Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

tamam gördüm çok güzeller hepside sen kilotlu çorap bile almışsın daha
sonra giymesi için sanırım doğunca giyemez dimi
güle güle kullanın

lia çok ciciler güle güle kullansın cici kızın, kız annesi olmanın en güzel yanlarından biride bu olsa gerek:ecrin_bebek:, özellikle o minik külotlu çoraplar bayıldım yerim onun içine girecek bacakları

Ya ben Bambinonun ateşölçerini aldım.
Dijital.Ama nereden ölçülüyor bilmiyorum.
Popişinden ateş ölçüldüğünü ilk kez duyuyorum desem,gülermisiniz bana
Ya ben ordan ölçmem.Az yanlış olsun bişey olmaz.

Ya ben arkadaşıma sordum yok dei her zaman sürmeye gerek yok dedi.Sanrıım herkesin tecrübesi farklı bu konuda.
Napsakki sürsek mi her seferinde??

Ya kızlar en çok Dalinin şampuanını önermişlerdi burda bir forum başlığında.
Ne aldınız siz?
Bizim banyo malzemeleri kaldı alınacak.

Lia çok şeker bunlar.
İyi günlerde giydir canım.
Şu külotlu çorapları görünce gözlerim doldu yaaaaa Miniminnacık ne onlar öyle :)
Maşallah her boy da almışsın.Okula gidene kadar yeter bunlar :)

Ya kızlar en çok Dalinin şampuanını önermişlerdi burda bir forum başlığında.
Ne aldınız siz?
Bizim banyo malzemeleri kaldı alınacak.

Canım, bana da yeni anne olan bir arkadaşım şiddetle sebamedi tavsiye etti. Bebeklerde çok olan konak oluşumunu engelliyormuş. Ama tabii bakalım bebeklerimize iyi gelecek mi? Markalar ne kadar kaliteli olursa olsun bazen alerji filan yapıyormuş çünkü.

bende kulaktan ateşölçer aldım 1 saniye gibi kısa sürede ölçüyor umarım memnun kalırız,
ben pişik kremini her alt açmada kullanmayı düşünmüyorum onun yerine organik zeytinyağı aldım, pişik kremini sorunlu zamanlarda kullanmayı düşünüyorum
şampuan olarakta bübchen aldık onda eşimin ısrarlarıyla o markayı aldım başka marka almam diye tutturdu:)) oğluşu çok kıymetliya ,

Denizanası o markada çok iyi diye duydum arkadaşımdan.
Çocuğuna ondan kullanmış,yurt dışından getirtmiş.Demekki yıllar önce yoktu Tr de.
Bana da getirtelim sana dedi.Ama var birçok yerde şimdi satılıyor.

Biberon sebamedi de çok duydum.

Ben artık çevremde hangisini bulursam bu üçünden onu alayım.

Sonra devamını bulamayacağım bişeye de bebeşi alıştırmak doğru olmaz heralde.

Ben sebamed almadan önce bübchen almıştım. Ama sanırım orada fantaziye kaçtım biraz, meyveli olanlarından aldım, elmalı ve kayısılı...Sanırım yenidoğan için farklı bir şampuanı var bübchenin. Olsun, biraz büyüyünce de meyvelileri kullanır benimki. :))

ya kızlar lütfen bu hataya düşmeyin ..pişik kremleri bebek pişik olursa kullanılmıyor aksine pişik olmasın diye kullanılıyor ..her seferinde sürmek gerekiyor...lütfen bebişler pişik olmasın çok acı çekiyorlar..
ayrıca zeytinyağı sürülürmü o nazik tene..yağlı yağlı kalmazmı ıslak kalmazmı..

bu arada darkcım ateşi ilk aylarda makattan ölçmek en garanti yöntem..net olarak ateşin kaç olduğunu öğreniyorsun..ayrıca zaten ucundaki demir bölümü sokuyorsun minicik bi yer..haa tabi kulaktan ve alından ölçen cihazlarda var onlarda kullanılabilir tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…