Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Aaaa bu arada ilk alışverişimizi yaptık. Hediyelerden ve halalarımızın aldığı, babanne, ananemizin ördüğü şeylerin haricinde ilk defa paramla kızıma bir şey aldım :) Ne aldım hem de duysanız gülersiniz. Kızıma külot aldım :) Çünkü annem tutturdu, ilk alacağın şey don olmalı, don al donansın diye :) Ben de don aldım :))) hemdeeeee poposu sünger boblu parmak kadar bişi :)) Vicdansız anne sonra da gittim kendime iki arkadaşımın düğününde giymek üzere krem rengi, göğüs altından bollaşan şık bir elbise aldım :))) Nasıl olsa bundan sonra hep kızıma çalışıcam diye azıcık kendime torpil geçtim :)

gunaydınlar
bebıslerınıze ne gusel kıyafetler almıssınız oyle masallah:sm_cool:
ben halen hıcbırsey almadım julıanne ıyı fıkır aslında donla baslamak 3 hafta sonra ıstanbula gıtmeyı planlıyoruz ozaman alırım herhalde bebısıme don :icecream:

güle güle giy juliannecim aldıklarını..
evet bebişe don alma fikrini bende beğendim:1rolleyes:
bende henüz kendim bişi almadım ama donla başlayabilirima.s

canım ben kızımı emmeyi bırakır bırakmaz 7 aylıktı ayırdım eğer 3 sene bebişini ayırmazsan çok sıkıntı yaşarsın emerken rahat oluyor ama emmeyi bıraktıktan sonra odasını ayırmanı tavsiye ederim görümcem ayırmadı ve hala oğlu onlarla yatıyor 9 yaşında yada uyanır uyanmaz yanlarına geliyor

kızlar aldıklarınızın hepsi çok güzel iyi günlerde giysinler

dark halılara kızım bayılıyor yeni evimiz için arıyoruz internetten alışverişi pek sevmiyorum bakalım mağazalara bakacağız belli bir yaştan sonra barbi, winks, sindy hayranı oluyorlarki sormayın evin her yanı özellikle odası resimleriyle dolu izin versem her yeri donatacak

Ecem sağol fikrin için aslında 3 yaşından sonra zorluk çekebilir. Ben çocuk büyütmedim tabii ki sen daha deneyimlisin ama bu işi daha eğlenceli hale getirmek de mümkün. Uyku da öyle çocuk için. Odasını orada uyumak zorunda olduğu bir mekan değil eğleneceği, renkli gece lambalarının olduğu, hatta belki ninni çalan, oyuncaklarıyla dolu bir hale getirirsem bunun çok sorun olacağını sanmıyorum. En önemlisi orayı kendisine ait olduğunu bilmesine çalışırım ve benim her zaman yanında olabileceğimi hissederse de çok zorluk çekmem. Olmadı pedagogla birlikte bu işi yaparım :))) Tabii diyorsun uzaktan konuşmak güzel çocuğun olsun da gör diye, doğrudur ne diyim. Ben çocuğumun şımarık olmasından ya da zorluk çekmekten korkmadan onun uyku, beslenme ihtiyaçları konusunda kural koymayacağım. En azından şimdi böyle düşünüyorum. Yani sallanmak istiyorsa sallanacak, eline kaşık almak istiyorsa kaşık alacak (inşallah:)

Az kaldi iki hafta sonra ekliycem oglusumun cicilerini size...
Bekliyoruz heyecanla :)

Bende çok bilmiyorum ama farkettim ki önce odasına karar vermek lazım.Yani nereye konulacak.Yatak odamıza mı ayrı bir oda mı düşünüyoruz ve nasıl bir oda düşünüyoruz.Buna karar vermek gerekli sanırım.Çünkü dekorasyon yada aksesuarlar ona göre değişir.Ayrı oda yapılmayacaksa birçok şeyi almak ertelenecektir.

Ben karar verdim büyüyen beşiklerden alacağım.Ve rengide turuncu büyük ihtimal.İçinide fıstık yeşili düşünüyorum.Yatak odasında olacak beşiği.Beşiğin yanına küçük bi halı almak istiyorum.Haftaya belki alırım beşiğini.500 ytl lik beşiği 300 e buldum da :dance:
Mağaza kapanacakmış,fiyatlar çok uygundu.Beşik büyüyenlerden içinde yatağı ve yatak koruyucusu felan herşeyi vardı.Bakalım hayırlısı artık.

ay kızlar ablamın iki kızı var peş peşe biri 2 yaşında biri 8 aylık o kadar çok giyilmemiş kıyafeti vardıki..hepsini bana yollamış süper şeyler yaaa..ay sabah sabah bayıldım valla...
Eylül çok şanslısın ne güzel güle güle kullansın bebeğin.

