Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

kızlar hepiniz güle güle kullanın sağlıcakla eskitsinler yumurcaklar aldıklarınızı... ben dahaca kızıma hiç bir şey almadım... dedesi arabasınıaldı... teyzesi beşiğini.. ben şimdilik örgüleriyle meşgulüm...

Polipe aynı korku bende de var. ben de bebek odası yapmayacağım için kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye. Ama bizim yatak odasında gardırobumuzun dışında, eşimin gömleklerini astığım ve iç çamaşırlarını koyduğum genç odası dolabı gibi bir dolap var. Ben onu bebeğin dolabı yapmayı düşünüyorum. Askılık kısmını çıkarıp, onun içine raf takacak eşim. Eğer yerin varsa sen de böyle bir gardırop yapabilirsin. Tabii bu arada gömlekler ve diğer bizim eşyalar nereye konacak onu da bilmiyorum. Kullanmadığım şeyleri çıkarıp gardıroptan kaldıracağım artık...

bizim yatak odasının parçalarından bi tane şifonyerimiz var bizim iç çamaşırlarımızı çoraplarımızı koyduğumuz.tek kullanabileceğim o var tabi bizim ondan çıkan eşyalarımızı nereye koyacağım meçhul:bbo:

bizim yatak odasının parçalarından bi tane şifonyerimiz var bizim iç çamaşırlarımızı çoraplarımızı koyduğumuz.tek kullanabileceğim o var tabi bizim ondan çıkan eşyalarımızı nereye koyacağım meçhul:bbo:

polipecim bende aynısını düşünüyorum aynalı olan parça varya 5 çekmeceli ,iç çamaşırlarımız filan var onu diğer çekmecelere paylaştırıp onuda kızıma ayırıcam galiba..CADIARZU

kızlar bende, odam küçük old. içim yatak odası takımlarının hepsini kaldıracağım.. zaten iki küçüğü kullanmıyoruz çünki sağlam çıkmadı çekmeceleri bozuldu..büyüğü kullanıyorum ama 4 çekmeceli benimkisi ve artık hoşlanmıyorum ondanda, onuda atacağım ferah bir oda istiyorum hesapladık aslında 2 parka yatak ve yeni alacağımız 5 li şifonyerle yine aynı olacak ama daha düzenli olacak inşallah.. birde plastik hesaplı çekmeceli dolaplar var ondanda alabilirim yetmezse..biz taşınacak olduğumuz için fazla ağır eşyalar ve çok bişey almak istemiyoruz taşındığımız yerde oda yapmayı planlıyoruz..

ben de çift yönlü bir araba almayı düşünüyorum. hepsi de ne kadar pahalı geliyor. ama sevgili dark ilk gönderdiğin arabanın ağırlığına dikkat ettin mi? 17.5 kg yazıyor. hem bebek, hem eşyaları bi de araba çok ağır olur. diğer arabanın ağırlığı ise 6.5 kg daha iyi bence. tek başımıza (bebeğimizle yani yerimseniben) dışarı çıktığımızda çok zor olur.

ecemim arabanız çift yönlü mü? Ben çift yönlülerden istiyorum.

Şu araba ve taşıma koltuğunu beğendim:

http://www.bebefix.com/index.php?p=show&pid=31917&k_id=0&kn=0
http://www.bebefix.com/resim_goster.php?pid=31917&title=
Bunun bi alt modelinin gerçeğini gördüm mağazada güzeldi.

Bir de şu bebek arabasını beğendim ama gerçeğini görmedim:

http://www.nukoland.com/magaza/product_info.php?products_id=262

http://www.nukoland.com/magaza/popu... 2020&osCsid=f0b68af3549f30364b22edb7b83725d8

Morcadı o kadar çok şeyi okuyup inceliyorum ki arabalarla ilgili heralde gözümden kaçmış o kadar kilomuymuş :)))

Zor olur taşımak cidden.Ama pierre cardin çok hoş değil mi? Mağazada gerçeğini görmek istiyorum.İnşallah görürsem düşüncelerimi paylaşırım yine.

