Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

sarizibinyl6.jpg

pembealtstxe2.jpg

kolsuzfp4.jpg

kapusonluyelekwl3.jpg

pembetakimim2.jpg

bunları dekorasyonda kullancam minik balıklar :)
baliklarsd7.jpg

Bu da gelecek yaza taytımız:)
taytke9.jpg

tayt1xd8.jpg

harika şeyler bunlar.bende alışveri için sabırsızlanıyorum.iy günlerde giysin minik ceren.a.s.

Teşekkürler Sehacım,cidden öyle zevkli bir iş ki onlar için birşeyler almak.

Bende gözüme havlu seti takıldı bornoz,dikdörtgen havlu,kese ve terlikten oluşuyor.Onu bi ara almak istiyorum.
Bi de mevlüt elbisesi sordum.Onlardan da bi tane almak istiyorum.

Aslında alınacak öyle çok şey var ki.Bugün aldıklrımın hepsini döktüm halının üstüne tek tek baktım.Bi koli doldurduk şimdilik.Allahım çok şekerler.

Baya bişey var gibi gözüküyor ama daha çok çok azını aldım.

Bence kızlar çok da gecikmeyin,yavaş yavaş birer ikişer alın.Hepsini bi kereden almak zor olabilir.

darkcım çok güzel cicler güle güle giysin ceren bebek...
eylülcüm aynı beşikten pembe bizde burada bir marketde gördük öyle çokda büyük bir market değil ama üst katında bu tür şeyler ve giyim vardı fiyatıda inanamayacaksınız 80 ytl.. eşim bunlardan iki tanemi alsak dedi ama çok uzun süreli yatıramıyacağım için istemedim ama çok şirin bir beşik gerçekten..
durun bende netden bulayımda alacağımız park yatakların resimlerini koyayım...

nazlımelekcim son resimdeki pembe olan güzel..bende beğeniyorum..belkide park alırım belli olmaz

sen şu resimdekine bi bak allah aşkına kullanışlı bişey ama bunu alıp yatağa taksam millet güler bana..zaten türkiyede yok sanırım..neyse sen nerde oturuyodun o market nerde acaba çok ucuzmuş ..

eylülcüm valla bende bu yatağa monte edilene bayıldım..
türkiyede olmasa bile yaptırmak lazım.çok hoş bişimiş yaa...:asigim:

Ya kızlar eylül ün gönderdiği beşik gerçekten çok güzel ve kullanışlı. Hatta sallayabiliyorsunuz bile. Neden Türkiye'de yok ki bundan. Bir araştırsak belki birileri akıl edip yapmıştır. İkea'da falan da olabilir.

kızlar benim bi arkadaşım normal beşiği bu şekil monte ettirdi ve çok güzel oldu... fikir aynı zaten ama bu hem küçük hem sevimli hemde kullanışlı....

Tesekkür Ederim Amin Arkadaslar...ben Bebişimin Daha Cinsiyetini Bile Bilmiyorum...6 Haftalik Daha Ama Gördüğüm Seyleri Aliyorum..

eylülcüm yatağa monte edilene bayıldım yyaaa.. ama buralarda bulmak zor olabilir ama julinin dediği gibi ikeada değişik güzel şeyler oluyor böyle bişeyde vardır belki..

nazlımelekcim son resimdeki pembe olan güzel..bende beğeniyorum..belkide park alırım belli olmaz

sen şu resimdekine bi bak allah aşkına kullanışlı bişey ama bunu alıp yatağa taksam millet güler bana..zaten türkiyede yok sanırım..neyse sen nerde oturuyodun o market nerde acaba çok ucuzmuş ..
Çok güzelmiş Eylülcüm cidden.Bu harika bi fikir.

Nazlıcım ben en çok şu ikisini beğendim:
[http://www.libasbebe.com/File/?_Args=ProductImage,1469,LibasBebe

Pembeninde cibindirikli olması hoşuma gitti.

Eylülün dediği diğer beişler çok ucuzmuş sizin orda.

Bugün büyüyen karyola alan bir arkadaşımla konuştum.Onlarda benim beğendiğim mağazadan 3-4 yıl önce ve 550 ye almışlar o zaman.
Ben 300 deyince çok iyi dedi.
Şimdi yeni eve taşındı kadın.Kızını beşiğini yatağa çevirmişler.Üstünün sallanan yeri de masa oluyor dedi.Tam bi genç odası gibi oluyormuş açılınca komodini şifonyeri var.Tek eksik dolabı.Benim zaten dolabım var.İnşallah gönlüme göre alırım bu hafta sonu kızlar.

Eşim tamam alalım haftasonu dedi.Madem böyle kullanışlı ve uygun dedi.

Kızlar benim beğendiğim karyolada bunlara benziyor:

AlbumP.asp

AlbumP.asp

Nasıl sizce? herşeyiyle 300 dediler fiyatına.
ben cibindirik de istiyordum ama yokmuş.Onu ayrıca alırım sonra.

Haftasonu bakacağız eşimle,şimdiden çok heyecanlandım kızlar yaa

darkcım arkadaşın 3-4 sene önce 550 ye aldıysa sen 300 e kaçırma bencede bir kere alınıyor sonuçta..
ayrıca verdiğin karyola resimlerini yada linkleri hangisiyse görünmüyor canım...

darkcım güzelmiş gerçekten.. evet üstündeki parça masa olabilir gibi geldi banada.. yanında çekmeceli, yerde klkıyordur.. oldu sana genç odası hiç kaçırma uygun fiyata bulduysan canım...

Ya arkadaşım masa oluyor dedi ama ben internette biraz gezindim hiç masası da olanı göremedim.belki masası olmaz.Gerçi aynı yerden almış ama 3-4 yıl önce ne de olsa.Ama olsun yatak olması ve şifonyeri olması da güzel.

dark bu yatak çok güzelmiş biz kızımdan sonra bebek düşünmediğimiz için (Sonra düşünülüyor buna emin olun) yatağını felan hep vermiştim şimdi tekrar alınacak sakın benim yaptığım hatayı yapmayın hatta belki erken ama ikinciyi bile sakın benim kadar beklemeyin canım ve bu fiyata sakın kaçırma yeşilide çok güzelmiş ama varsa dediğin gibi turuhcu yada pembe kızımıza pek güzel olur mışıl mışıl uyur içinde inşallah

Sağol canım.Ben ikinciyi düşündüğümden Turuncu diyorum zaten :) Erkek olma ihtimalini düşünerekten yoksa ben atlardım pembeye hemen :)) Ama şimdi düşününce Turuncu da pek uymaz erkeğe.beşik olarak sorun olmazda tekli yatağa dönüşünce komik olur :))) Ya bunun gibi karyola fıstık yeşili olacak, içi Turuncu yada başka bi seçenek düşünülecek.Beyazı varsa belki ona bakarım.

Aslında benim tekli genç odası karyolam var.Bebeğim ileride onda yatar ama ikinciyi de düşünüyorum ister istemez.Genç odası kız işi, bari beşik erkeğe de uysun diyorum.İki tane tekli kız karyolası olacak ileride evimde.

Böyle yazınca sanki çok ileriyi düşünüyorum gibi ama çok da ara vermek istemiyorum aslında.Dediğin gibi ikinciyi en kısa zamanda düşünüyorum.Tabi kısmetse.Bu biraz bizi uğraştırdı da :KK43:

Doğurduktan sonra fikrim değişmezse ikinciyide yaparım ikisi birlikte büyür :pp Yaşım 29 daha fazla bekletmeye gerek yok gibi.

X