Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Kızlar hepinize çok çok teşekkürler :))

Eylül'cüm beşik olarak bunu kullancaz (yatak odamda, salonda ve her yerde) ilk göderdiğim resimlerde de var;

Akabinde park-yatağa geçicez anneannesi almış (onu kurmadık henüz erken diye ama turuncu şık bişiy işte) Anakucağını da almış anneannesi :)

YESIMCIM HEPSI COK GÜZELMIS AMA BEN BESIGINE BAYILDIM GÜLE GÜLE KULLANSIN BEBEGIN.

Bben hastane cikisi icin aldim kizlar o tuluumu,cünkü direk pusetine oturtup cikaricam
ugrasmak istemiyorum battaniyeyle filan.

beik1gr6.png

w640.png

beik3gp6.png

w640.png

beik4tz6.png

w640.png

UYKU SETİ DE YIKANDI VE SERİLDİ .İŞTE KIZIMIN BEŞİĞİNİN SON HALİ..

eylulcum çok güzel olmuş.maşallah.güle güle kirletsin kızın.bende yıkayacaktım ama hemen yatırmıycam için vazgeçtim.çibindirimizde kısa olmuş.sebebi de çok komik onların mağazalarının tavanı alcak olduğu için ev tavanına kısa geliyormuş avize uzatmasıyla uzatacakmısız.ne bahane ama

mucizecim bu cibinlik geçici olarak takıldı bende tavandan pembe renkte yaptırıyorum..henüz bitmedi..
bu arada ben yatağına lastikli yatak koruyucu taktım altına da iki kat polar koydum..üzerine çarşafını serdim..
bu arada temizlik yapılırken son hafta yine yıkanacaklar..

Eylülcüm güle güle yatsin prensesin icinde canim,cok begendim civil civil olmus.

Koruyucuyu bende taktim carsafin altina,arkadasim önermisti cok pratik oluyor diye.

Ben son kez yikadim gecirdim yatagina ve üzerine carsafla kapadim toz olmasin diye.

X