Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

kızlar bugün yine çarşılarda sürtmekten belim koptu valla.kontrolumuz vardı ordanda gezdik eşimle.çok şükür herşey yolunda bebişim gayet iyi büyüyor teyzeleri.ateş ölçerlere falan baktık braun en iyisi sanırım kulaktan ölçüyor.fakirin falanda var.siz aldınız mı ve kaça aldınız.en pahalısı braun.diger markalar daha uygun.beni bilgilendirirseniz sevinirim

edacım bende kraftın kulaktan ölçerini aldım 50 yada 60 falandı ama kendimde denedim 2 sn de hemen ölçüyo walla şaştım kaldım:))

Ben de infraredli olanlarından aldım, hem alından hem de kulaktan ölçüyor, benimkinin de fiyatı 40 civarı birşeydi ama markasını hatırlayamadım şimdi, bulunca yazarım...

kızlar nihayet akşam fotolarını çektim şimdi ekledim c.tesi aldıklarımızı..

sebamed in 4 lü seti

süt sağma makinamız

emzirme atletimiz ve südyenimiz

süt saklama poşeti,panyo filesi ve pudrası

tırnakmakası,emzik tutacı,burun emizleme pompası,termometremiz

banyo küvetimiz ve süngeri

oğluşumu yıkamak için doğal sünger ve popişi için ıslak pamuklar

iç-dış zıbın takımımız

geceliğim

Azocuğum, ne güzel bir sürü eşyasını tamamlamışsınız bebişinin, güzel günlerde kullanın, eskitin. Ben de aldım o yan yatırma yastığından, çok tavsiye ettiler. Rahat ediyormuş bebek. Bayılıyorum böyle cicilere bakmaya, tekrar güle güle kullanın...

bunlar da oğluşuma aldıklarım

bu yeleği koyun postu gibi yumuşacık bişey

bunlar çorap ve eldivenleri

bunlar zıbınlar

bu yumuşacık bi tulum eltim hediye aldı bu da koyun postu gibi

bunlar da aldığım oda süsleri süngerden ve pırıl pırıl parlıyolar arkalarında yapışkanları var duvara yapıştırıcaz odasını boyadıktan sonra

Canım, kış bebekleri ya, o post gibi olanlar sıcacık tutar onları ne güzel...Hepsi birbirinden güzel, güle güle giydir canım. Oda süslerin de çok ciciymiş, ben de bulursam sünger bobu koymak istiyorum bebişimin odasına...

ayy oğluşununkileri şimdi gördüm..
çok şekerler ya..
maşallah maşallah..
benim uykuseti ve yatak dışında herşeyim hazır.
onlarında acelesi yok zaten çünkü önceleri şu sepet gibi olan beşikte yanımda yatırıcam oğlumu..
ama yıkayıp ütüleme işi var onuda bayram tatilinde yapıcam..

Azocuğum, o yıkayıp ütüleme işi nasıl gözümde büyüyor bir bilsen...Aslında battaniyelerini, büyük parçaları makineye atayım diyorum, diğerlerini de ilk sefer ya, daha giydirmeden renkleri birbirine girer diye korkumdan elde yıkamak istiyorum. Oysa makineye koysam ne pratik olurdu...Ne yapsam acaba, ne dersiniz??

valla canım ben burada kızların yazdığı omonun bebe deterjanını alıcam doldurucam makinaya hepsini yıkayacam.
sonrada ütüleyip yerlerine yerleştiricem.oooh mis gibi..
bişycik olmaz.elde yıkayamam tek tek..

walla o iş benim de gözümü korkutuyor ama daha erken ekim sonu gibi yapıcam o işi ben yoksa gene tozlanır kıyafetleri.ama hastane çantasına koyucaklarımı yıkayıp ütüliycem çanta devamlı kapalı olucak sonuçta

Haklısın azocuğum, ben yıkayıncaya kadar 1 ay falan daha var, şimdi bu kadar yoruluyorsam o zaman gelince amaaan deyip ben de hepsini makineye atacağım herhalde. :)) Düşük ısıda yıkarım, nasılsa tozu gitsin yeter, öyle değil mi? :)

ayyy azooo eksik kalmamış ne güzel..herşeyi tamam bebişin maşşallah..

atacım hepsi birbirinden güzel ...güle güle kullanın ana-oğul

bende kaynanayı ikna ettim bu hafta sonu bir aksilik olmaz ise diğer eksikleri tamamlıycaz inşallah..

azcum va atacım aldıklarınız çok güzeller
Allah iyi günlerde sağlıkla giydirmeyi nasip etsin ikinizede
yakışıklı paşaları bu cicilerle hayal edince çok mutlu oluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…