Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

ay canım çok düşüncelisin ama olmadığından değil ben tercih etmedim dedim
belki alerji falan yapar diye ama teşekür ederim çok sağol

olmadığından demedim bende zaten tatlım laf olsun diyede demedim sadece oğluşumdan kızına bir hediye olur diye düşünmüştüm:) neyse artık büyüdüklerinde karşılaşırlarsa kendisi verir uygun bir hediyegamyoncuiremsu

herkes istanbulda ya ne yapalım canım keşke ankarada olsaydın sen ve
kasım anneleri ya da ben ist. olsaydım bu arada tekrar tşk ederim canım düşünmen bile yeter
doğsunlar bende sana bir hediye göndermek isterim
bu arada doğum yaptıktan sonra katılmak isteyenler olursa birbirimizin
bebeklerine çekiliş yapalım herkes birine hediye göndersin hem çokta güzel olur değişik bir anı olur
tabi isteyen olursa

ben isterim valla neden olmasın bebişlerimiz hiç tanımadığı arkadaşları ile birbirlerine hediye göndererek şimdiden sosyalleşeceklerkaydirigubbakcemile5

oooooo bakıyorumda kasım anneleri yardımlaşmaya başlamış ..bende varım..
mesela bi kaç eksiğim var asortiecim yollar bana dimi ..ben liste yapim yollım sana olurmu..fazla bişey değil 10-15 parça bişi yaw :)):dance::dance:

canın sağolsun canım ne demek ya sen iste yeter ki kızına ben ne cicler alırım benkaydirigubbakcemile2

bu arada hediye kampanyamıza katılan anneler
1)asortie
2)eylül 166
3)denizanası

isteyen olursa kendini eklesin ama doğumdan sonra mı
önce mi yapalım önce daha mantıklı olur sanırım ya
sonra bebekler falan var belki fırsat olmaz

önce olması daha mantıklı bencede , bu arada ben kız bebeklerden birine talibim çünkü her alışverişte kız reyonlarında epey vakit geçiriyorum kaydirigubbakcemile3

kafamıza göre eşleştirelim..eşleşen kişiler birbirine yollasın..ayrıca bir kriter belirleyelim..belli bir fiyatı geçmesin ki kimseden kimseye hak geçmesin..nasıl olur..

yaaaa bende katilmak istiyorum hediye isine..yurtdisi sorun olurmu acaba?ama niye olsunki

bence olmaz..eger benide alirsaniz bu hediye isine ben illaki kiz bebegin birine göndermek istiyorum

hediyemi..

Dark üzüldüm fotoları görememene ya. Ne yapabilirim bilmiyorum ki...

Kızlar ben de istiyoruuum hediye göndermek. Ama naıl yapıcaz adresi falan??

1)asortie
2)eylül 166
3)denizanası
4)biberon
5)çilek
6) julianne

Bence kız anneleri erkek bebeklere, erkek anneleri de kız bebeklere alsın değişiklik olur...:)) Ben çok erkek eşyası aldım, hediyeyi de kız bebeğe almayı tercih ederim, o yönden de eksiklik hissetmeyeyim diyorum. :))

Bu arada çilekciğim, senin göndermenle ilgili bir problem olmaz ama, buradan nasıl gönderilir onu bilmiyorum...Herhalde ptt yoluyla olabilir ama o da güvenli bir şekilde sana ulaşır mı acaba? Yurtiçi, aras filan yurt dışına yollayabiliyor mu??

Sonunda bende Gördüm Juliciğim,çok güzeller kaynananın eline sağlık.Kış bebekleri olcağı için çok iyi olur bunlar.
Benim annemde baya yapmıştı,ben seçtim arasından ama baya bi seçmişim.Babam gerideki çocukların nolcak demiş :))) anneme :)

Yağmurrrr
Anakucağınız çok güzelmiş.Alt açmanızda öyle.Ben de bu alt açmalardan istiyorummm çok tatlı :)
Buna benzer vardı gerçi ben aldığımda kardeşim aldırmadı batar diye.Yiğeninide pek düşünürmüşşş

günaydın kızlar çok güzel düşünmüşsünüz hediye etkinliğini hem kasım anneleri dahada kaynaşmış olur bende katılmak istiyorum kızım olucak Allah ın izni ile benide eklermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…