Canım ben 80e 120 likten düşündüm beşiğin yanına konulabilir odası benimkininde olmayacak zaten (
Ama ben bir, birbuçuk yaşına kadar düşünüyorum yanımda yatırmayı.Tabi şimdilik.İleride düşüncelerim nasıl olur bilemem.

Hemen koy resmini :))) sırnaşık şey
Ben onları Adanadan alcam.

Bizim cicilerimiz geliyo şimdiiiiii

Canım o kadar uygun fiyata bulduysan beşiği hiç kaçırma derim :) Ben de beşik işini hallettim kızlar. Hep bambu ilk aylarda yatacağı bi beşiği olsun isterdim kızımın. Görümcem 3 yaşındaki kızına doğduğıunda bambu beşik yaptığını söyledi. Ve onu hala saklıyormuş. Yatağı, pembe cibinliği bile varmış. Bu yaz gittiğimizde onu da getireceğiz. Ama tabii onun içinde 1 yaşından sonra yatmıyor. Olsun hevesimi alırım hiç olmazsa :)

Juliancım bambular çok güzel bende çok seviyorum da çok pahalı.Benim için lüks olur 6-8 ay yatacağı bişey için.En fazla yatsın 1 yaşa kadar yatar.Zaten kiracıyım.Yarın öbür gün atama istesem gideceğim yer köy.Köyde belki ev bile bulamayacağım.Lojman desen 2 minik odadan oluşur sadece.Benim için en iyisi büyüyen beşik olacak.

Çok şanslı bebeğin maşallah.

Ayy canım ya çok güzeller. Güle güle giysin Ceren :) Pembe takımla tayt çok cici, dantellerini yesinler yaaaa :) Doğsalar da görsek cicileri görünce nasıl merak ediyorufm içinde onları hayal ediyorum.

Evet canım dediğin gibi bambular güzel ama pahalı. Ben de görümcemde olmasaydı, birkaç ay için o beşiği almazdım heralde. İnşallah gönlüne göre olur bebeğinin her şeyi.

duru ve eylülcüm bebekleriniz iyi günlerde giysin kızlar
maşallah hepsi birbirinden güzel
bu arada darkcım evet halılar çok güzel ama sanırım bizde bebek odası için bir iki yıl bekleyeceğiz
hayırlısı babamız çok hevesli ama böylesi daha iyi olacak sanırım

Teşekkür ediyoruz teyzesi :))
ben çoğunlukla gelecek yazı hayal ediyorum nedense.Daha bi süsleyebileceğim için galiba :)))
Giydircem mini etekleri taytları gezcez kızımla:) Erkek annelerinin yanından geçeceğiz onlara bi hıhh yapcaz :)))))

Amin amin cümlemizinki gönlümüze göre olur umarım.

darkcım maşallah kızının cicileri de pek güzelmiş
erkek annelerinin yanından geçerken havanızı atarsınız ama bence dikkatli de olun
kaparlar valla kızını
kız annesi olmak zor iş
bizde dün arkadaşlarla düğündeydik eşimin arkadaşının oğlu var 7 aylık
tutturdu senin kızın olacak bende çifte davulla gelip kızını gelin alıcam diye
büün gece aynı şeyi söyledi durdu
bakalım yarın öğrenirsek cinsiyetini babası rahatlıcak

darkcım hepsi birbirinden güzel.güle güle giydir canım..
bende oda hayalimi erteledim sanırım..çok değişiklik gerekecek..şimdilik yatak odasına bir beşik düşünüyorum...hatta buldum bile..netten bakıcam resmini bulursam koyucam buraya

Teşekkürler canım.Bende netten alacağım büyüyen karyolanın benzerine baktım da göremedim resmini koycaktım. bende bulursam gösterirrim size.

Bu arada şu converse patiklerin şirinliğine bakarmısınızzzz

KK dan bi arkadaş yapıyormuş.Satın almak isterseniz ve diğer çeşitleri görmek isterseniz linkini de yazayım:
http://www.kadinlarkulubu.com/converse-orgu-patikler-t190680/index.html

buldum işte bu beşik..benim burda aynından bir mağazada var 160 ytl filandi galiba..birsürüde rengi var.. galiba 1 yaşına kadar yanımda bunda kalacak..

Evet canım çok güzel şirin bi beşik.
Benim gittiğim mağazada da vardı bunun gibi ve çok tatlı bir pembeydi.

Bende bugün acaba bunlardan mı alsam ilk etapta diye düşündüm açıkcası.Sonra da büyüyen karyolayı çok uygun bulmuşken onu alayım dedim.Benim sorduğum bunun benzeri beşik 120 ytl idi.
Bugün nette gördüm bende 119dan 160 a kadar değişen fiyatları var sanırım bunların.

ya o kadar güzel şeyler varki bayıldım kararsızım yani hala..dur bakalım doğuma çok var biraz daha yaklaşınca düşünücem artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…