E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.401
slm kızlar ...yazılarınızı fırsat buldukça takip ediyorum bebişlerinizin cicileri çok seker...güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin allah sizlere...bende kısmetse ocak annesi olucam sizlere bir sorum olacak...atesölçer almak istiyorum kulaktan ölcenlerden netten sipariş vercem de kararsız kaldım siz atesölçer olarak hangi markayı tercih ettiniz beni bilgilendirirseniz sevinirim,bir de buhar mk. çok gerekli bişiy mi var mı alan ? iyi aksamlar....
dark ya sen komşuya çıkmıyormuydun yoksa yatılıya mı çıkacaksın
slm kızlar ...yazılarınızı fırsat buldukça takip ediyorum bebişlerinizin cicileri çok seker...güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin allah sizlere...bende kısmetse ocak annesi olucam sizlere bir sorum olacak...atesölçer almak istiyorum kulaktan ölcenlerden netten sipariş vercem de kararsız kaldım siz atesölçer olarak hangi markayı tercih ettiniz beni bilgilendirirseniz sevinirim,bir de buhar mk. çok gerekli bişiy mi var mı alan ? iyi aksamlar....
Msn de kardeşimi bekledim biraz.Bişey araştırcaktı bana onu bekledim biraz :)
Ya benim aldığım pahalı bişey değildi.Bambinonun ama iyi mi kötü mü hiçbir fikrim olayarak aldım.
Buhar makinasını doğumdan sonra bebeğinin doktoru tavsiye ederse al derim ben.
Ben almadım.Çok gerekirse almayı düşünüyorum.Evim sobalı sobanın üzerine su koymayı düşünüyorum.Evi kaloriferli olanlarda kalorifere tkılan suluklardan alabilirler.Yada biraz su konulabilir kaloriferin üzerine.Eskiden buhar makinası yoktu ve hepimiz sağlıklı büyümüşüz.Doktorun al demezse onun yerine bebeğinin başka bir ihtiyacını görürsün.
Asortie cim çok cici beşiğiniz güle güle kullanın canım sağlıklı günlerde inşallah benim kızımın odasıda aynı renklerde bayramdan sonra gelicek inşallah :)
eylül ve piraye bende ilk hamileliğimde nisa hastanesine gidiyordum alev hanıma ama malesef şanssız bi hamilelik yaşadım kaybettik bebişlerimi o yüzden 2. ye orayı gitmeye içim elvermedi sanki hep kötü olcak gibi geldipsikolojik yani Allah yavrularımıza uzunnn ömürler versin sağlıcakla büyütelim inşallah
canım bende ferhatpaşada oturuyordum şimdi kaleiçine taşındım.bimin yanındaki minibüs duraklarının karşısında oturuyorum..doğumumuz yakın..bende 32 haftalık hamileyim..kontrollerim 15 günde bir cumartesi ..dr um asiye hanım..
[/QUO
ay nekadar güzelmiş o beşik öyle çok beyendim güle güle kullansın bebeğin cnm mışıl mışıl uyusun içinde.