetle tavsiye ediyorum bizler için çok rahat bir araba

ya kızlar ne kadar acele bu ben daha bişicikler almadım kızıma ama evde de yer yok ki
bu arada atatanem çok güzel de o park yatak mı paki nasıl yatacak onda canım ya
pek tavsiye etmiyorlarr

julianne,çilek ,gülbeşeker ve atatanem
iyi günlerde kullansın bebişleriniz hepsi birbirinden güzel
benimde çektiklerim dışında bir kaç parça birşeyler var ama biraz daha biriksin yine eklrim

bu arada atatanem biz de pierre cardinin bu modeline bakmıştık
ve babamızda çok beğenmişti sanırım bizde bu modeli alacağız
aynı yerden chicco nun arabalarına da baktık ama daha içinde oğlumuz yokken kaldıramıyordum malum boyumuzda uzun olmayınca kullanamam diye düşündüm

chicco yu hiç tavsiye etmiyorlar fatercim satan adam bile çok ağır kaldıramazsın abla tek başına dedi.bu çok kolay kapatınca kaldırmana bile gerek yok koyuyon yere tekerlekleri yine çalışıyo sürükleye sürükleye götür.kaldırabiliyorum da diğerlerinden çok daha hafif.

asortie cim evet park yatak ama bu ince uzunlardan değil bayağı kullanışlı birşey içi baya geniş büyüdüğünde de sağa sola rahat rahat döne döne yatar.büyüyünce bir kat alta alıyorsun yatağı 3 kademeli.içine de ortopedik yatınca vücudunun şeklini alan yataklardan aldık.kullanan herkes çok memnun tam 4 yaşına kadar kullanabilşiyosun.ve yatak katlandığında sırt çantasına giriyo biliyomusunuz.biyere kalmaya gittiğimde rahatlıkla yanıma alabilirim.şıppadanak katlanıyo.beşiği de var sallayabiliyosun titreşim haricinde.

e o zaman güzel canım sen neyi istiyorsan onu al da ben yukarı doğru
çıktığını bilmiyordum o yüzden çok alçak dedim hayırlı olsun o zaman

çıkıyo canım ben oda yapmayı şuan düşünmüyorum zaten çok masrafımız olucak odası var boşta ama yaza yapalım diyorum hem zaten 6-7 ay benim yanımda yatıcak odayı kullanmıycaz sıkıştırmayalım diyoruz.

ya ufacıkkenden bırakamam bende odada tek başına yaza kadar toplanır nasılsa ozamana yaparız odasını da gönlümüze göre hem zaten yeterince telaşımız var şu aralar odayı da sonra yapıverelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…