Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Ya kızlar tadilat işlerini okuyunca öyle özeniyorum ki. Bizim de bebekten önce biriktirdiğimiz para vardı. Ben o parayla mutfak ve banyoyu yaptırmak istiyordum, eşim ise arabayı yenilemek. Eşimle anlaştık eğer kız olursa mutfak banyo, erkek olursa araba olacaktı. Bebeğimizin de söz hakkı olsun dedik. Sonuç kızımız olacağını öğrenince ben havalardayım tabii. Benim eşim de öğretmen Azo ve senin eşin gibi 1 temmuzda başlayacaktı işler. Fakat sonra nasıl oldu bilmiyorum ama eşim beni ikna etti. Kendimi arabanın yenilenmesini ister buldum. Çünkü bebeği anneme götürüp getirecektik, soğukta kışta onu götürmek zor olurdu. Ya da şimdiki arabamız biraz eski, o zaman daha az sarsıntıda olurdu falan gibi. Sonunda ben de ikna oldum. Yani bizim tadilat işleri kaldı. Sizinkiler inşallah kolaylıkla biter. Ben de bir başka baharda o çok istediğim işleri yaptırabilirim inşallah.

Eylülcüm çok şeker, çok tatlılar. Güle güle giydir minik kızına. Bir dahaki yaz yakacak ortalığı senin prenses :) Bir de başına bant takarsın. Oyyy ne tatlı olur.

sağolun kızlar napim yaz , kış çok beğendim aldım inşallah tam zamanına denk gelirde giyer bebişim ..hepimizinn bebişleri her aldığımızı giyerler inşallah..

Eylül çok süslüymüş cicileriniz umarım güle güle giymek nasip olsun.ayy poposunda bez üstünde mini etek paytak paytak yürür artık

ya ne güzel ciciler almışsınız kızlar ya rengarenk kıskandım bu gelecek olan minik kız bebişleri ama varya bu erkek bebekler bu konuda ne kadar şanssız ya kızlar için altarnatif cok fazla erkekler pantolona talim edecek

ya kızlar dayanamadım gittim şimdi dışarı alışverişe ..kendime diye çıktım eşofman filan alıcaktım ama inanın meğersem bilinç altımda kızıma bişeyler almak varmış..ve aldım da hemen resimlerini çektim yolluyorum şimdi...

burada bebeğimin battaniyesi şapkaları patiği ve pijaması var

burdada yine pijaması şapka patik ve çorapları..

eylül sen çeyizi hazırladın.darısı başımıza...:dance:
iyi günlerde giysin bebişin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…