-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
Geçen bir pedagogdan dinledim de çocuk üç yaşına kadar her gece annesini görmek ister diyordu. Gece durup dururken ağlarmış, karnı tok olur, altı temiz olur ama ağladıktan sonra annesini görüp uyurmuş. O yüzden üç yaşına kadar bebek anne ve babanın odasında başka bir yatakta yatmalı ve gece uyandığında o odada annenin varlığını hissetmeli dedi. Ben de böyle yapmayı düşündüğüm için ne yazık ki oda işini birkaç yıl erteleyeceğim.
Bekliyoruz heyecanla :)Az kaldi iki hafta sonra ekliycem oglusumun cicilerini size...
Bende çok bilmiyorum ama farkettim ki önce odasına karar vermek lazım.Yani nereye konulacak.Yatak odamıza mı ayrı bir oda mı düşünüyoruz ve nasıl bir oda düşünüyoruz.Buna karar vermek gerekli sanırım.Çünkü dekorasyon yada aksesuarlar ona göre değişir.Ayrı oda yapılmayacaksa birçok şeyi almak ertelenecektir.darkcım çok güzel halılarmış yaa..
bende bebişimin odasını hazırlamaya başlayınca iyi bi araştırmaya girmeliyim..
off ya alınacak bisürü bisürü şey varf
nerden başlamalı nasıl başlamalı nezaman başlamalı..
off
çok karışık ama bi okadar güzel heyecanlar dimi?:asigim:
Eylül çok şanslısın ne güzel güle güle kullansın bebeğin.ay kızlar ablamın iki kızı var peş peşe biri 2 yaşında biri 8 aylık o kadar çok giyilmemiş kıyafeti vardıki..hepsini bana yollamış süper şeyler yaaa..ay sabah sabah bayıldım valla...
Canım ben 80e 120 likten düşündüm beşiğin yanına konulabilir odası benimkininde olmayacak zatenEylül ne şanslıymışsın :) Darz evet halılar çok güzel insanın içi gidiyor ama bebişler büyüyüp halıyı anlayana kadar o halı eskimiş olacak :) Geçen bir pedagogdan dinledim de çocuk üç yaşına kadar her gece annesini görmek ister diyordu. Gece durup dururken ağlarmış, karnı tok olur, altı temiz olur ama ağladıktan sonra annesini görüp uyurmuş. O yüzden üç yaşına kadar bebek anne ve babanın odasında başka bir yatakta yatmalı ve gece uyandığında o odada annenin varlığını hissetmeli dedi. Ben de böyle yapmayı düşündüğüm için ne yazık ki oda işini birkaç yıl erteleyeceğim.
Hemen koy resmini :))) sırnaşık şeyAaaa bu arada ilk alışverişimizi yaptık. Hediyelerden ve halalarımızın aldığı, babanne, ananemizin ördüğü şeylerin haricinde ilk defa paramla kızıma bir şey aldım :) Ne aldım hem de duysanız gülersiniz. Kızıma külot aldım :) Çünkü annem tutturdu, ilk alacağın şey don olmalı, don al donansın diye :) Ben de don aldım :))) hemdeeeee poposu sünger boblu parmak kadar bişi :)) Vicdansız anne sonra da gittim kendime iki arkadaşımın düğününde giymek üzere krem rengi, göğüs altından bollaşan şık bir elbise aldım :))) Nasıl olsa bundan sonra hep kızıma çalışıcam diye azıcık kendime torpil geçtim :)
darkcım hepsi birbirinden güzel.güle güle giydir canım..
bende oda hayalimi erteledim sanırım..çok değişiklik gerekecek..şimdilik yatak odasına bir beşik düşünüyorum...hatta buldum bile..netten bakıcam resmini bulursam koyucam buraya