Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Ya bilemedim ki 4 kat artmamış böyle olup tek gebelik olma ihtimali yok mu acaba
Maşallah maşallah canım senin çocuğu tutabilene aşk olsun valla benimde ilk gebelikte böyle 4 kat filan artış görmüştüm ama tek gebelikti. Pek kan değerine göre belli olmuyor o durum ama inşallah gönlündeki neyse Rabbim onu versin tek çift

Hanımlar marhabalar ben 23ünde dondurulmuş embriyo transferi oldum. Az önce test yaptım böyle çıktı bakar mısınız sizce var mı gebelik?
Daha bir hafta olmuş transfer olalı değil mi o yüzden idrarda net çıkmaz sanırım biraz daha bekleyin bence acele etmeyin bende 25 kasımda transfer oldum bekliyorum bakalım on gün olsun kan testi verecem

Daha bir hafta olmuş transfer olalı değil mi o yüzden idrarda net çıkmaz sanırım biraz daha bekleyin bence acele etmeyin bende 25 kasımda transfer oldum bekliyorum bakalım on gün olsun kan testi verecem
Heyecanla çekip hemen attım ilk defa o silik hayalet çizgiyi görüyorum çok heyecanlıyım. Test günüm cuma günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…