- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 880
- 43
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.381
bende tanışmak isterm cnm.çatalcada kaleiçinde oturuyodk sende merkezindesn heralde ailem orda hala her hafta gidiyorum nerdeyse ya çatalcada yada hastanede görüşelim muhakkak belkide görmüşüzdür bile birbirimizi:)hatta aynı günde doğursak ne güzel olurdu sancı çekerken birbirimize destek olurduk:):) bu arada ben 34 haftalık oldum.
eylül bakıyorum hemen beni aldatma çalışmalarına girmişsin
canım bende ferhatpaşada oturuyordum şimdi kaleiçine taşındım.bimin yanındaki minibüs duraklarının karşısında oturuyorum..doğumumuz yakın..bende 32 haftalık hamileyim..kontrollerim 15 günde bir cumartesi ..dr um asiye hanım..
hıı anladım cnm annemlerin eve yakın.benim dr da asiye hanım ama beni 15 günde bir çağırmadı enson eylül başı gitmiştim ekimde gel dedi.bide bişey sorcam ayrıntılı ultrason için illa dr unmu göndermesi gerekiyo randevu alıp gidemezmiyiz bi bilgin varmı?
mesela : bebişlerimiz son kontrolde kaç gr dı konumuzda bir liste var ya ... işte oradaki listeyi baz alalım ve herkes bir altında yazılı arkadaşa alsın ve göndersin hediyesini... olabilir mi ? ve hediye alacağımız kişiyi de yazalım ki herkes kendini de hediye alacağı kişiye belirginleştirsin ve karışıklığa mahal vermesin...