Bugün biraz daha inceledim.Hepsiburada.com da farklı markaların daha uygun modelleri var.Linklerini bi ara yazayım unutmazsam.

çilek ve darkcım çok güzeller ama netten bakıyoruz bakıyoruz almaya gidince hiç o baktıklarımızı bulamayıp bambaşka bişey alıp geliyoruz. mağazalarda o kadar çok seçenek varki rengarenk ,bayılıyoruz valla..bende beşikte aynı şeyi yaptım nette baktıklarım dışında dışarıda o kadar farklıları vardıki bayıldım..

çilek ve darkcım çok güzeller ama netten bakıyoruz bakıyoruz almaya gidince hiç o baktıklarımızı bulamayıp bambaşka bişey alıp geliyoruz. mağazalarda o kadar çok seçenek varki rengarenk ,bayılıyoruz valla..bende beşikte aynı şeyi yaptım nette baktıklarım dışında dışarıda o kadar farklıları vardıki bayıldım..

kararsiz kaldim eylülcüm benya...kimisi renkli alma diyor
kimisi baska bir marka ismi söylüyor bende karar veremiyorum..
bu arada chicco`nun tasima koltuklarin hep 3kg.birde bebek gelicek
üzerine oldukca agir olur yani..digerlerinede iyice bakmaliyim kilolarina filan..

en mantıklısı çilekcim en hafifi ve en koyu renklisi bence ..çünkü sadece arabaya binerken koymayacağız ; bi yere giderken annemize ,tatile , misafirliğe , evde bile bazen sallamak için kullanılıyor ..hep el eltında yani,o yüzden çok kirlenmemesi için koyu renk almalı bence..benim kayınvalidem son ay gider alırız dedi ben o yüzden şimdi hiç bakmıyorum modellere filan..aklımda var zaten ...

cok begendim dark tasima koltuklarini..bende dün baktim ama karar veremedim..renkli bisiy istiyorum mavili filan..

bakarmisiniz suna iyimi size?

http://www.chicco.com.tr/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=04.069204.570.000&idFascia=21&idSezione=44
Çok güzelmiş hem bazasıda var.Fiyatı neymiş bunun fiyatı yoktu?

Kraftında var kızlar oda güzel.Tutma kolunda minik ayıcıklı bi model belki denk gelir gezerken sitelerde.

Haklısın cidden evdeki hesap çarşıya uymuyor.
Ama en azından mağazaya almaya gittiğimizde nasıl özellikler arayacağımızı öğreniyoruz.
ben geçen hafta nerdeyse arba ve oto koltuğunu alıyordum,sonradan gittim iptal ettirdim.Zaten karttan çektirmemiştim.Beşik aldığım yerden almıştım.Bugün beşikle birlikte onlarda gelecekti.

Sonra arkadaşlara gittim netten araştırdım.Ben o kadar para verdikten sonra daha iyisini alabilirim dedim vazgeçtim.

Hem o alacak olduğumun özellikleri fazla yokmuş.

Ben hep çift yönlü istiyordum onda yoktu mesela.Bi kez alalım istediğimiz gibi olsun.

Çilekcim renkli almak istiyorsun sanırım ama bence unisex bi renk alsan iyi olur.
Çünkü taşıma koltuğunu bebeklerimiz fazla kullanamıyorlar.yepyeni bi şekilde kalacak.2. çocuk düşünüyorsan onada uyacak bi renk seçebilirsin.

Ben daha çok turuncu-yeşil,turuncu-gri,kırmızı-lacivert,kırmızı-gri gibi renklere bakıyorum.hem bunlarda renkli renkli duruyor.Turuncu erkek bebekte bi şahane duruyor bence.

Çok güzelmiş hem bazasıda var.Fiyatı neymiş bunun fiyatı yoktu?

Kraftında var kızlar oda güzel.Tutma kolunda minik ayıcıklı bi model belki denk gelir gezerken sitelerde.

