Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Sen de benim gibi erkek kıyafetleriyle yapmışsın açılışı :)))
iyi günlerde giysin kızın inşallah.

julicim yeşil takım güzelmiş,olsun bir iki giydir hevesini alsın kociş...:))
battaniyeleri ve hastane çıkışında güzel iyi günlerde kulanın inşallah..
bizde eşim 20 ytl diyordu sormuş hastane çıkışınıda onu cinsiyetler belli olunca alcağım bende..

bu arada darkcım sende güle güle kullan beşiğinizi sağlıcakla yatır minik prensesini..

Aaa canım hastane çıkışı ne kadar ucuzmuş. Ben bir yerde sormuştum 40 demişlerdi. Gerçi bu hastane çıkışı da pek kullanışlı olmuyormuş. Bebeği olan arkadaşlarım öyle demişti. Yani tamamen ticari bir şey de olabilir. Deneyimi olan ikinci anneler bu konuda yorum yapabilir.

Julianın battaniyesini hastane çıkışını görmedim ben.
Sadece pantolon ve tişört çıkmış.3. link gözükmüyor bende.

Nazlıcım 20 ytl ye mi buldun çok iyyimiş.Ben hep 35 e soruyorum.o nedenle de almaya acele etmedim.

Bugün bi yerde 17 ytl idi :) Ama çok dandik bi penyeydi :))))Adanaya gidince bakcam artık orad uygundur sanırım.Hastane çıkışları

Darısı sizin beşiğinize olsun kızlar.
Size anlattığım gibi almadım yalnız.Evdeki hesap çarşı misali.
Asansörlü beşik aldım,içine çok kaliteli bi yatak örtüsü seti ve dönence hepsini 400 e aldım.
Dönence mizikli titreşimliymiş.

Beşiğin içindeki kendi seti güzel gelmedi.Onunla alsaydım 300 e alcaktım.Bi de dönencesizdi.

.

Bende hep öyle duydum juliancım.Bu hastane çıkışındaki herşey kullanılmıyormuş.Neler gerekliyse aslında sadece onlarıda alabiliriz.
Hem ayrı ayrı alınca daha uygun olur gibi.

Evet bana da ayrı ayrı daha uygun gibi geliyor. Dark bir önceki sayfada. O ilk linkten sonra bir başka mesaj olarak gönderdim onu.

Beşik fiyatları içine yatağı da dahil olunca beklediğimizin üzerinde oluyor demek ki. Gerçekten görümcemlerin 6 tane çocuğu olmasaydı ben yanmıştım ((

kızlar gerçekten bebk kıyafetleri yatkalrı ayakkabıları gibi giyim malzemeleri çok pahallı ya..
hani bir ara demiştim size bizim burada bir bebek mağazası kapatacak indirimde diye oranın ortağı eşimin arkadaşıydı ondan öğrenmiş gel bişeyler al ucuzken demiş ama biz daha düşünürken haftasına kapandı..benimde arkadaşım oradan almış o kıyafetleri çoğu indirimdeydi..
ama dikkat edin büyük bebek mağzalarından çok böyle arada kıyafet satan küçük dükkanların içinde kıyafetler daha hesaplı.. hem bir iki giyimlik şeye 35-40da çok geldi ya kalite farkı tamamda bazen pazar malı bile mağazadan çok kaliteli oluyor.. mağazandan aldığım çamaşırım çabuk yıprandı pazardan aldığımı senelerdir giyiyorum ..)

Öyle öyle.Adam beşiğin içine dandik ve küçük örtülerden koymuş.İlk sorduğunda söylemiyor hepsi dahil 300 diyor.

Sonra bakıyor alıcısın hemen bu küçük hemde çok iyi değil bak şu var diyor.

Daha cibindiriği de yok Onu da istiyorum.Bulursam sonra alırım.

Uyuz adam biraz peşin verdik birazınıda tek çekimde aldı.2 taksit yap dedik yapmadı bin bir bahaneyle.

