Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

canım bende ferhatpaşada oturuyordum şimdi kaleiçine taşındım.bimin yanındaki minibüs duraklarının karşısında oturuyorum..doğumumuz yakın..bende 32 haftalık hamileyim..kontrollerim 15 günde bir cumartesi ..dr um asiye hanım..

hıı anladım cnm annemlerin eve yakın.benim dr da asiye hanım ama beni 15 günde bir çağırmadı enson eylül başı gitmiştim ekimde gel dedi.bide bişey sorcam ayrıntılı ultrason için illa dr unmu göndermesi gerekiyo randevu alıp gidemezmiyiz bi bilgin varmı?

canım sen ayrıntılıya girmedinmi eee geç değilmi ben 22.veya 24 .haftada girmiştim
tam hatırlamıyorum..bunun için dr un göndermesi gerekiyor..zaten o hastanede ayrıntılı ya bakan bir reyhan birde esin hanım var..dr kimi uygun bulursa ona gönderiyor..en azından bana öyle yapmıştı..ben ayrıntılıda reyhan hanıma gitmiştim..

asortiecim çok güzel çok cici beşiğiniz canım
güle güle hoplasın , zıplasın, kırsın bebişin inşallah :))))) o günleri de görürsünüz :))))

eylülümün beşiği herşeyin geldi miniğim sadece sen eksiksinsenağlama bir an önce gel:asigim:

kızlar size göstermek için hemen çektim umarım beğenirsiniz daha süslü olduğu zaman tekrar çekerimhihoyyyt

Öyle de olur ama sadece katılanları elemmek lazım ordan.

Yada şöyle olur.Moderatör bir arkadaşımızdan rica ederiz bizim için kura çeker :)

Ya da ya da Alfabetik olarak liste hazırlanır ve listede ya dediğin gibi herkes altındaki isme alır. Yada belli bir örüntüyle listede isimler birbirine alabilir.

Başka önerisi olan var mı kızlar?

Yavaş yavaş bu konudada fikir belirtelim a.s.

Asortiecim güle güle büyüt bebegini bu besigin icinde cok ama cok güsel
olmus bebişinin besiği canımm ..
Benimde bugün geldi bebek odası insallah tam düzenleyince koyucam resmini...

beşik süper görünüyor allah sağlıkla kullanmayı nasip eder inşallah
bizimde takımımız geldi sildim havalandırıyorum şimdi, bayram tatilinde yerleştireceğim inşallah bitince bende koyacam resimleri

Ben henüz ne sildim ne havalandırdım ya duvar kagıdı yapıldıgı icin
odanın havayla temas etmemesi gerekio kuruyana kadar yarında
gelicek usta insallah bitirebilicek zaten sinirlerimi zıplattı kac gündür
bayramdan sonra annem gelsinde onunla artık düzenlerim herseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…