Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

hayırlı olsun canım güle güle kullansın bebişin :ecrin_bebek: yaparsın nasıl olsa annende gelicekmiş:) ben yalnızım ve çalışıyorum o nedenle bayram tatilinde kıyafetleri yıkama ve yerleştirme işini bitirmem gerekiyor yoksa daha zaman çok aslında

Denizanası siizn takım da hayırlı olsun canım.Biraz önce bitirin işleri.Ağırlaştıkca zor oluyor çünkü.

Bende haftasonu kontrole gidince bikaç eksik kaldı onları da alayım.

bizde aldık odasını fakat bayramdan sonra istedik gelmesini..gelince yıkayıp yerleştiricem inşallah..ne güzel tüm eksikler tamamlandı artık ..odalar , beşikler alındı..

asortıe hanımcım cımcıme kızımızın besıgı cok sık maasallah
gule gule saglıkla buyut bebısını

bızımde bayramdan sonra gelecek cok heveslenıyorum sızın odaları gorunce
bızde bır hazırlayabılseydık
hos annemın evındekı dolabı hazır bır tek yatagını kurup hazırlamak kaldı
kendı evımdekı yatagıda bayramdan 10 gun sonra gelecek

slm kızlar ...yazılarınızı fırsat buldukça takip ediyorum bebişlerinizin cicileri çok seker...güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin allah sizlere...bende kısmetse ocak annesi olucam sizlere bir sorum olacak...atesölçer almak istiyorum kulaktan ölcenlerden netten sipariş vercem de kararsız kaldım siz atesölçer olarak hangi markayı tercih ettiniz beni bilgilendirirseniz sevinirim,bir de buhar mk. çok gerekli bişiy mi var mı alan ? iyi aksamlar....

canım ben chicconun 3 yerden ateşölçerini aldım 5 saniyede ölçüyo ..kulak , koltukaltı , ve makat ölçüm yapıyor..
36 ytl fiyatı yüzde 30 indirim yaptılar 26 liraya geldi..tavsiye ediyorum..
buhar makinesi de gerekli kaloriferli evler için özellikle ..havadaki buharın ve nemin kurumasını engelliyo ve bebeğin nefes alması açısından çok sağlıklı ...

asortiecim hayırlı olsun miniğinin beşiği, çook şeker maşallah...beşiğin içindeki uyku setini ankarada nereden aldığını ve fiyat bilgisi verirsen sevinirim, biz aldık sitelerden kızımızın beşiğini ama uyku seti bulamadım gönlüme göre...seninki çok hoş...bir de ebatlarını yazarsan sevinirim...güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...sevgiler

dark ya sen komşuya çıkmıyormuydun yoksa yatılıya mı çıkacaksın

Msn de kardeşimi bekledim biraz.Bişey araştırcaktı bana onu bekledim biraz :)

Ya benim aldığım pahalı bişey değildi.Bambinonun ama iyi mi kötü mü hiçbir fikrim olayarak aldım.
Buhar makinasını doğumdan sonra bebeğinin doktoru tavsiye ederse al derim ben.

Ben almadım.Çok gerekirse almayı düşünüyorum.Evim sobalı sobanın üzerine su koymayı düşünüyorum.Evi kaloriferli olanlarda kalorifere tkılan suluklardan alabilirler.Yada biraz su konulabilir kaloriferin üzerine.Eskiden buhar makinası yoktu ve hepimiz sağlıklı büyümüşüz.Doktorun al demezse onun yerine bebeğinin başka bir ihtiyacını görürsün.

Asortie cim çok cici beşiğiniz güle güle kullanın canım sağlıklı günlerde inşallah benim kızımın odasıda aynı renklerde bayramdan sonra gelicek inşallah :)

eylül ve piraye bende ilk hamileliğimde nisa hastanesine gidiyordum alev hanıma ama malesef şanssız bi hamilelik yaşadım kaybettik bebişlerimi o yüzden 2. ye orayı gitmeye içim elvermedi sanki hep kötü olcak gibi geldi psikolojik yani Allah yavrularımıza uzunnn ömürler versin sağlıcakla büyütelim inşallah

buhar makinesi almanı tavsiye ederim çünkü kaloriferli evlerde üstüne su koymak fayda etmiyo sabah kalkınca boğazlar burun tıkanık şiş kalkıyoruz bebişler daha hassas olcak bence al

Asortie'cim çok güzelmiş beşiğiniz, mışıl mışıl uyusun bebişin içinde.

Ben henüz ateşölçerini almadım, buhar makinasını aldım ama, zaten eşimle benimde boğazımız falan çok tahriş olduğu için önceden almıştık makinayı. çünkü bizim evde klimalı, yatak odamda da klima var, yazın bile sabaha kadar çok kötü yapıyordu. Buhar makinasının dozunun iyi ayarlayabilirsen çok faydası oluyor, çok fazlada olmaması lazım nem oranı o zamanda nefes almakta güçlük çekiliyor çünkü. Orta ayarda çok rahat. Eşim şimdi bir de nem ölçen bir cihaz alacakmış, içerideki nem oranını ölçecek, içeride %50 civarı nem normalmiş, fazlası veya azı zararlıymış.

Buhar makinasını ben de tavsiye ederim.Çünkü buhar makinaları soğuk buhar üflüyor.Önemli olan buharın soğuk olması..
Geçen kış apartmanımda bir kaç ailenin çocukları çok öksürüyordu.Doktor b. makinası önerdi.Tüm apartman aldık.
Çok iyi olması şart değil.Biz simbo aldık.Çok pahalı değil.Ama çok işe yaradı.

darkçım eskiden klima da yoktu ama hepimiz sobalı evlerde büyüdük oyüzden nem sıkıntısı yoktu sobanın üstünde devamlı kaynayan bi çaydanlık vardı.benim evim klimalı ve eğer almazsam çocuğun bütün broşları dolar doktor sıkı sıkı tembih etti hem kendin hem de bebek için.oyüzden kliması olanlar mutlaka alsın

amin cnm inşallah sende bebeğini sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına...

cnm annemlere yakın oturuyosn görüşürüz umarım.bende asiye hanıma gdyrum ama beni 15 gnde bir çağırmadı hala ayda bir gdiyorum ama dr o sonuçta uymak lazım

Asortieciğim beşiğinizi güle güle kullanın, bebişin içinde mutlu mutlu uyusun...Bayıldım renklerine, cibinliği de çok güzelmiş. İyi günlerde kullanın canım.

asortık hanım pek cıcı besıgınız gule gule yatsın ıcınde bebısınn
yagmurcum ve denız anası denınkılerıde merka edıyorum malesef goremıycem

benim beşiğimin de resmini buldum ama renkleri aynı değil ... benimkinde lacivert olan yerler açık mavi... bakın bakalım beğenecek misiniz... sonra kendi beşğimizin de resmini çeker yollarız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…