Sonra arabaya bakınca onu taksit yapacağını söyledi.beşiğede yapsaydı hepsini alırdık.Bizde önce ayırttık bebek arabasıyla oto koltuğunu,sonrada vazgeçtik.Dışardaki fiyatlardan hiç de daha uygun değildi.

Dark neden büyüyen beşikten almadın, sevmedin mi. Güle güle yatır bebişini beşiğinde canım

Yeni gördüm bunları.Halasıda zevkliymiş yaramazın.Güle güle kullansın canım.

Neden almadım biliyomusun asansörlü değilmiş benim baktığım.Bi de alıcı gözle bakınca çok da şık gelmedi gözüme.Parmaklıkları kısaydı.bebek büyüyünce dışarı sarkıp düşebilirdi, bi de yatak çok geniş değildi.Bu aldığım daha şık geldi.

Başka vardı asansörlülerden büyüyenlerden.Onlarında 2 tanesini çok beğendim biri sallanmıyor diye istemedim.
Diğeride çok pahalı fiyat söyledi diye almadım.Benim zaten genç odam var,komidine dolaba ihtiyacımız yok,uygun olsaydı alırdım ama pahalıya gerek yok dedim.

İnşallah pzartesi gelirde resmini koyarım.Çok heyecanlı oluyor.

neden asansörlü dersen deneyimli arkadaşlar öyle tavsiye tti :)
Ameliyatlı felan olursan çok iyi olur dediler.

annanemizin göndericegi cicileri bekliyoruz bizde..bu persembe geliyorlar ama:)
hemen cekip koyucam,cok zevklidir bizim hatun bakalim neler aldi meraktan catliyorum...

ayrica yeni eklenen cicilerde cok güzel,insallah sag salim kavusuruz bebislerimize.

Nazlımelekcim haklısın.Çok da pahalıya gerek yok.Allah aşkına annelerimiz bizi chiccodan mı giydirmiş hep ? Yoo ee öyleyse abartmaya da gerek yoktur sanırım.tamam kaliteli şeyler almaya çalışalım ama marka diye çok da fahiş fiyatlar vermeye gerek yok.

İlk zamanlar zaten çabuk büyüyorlar 40 ytl ye aldığımız takımları 1 ay bile belki giymeyecekler.
ben bir yaşda giyeceklei kıyafetlere harcıyorum da daha minik şeyleri abartmak istemiyoum.

Nazlıcım aldıklarım bi koliye koydum bende.Hepsi 200 ytl tutmuş şimdiye kadar.Daha nler neler lazım.Yolumuzu şaşırcaz bu gidişle :)) Henüz başındayız yolun.ben o yüzden arkadaşlara hazırlıklara başlayın birer ikişer diyorum.Sonradan toplu almak daha zor gelir.Şimdi gözümüze gözükmüyor aldıklarımız.

evet ya bizde beşikleri bu ay sonunda alacağız sanırım.. daha hesaplıya gelecekler kaçırmadan alalım diyoruz bir yakın geçen daha almayın dedi ama tek bebeğe dünya masraf oluyor bizim iki tane ona gööre anca yaparız, dediğn gibi son ana kalsa topluda bizi sarsar açıkcası..

Ya birikim yapacaksın sonradan hepsini almak için.yada yavaş yavaş alacaksın.
ben dayanamıyorum açıkcası gördüğümü almak istiyorum.

Zaten ben tatil dönüşü bu kadar gezebileceğimi sanmıyorum.Şimdi bile gezemiyorum inan.2 ay sonra iyice pilim biter gibi.

Neyi nerde uygun bulursam alacağım ben.