Haklısın cidden evdeki hesap çarşıya uymuyor.
Ama en azından mağazaya almaya gittiğimizde nasıl özellikler arayacağımızı öğreniyoruz.
ben geçen hafta nerdeyse arba ve oto koltuğunu alıyordum,sonradan gittim iptal ettirdim.Zaten karttan çektirmemiştim.Beşik aldığım yerden almıştım.Bugün beşikle birlikte onlarda gelecekti.

Sonra arkadaşlara gittim netten araştırdım.Ben o kadar para verdikten sonra daha iyisini alabilirim dedim vazgeçtim.

Hem o alacak olduğumun özellikleri fazla yokmuş.

Ben hep çift yönlü istiyordum onda yoktu mesela.Bi kez alalım istediğimiz gibi olsun.

Çilekcim renkli almak istiyorsun sanırım ama bence unisex bi renk alsan iyi olur.
Çünkü taşıma koltuğunu bebeklerimiz fazla kullanamıyorlar.yepyeni bi şekilde kalacak.2. çocuk düşünüyorsan onada uyacak bi renk seçebilirsin.

Ben daha çok turuncu-yeşil,turuncu-gri,kırmızı-lacivert,kırmızı-gri gibi renklere bakıyorum.hem bunlarda renkli renkli duruyor.Turuncu erkek bebekte bi şahane duruyor bence.

canim benim ben yurtdisinda yasiyorum burada bebek koltugu kullanmak mecbur..arabada illaki olmali yani yoksa cezasi var..yani cok büyük bir bebek filan olmazsa:) bi süre bunu kullanirim diye düsündüm..kararsiz kaldim renk konusunda zaten iyice bakip öyle alicam..ama senin tavsiye ettigin renklerde cok mantikli yaa onlarada bakiyim ben.
evet turuncu yesil gormustum biyerde bakayim hemen ona canim..

eylülcüm bende tozu düşünerek arabasında griye önem veriyorum.Koyu renk tozu daha çok belli eder.en iyisi grili turunculu bişey.Ama bu kadar da düşünmeyelim.Şimdi iyi markaların hepsi silinerek çok kolay temizleniyor.

Ben de mecburi olmasada kullanmakdan yanayım.
Hatta bebeklerin,çocukların önde taşınmasına da karşıyım.
Yurt dışında insana çok önem veriliyor ne güzel.

Hatta ana kucaklı taşıma koltukları olmadan hastaneden çıkışa bile izin verilmiyormuş.Çok güzel uygulamalar bunlar.

Ben de mecburi olmasada kullanmakdan yanayım.
Hatta bebeklerin,çocukların önde taşınmasına da karşıyım.
Yurt dışında insana çok önem veriliyor ne güzel.

Hatta ana kucaklı taşıma koltukları olmadan hastaneden çıkışa bile izin verilmiyormuş.Çok güzel uygulamalar bunlar.

birde bana cok hijyenik geliyor bu tasima koltuklari..birinin evine filan gittiginizde babagi baska bieyere yatirmaktan kurutuluyorsunuz..ben en cok buna takiliyorum altina bisiy acsamda istemiyorum yatsn baska yerde..hemde sürekli kucak onlar icinde rahatsizdir heralde..

http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=46303

kızlar şuna bi bakar mısınız... öölesine takılıodum sitede bunu gördüm... çok kullanışlı bi şeye benzio.. bi incelesenize... a.s.

belki fikir verir size..

escapecim güzel güzelde bana göre değil sanırım..şimdi şu açıdan bakalım
1- çok pahalı 1,850 ytl
2- sadece bebek için olan bölümü var ..altta yazıyor 3 yaşına kadar taşınan bölümü var diye ama pek anlayamadım ben
3- görüntüsü pek hoş değil gibi geldi..
4-kesin çok kullamışlıdır amerikada 1 numara olduğuna göre ama biz türk kadınları kalıplaşmış şeyler dışına pek çıkmıyoruz galiba..alışılmışın dışında şeyler kullanamıyoruz pek..
hatırlarsan ben bir yatak göstermiştim çok güzeldi ama bizler onu kullanamayız sanırım..

X