Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

çok teşekkür ederim canım sağolasın...a.s. evet süslü yapmaya çalıştım eeee nede olsa bir kız beşiği hihoyyyt ama üstündeki nevresimler oğluşlarıma aitti.. sadece üzerinde biraz oynamalar yaptım... kurdelalarını değiştirdim... biraz da yastıklarını arttırdım.... falan işte... bende çok beğenerek yaptım ve çok eğlendim yaparken...kaydirigubbakcemile2 çok zevkli işler bunlar....
Hayırlı olsun canım güle güle büyüt bebişini ...Pekte süslü
masallah

Gülbeşeker güle güle kullanın canım.

Yorganın pamuktan mı? Annemde bizim kıza böyle birşey yaptıracaktı.Anlattığına göre seninkine benziyor.
Oğlunda kullandın mı böyle?Nasıl oluyor,ağır olmaz mı canım?

çok teşekkür ederim canım... yorgan da dahil olmak üzere hepsi oğluşlarımdan kalma... ve yorgan yünden yaplma... o zamanlar böyle park yataklar yoktu.. istikbalin . beyaz demir yatakları vardı ya karyola başlık kısmında sarı sarı topları vardı ... beşiğimiz öyleydi... kızımıza aldığım beşiğimize park yataklısı nasip oldu... a.s.

ben hemen hemen 2-3 aylıkken üstlerine çekmeye başlamıştım .. o yaşa kadar da battaniyeye sarmıştım ... ama yine de yenlik oluyor o kadar da ağır değil yani

bunu buldum şimdi istikbalin sayfasında... benim oğluşlarımın beşiği buydu... ve öbür resimlerde gördüğünüz nevresim takımları ve yorganıyla ... çok şirin olmuştu ama....

[/IMG]

Oğlunun beşiğide çok güzelmiş canım.

Elyaflar çok terletiyor diye annemde bebişe pamuk yaptırıyordu.Yastığını da pamuk yaptırcaktı.Bakalım bayramdan sonra gelirse ekleriz inşallah.Bi ekleyemedik gitti son yenilikleri :)

Ya kızlar biz kayınvalidemle bebege esya alısverisine
cıktıgımızda uyku setide alalım dedi aslında caktırmadım kalbi
kırılmasın die ama hic begenmedim :) Neyse polyestermis ya cok
terletir dediler bebegi hem pamuk olması daha ii simdi sermesem ayıp
olcak mecbur sericem zaten mobilyayada hic uymadı ama napim
kalbi kırılır felan oda heves edip aldı sonucta neyse kısaca mecbur sericem :))

inşallah canım gelsin seninkiler de resimlerini çekersin ... eminim seninkiler de çok güzeldir.... benimde yastıklarım boncu silikon dedikleri üründen yapıldı...yani ben yaptım aslında içini dışını herşeyini kendim hazırladım yorganı ben dikmedim tabiki...yorgan 13 yaşına girecek....oğluşumla yaşıt...

Neyse zaten resmini koymustum bebegimin sepetinin
onda yatırıcam bi 6 ay felan o zamana kadar deisirim belki :)
Bu arada sepetimde geldi istanbuldan ay cok büyük heybetli bisimis :)
Resimden daha güselmis :)

Gülbeşeker yatağınızı , halınızı ,perdelerinizi ve koltuklarınızı çok beğendim canım.:)))).ayy ne kadar ayrıntıcıyım yaw..
şaka bi yana çok cici olmuş , güle güle uyusun bebişin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…