Kraftın bebek arabası ve oto koltuğuna 330 dedi bi yer güzeldi ama ben çift yönlü istiyorum ondan yoktu sıradaki hedefim arabası :)

Neyse canım görüşürüz.Bence sende fırsat ürünlerini kaçırma.Damlaya damlaya göl olurmuş

arkadaşlar aldığınız her şey çok güzel ben hala oğluşuma bir şey almadım ama kızımdan kalan bir çok badi, pantolon, pijama, tulum var. geçen onları çıkarttım tekrar güzelce yıkadım ütüledim harika oldular siz degöreceksinizya bazı kıyafetlerini bir kez bile giymeden küçülüyorlar çok çabuk büyüyorlar ana kucağı, oto koltuğu, arabası var ama beşiğini vermiştim şimdi beşiğini almak lazım gerçi onuda tatil dönüşü alırım temmuzda kardeşimin düğünü var bizim küçük hanıma kıyafet aldık ayakkabısı hanfendi çanta bile aldırdı daha ben almadım bu ay paralar buna gidecek hamile gece elbiseleride el yakıyor am ne yapalım bitanecik kardeşim
kasım anneleri aldığınız tüm kıyafetleri sağlıkla güzel günlerde giydirin

ecemim arabanız çift yönlü mü? Ben çift yönlülerden istiyorum.

Şu araba ve taşıma koltuğunu beğendim:

http://www.bebefix.com/index.php?p=show&pid=31917&k_id=0&kn=0
http://www.bebefix.com/resim_goster.php?pid=31917&title=
Bunun bi alt modelinin gerçeğini gördüm mağazada güzeldi.

Bir de şu bebek arabasını beğendim ama gerçeğini görmedim:

http://www.nukoland.com/magaza/product_info.php?products_id=262

http://www.nukoland.com/magaza/popu... 2020&osCsid=f0b68af3549f30364b22edb7b83725d8

Son düzenleme:
nazlımelek ve julianna cicilerinizde pek güzelmiş yani..güle güle giyerler inş..
ben yarın yine piyasayı bir dolaşayım bakalım ne var ne yok biraz daha almalı hazır açılmışken..
ben bu yatak ,döşek araba işini henüz düşünemedim..tehlikeli bir hamilelik geçirdiğim için eşim hiçbirşey almamı istemiyor..her an herşeye hazırlıklı olmalı hayal kırıklığı yaşarız doğuma 1 ay kala herşeyini alırız diyor ,ama benim yavrumun karnımda oynayışını hissetmediği için öyle söylüyor.ben ona bağlandım ve iyi olacağını biliyorum..doğacak bebeğim sağlıklı olacak ve bunların hepsini giyecek inş..

İnşallah canım iyi dileklerine katılıyorum.
Sonuçta risksiz bi gebelikde bile son anda ne olacağını kimse bilemez.Önemli olan bizim inancımız.Yeter ki iyi olacağına inanalım.

Bide ben bebeğime yaptığım şeylerden sonra onun bana daha sıkı sarıldığını düşünüyorum hep.eminim ki seninkide öyle sıkı sıkı bağlanmıştır sana.

Az oynasın bak o zaman senden önce bakar eşin herşeye :)

eylülcümsağol canım daha iyileri sizlerin olsun..
hem öyle olumsuz şeylerde düşünme..
Darkın dediği gibi normal giden gebelikte bile son ande sorunlar olabiliyor önemli olan onları sağlıklı olarak kucağımıza alacağımıza inanmak..
hem daha minişin ne kadar içerde hareketlide olsa dışardan çok hissedilecek gibi değil, sadece sen dah net hissedersin onun içerde kayışınını, hareketini.. arada dışardan hissediliyor ama çok az oda eşine denk gelmemiş demekki..
benim ikiz oldukları için ilk başlarda bende böyle düşünmedim dersem yalan olur ama onların oynayışını her hissettiğimde, her ultrasonda gördüğümde sağlıkla geleceklerine olan inancım çok arttı..
şimdi bizede bişey almayın son ana kadar diyenler var ama artık neredeyse 5 aylık olacağız biz ikiz oldukları için erken doğum riskini ve son aylarda iyice ağırlaşacağımı düşünerek şimdiden yataklarını felan almayı düşünüyoruz artık..

Kızlar bende oyun parkı olan beşiklerden alıyım diyorum bebek odası almayacağız ama şimdiden korkusu sardı ben bu eşyaları nereye koyacağım kendim daha hiç bişey almadım ama geçen annemin hazırlıklarına baktımda kocaman bi bohça olmuş e kayınvalidemde ondan aşağı kalmayacak bende alıcam haliyle nasıl yapsam nerelere koysam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…