Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

evet canım bir örnek giydiririz inş.
şu hediye işinde bende varım..

1)asortie
2)eylül 166
3)denizanası
4)biberon
5)çilek
6) julianne
7)azo

bence çok güzel bir fikir... bayıldım... bu işi okullardaki gibi yapalım çekiliş usulu yani ... karşılıklı değilde kim kime çıkarsa gibi... ve belli bir miktar belirlem işi de çok güzel ve uygun olur ... bende varım kabul ederseniz ...
hihoyyyt

mesela : bebişlerimiz son kontrolde kaç gr dı konumuzda bir liste var ya ... işte oradaki listeyi baz alalım ve herkes bir altında yazılı arkadaşa alsın ve göndersin hediyesini... olabilir mi ?

mesela : bebişlerimiz son kontrolde kaç gr dı konumuzda bir liste var ya ... işte oradaki listeyi baz alalım ve herkes bir altında yazılı arkadaşa alsın ve göndersin hediyesini... olabilir mi ? ve hediye alacağımız kişiyi de yazalım ki herkes kendini de hediye alacağı kişiye belirginleştirsin ve karışıklığa mahal vermesin...

1)asortie
2)eylül 166
3)denizanası
4)biberon
5)çilek
6) julianne
7)azo
8)sekreter18282

gülbeşeker iyi güzel diyosunda o listede aktif olmayan çok kullanıcı var ayrıca sadece buna katılmak isteyenler arasında olacak..yani burada yapacağımız liste üzerinden yapılacak seçim..başka yol bulmalıyız..

önce listeyi yapalım ..kim kimle eşleşecek fiyat aralığı ne olacak o zaman karar veririz..ayy sonra gelen hediyelerin resimlerini koyarız ..ay ne güzel ..

1)asortie
2)eylül 166
3)denizanası
4)biberon
5)çilek
6) julianne
7)azo
8)sekreter18282
9)minik81
10)gülbeşeker
11)minik kalimero

arkadaşlar merhaba ben yeniyim hepinizin aldıları çok güzel bebişleriniz güle güle kullansın.bende birsürü şey aldm bebeğime daha alıcamda zor tutuyorm kendimi.eylülcüm sanırım sen çatalcadasın bende çatalcalıyım ama şuan orda oturmuyorm.nisa hast.nin yannda oturyorum sancım gelince yürüyerek gitçem hemen hastaneye:)

ayy canım yaa neresinden çatalcanın..bende evlendim bahçelievlerden buraya geldim..eşim buralı..bende nisa hastanesine gidiyorum..ortak yönlerimiz var.tanışmak isterim..

ayy canım yaa neresinden çatalcanın..bende evlendim bahçelievlerden buraya geldim..eşim buralı..bende nisa hastanesine gidiyorum..ortak yönlerimiz var.tanışmak isterim..

bende tanışmak isterm cnm.çatalcada kaleiçinde oturuyodk sende merkezindesn heralde ailem orda hala her hafta gidiyorum nerdeyse ya çatalcada yada hastanede görüşelim muhakkak belkide görmüşüzdür bile birbirimizi:)hatta aynı günde doğursak ne güzel olurdu sancı çekerken birbirimize destek olurduk:):) bu arada ben 34 haftalık oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…