Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

darkcım beşik gerçekten çok güzel canım
benim eltimdede bunun fıstık yeşili olanından var
oda evi uygun olmadığı için kaldırdı şimdi
bana sen alma bizimkini verelim diyor
bizde bebek odası için iki üç yıl beklemeyi düşündüğümüz için sanırım alıcaz
babamız oda için öok hevesli bakalım fikri nasıl olacak

bu arada kontrolden sonra çarşıya uğradık kızlar
her zaman gittiğim bir bebek mağazası var zaman zaman kampanyaları oluyor
bu sefer sebamedin ürünleri %40 indirimdeymiş
bizde büyük boy şampuanını bebek kremini ve bebekyağını
birde 3.lü yenidoğan ıslak mendilini 50 ytl.ye aldık.sanırım uygun aldık.iyi oldu uda aradan çıktı

darkıcım güzel bi beşik gerçekten..ben fiyatları bilmiyorum henüz araştırmadım ama arkadaşların ve senin dediğine göre fiyatıda uygunmuş..
kaçırma derim bende..
fatercim bende sebamed in ürünlerini almayı düşünüyorum.iyi fiyata almışsın gerçekten..nerden aldın diye sorucam ama sen istanbulda değilsinkifisfisfis
bende uygun fiyata bulursam artık yavaş yavaş almaya başlıcam bişeylerini..
gerçekten alınacak çok şey var çoook.
benim evim 2+1.şimdi eşim temmuz 1 de boyacıyı çağırmış.evimiz boyanacak.sonrada benim odam ve küçük odamızda yerler halıflex.onları kaldırtıp parke yaptırıcaz..
gerçi kirada oturuyorum ama bebişimizin sağlığı açısından en iyisi bu olacak..bende alerji var zaten minik kuzum en azından temiz bi ortamda büyümeli..
bunun için geçen ay sulu halı süpürme makinası bile aldık..hani şu havayıda temizleyenlerden..
kızlar anlayacağınız biz işe büyüklerden başladık..anca bunlardan sonra bebişimin kıyafetlerini ve odasını hazırlamaya başlarız.
gerçi halası odasını ben alıcam dedi ama:1rolleyes:
hayırlısı bakalım.
çok işimiz var çooooooookfisfisfis:asigim::nazar:

kızlar benim eşimde dün büyük bir bebek mağazası vardı hep önünden geçerdik e5 te ona gitmiş park yataklara bakmış craft olanlar 200küsürmüş jeny marka varmış oda 120 milyonmuş bakmış sallanabilr özelliği titreşimi oyuncakları tekerlekleri alt açma aparatı herşeyi çok güzeldi diyor biz iki tane alacağımız için sanırım 200 milyon peşine ikisinide alırız dedi bu aya yada önümüzdeki ay gidelim lalım kaçırmayalım dedi bizde ilk ondan başlayacağız.. birde 5 çekmeceli şifonyer alacağız giysileri içinbendeki hediye gelenleri benim nişan çeyiz sandığı olurya bohça koymak için onun içine yerleştirdim şimdilik poşetde durmasınlar diye bir ara çekeyim resimlerini..

fatercim iyi etmişin canım, güle güle kullan bebişin için.. eşimde eczaneden sormuş niveanın küçük çantalı bebek ürün çantasını 25-30 milyon arasıydı sanırım bizde onu alacağız.. ayya bu işler çok heyecanlıymış yaa.. bizde bugün bebişleri kıpır kıpır görünce cicler almak için startı veriyoruz artık hayırlısı olsun..:))

Ben bu konuda pinpiriğim biraz galiba valla daha bir iğne bile almadım(öle derler diye iğne dedim yoksa napıcam iğneyi) böle içimde garip bi korku ve heyecan var daha inanamadım galiba ben bu işe büyü bozulur diyede korkuyorum herşeye göz ucuyla bakıp kaçıyorum daha hiç bişey alamadım o yüzden prensesime:çok üzgünüm:

25jp4.jpg
[/IMG]
26zi4.jpg

kızlar bunlar dün aldığım sebamed ürünleri
ve oğluşuma arkadaşımın hediye ettiği dönencesiiiii

Fatercim iyi etmişsin indirimi kaçırmayarak.Dönenceniz de çok şirin.Bende karyolayı alırken dönence almayı düşünüyorum.Eltin beşik verecekse çok iyi Odasını sonra alırsınız o zaman.

Azocum tadilatta kendini yorma lütfen.Eşin yapsın herşeyi.bende tam şubat ayında Rowentanın sessiz ve antialerjik süpürgesini aldım.Aldığımda hamile olduğumu bilmiyordum.Bebek olursa sessiz bi şey olsun bi de toz yapmasın diye düşünmüştüm :))
Seninle aynı düşünmüşüz anlaşılan.Sonra büyük bi odam var orayı kullanmıyordum normalde bebek olursa orayı kullanırım diye perde yaptırdım.Ama eşimle küçük odayı yatak odası olarak kullanmaya karar verdik, kışın iyi ısınır diye.Bende senin gibi büyük şeylerden başladım.

Nazlıcım seninkiler ikiz olacağı için masrafın daha fazla olacak.Bence küçük büyük demeden ne yapabiliyorsan bi an önce yapmaya başla.İkisini bir alırsan indirim olur daha uygun almış olursun.İnşallah gönlüne göre alabilirsin canım.

eylül ve darkcım teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
darkınlife yanlış hatırlamıyorsam sen beşiği ikeadan alacaktın
arkadaşımda dönenceyi oradan almış
orjinal şeyler var gerçekten

Yok canım İkea değil alacağım yer bi sıradan bi bebek mağazası.Burda zaten İkea yok :KK43:(
Julian demişti galiba orda değişik şeyler olabilir diye.

Adanadada yok heralde İkea bildiğim kadarıyla olsa uğrardım kesin.Beşik sorduğum yerde vardı,hoşuma giderse alırım ordan.

fatercim çok güzelmiş bebişine aldıkların.diyorum ya bende sebamed almayı düşünüyom..
güle güle kullan inş.
darkcım evet sende benim gibi düşünüp büyüklerden başlamışsın.benim eşimde öğretmen ve okullar tatil olunca bu işlere başlıcak.ben çalışıyom zaten işede yeni girdiğim için izin yok.belki temmuz 17 gibi 2 gün alıp hafta sonuyla birleştirip 4 gün yakın bi yerlere kaçıcaz..
eşim ustalarla birlikte halledicek sağolsun herşeyi.ama bana temizlik kısmı kalıcak.onuda kadın çağırmayı düşünüyorum.
gerçi ben 3 yıllık evliyim şimdiye kadar her işimi kendim yaptım.ama artık okadar büyük temizliği yapamam..fisfisfis
bide genel temizlik yaptırırım çağırdığım kadına..
şöle kapı cam,dolaplar falan..
halıları ve koltuklarıda yeni aldığımız temizlik robotuyla eşim yıkayacak:teselli:
artık banada perdeli makinaya atmak kalır:1rolleyes:

Eylülcüm hemen çek yarın resmi ,bizede fikir olur.
Nerden kaça aldığını da yaz.Almak isteyenler olursa.

Azocuğum Perdeleri sakın sen asma.Makinaya atman yeter senin.Eşini bol bol çalıştır.Öğretmense zaten vakti boldur.Bende yarın odayı düzenleteceğim eşime.Dolabın yeri felan değişecek karyolamı diğre odaya alcam.Beşik için yer hazırlayacağım felan.

X