- 16 Aralık 2010
- 693
- 31
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Hayırlı olsun,çok yuksek cift embriyomuyduKızlar bugün test günümdü değerim 387 çıktı allahım isteyen herkese nasip etsin ne güzel bir duyguymuş
Çok teşekkürler allahım isteyen herkese nasip etsinMaşallah hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Teşekkürler evet çift embriyo ikiside tuttumu acaba 10 gün sonra kontrolüm varHayırlı olsun,çok yuksek cift embriyomuydu
Çok teşekkürler bugün 12. GünümTebrik ederim Canım kaçıncı günün. Allah tamamına erdirsin
Sol gögüs dıcektımArkadaslar prgestan gögüs agrısı yaparma goguslerım cok agrıyo hele gögsüm yanı meme
Maşallah ikizler geliyo inşallahKızlar transferin 11. Günü 845 idi bugün transferin 13. Günü 2391 çıktı
Ya bilemedim ki 4 kat artmamış böyle olup tek gebelik olma ihtimali yok mu acabaMaşallah ikizler geliyo inşallah
Hayırlı olsun insallah tebrik ederim sağlıkla büyür sağlıkla gelirler insallah.Kızlar bugün test günümdü değerim 387 çıktı allahım isteyen herkese nasip etsin ne güzel bir duyguymuş
Çook teşekkürlerHayırlı olsun insallah tebrik ederim sağlıkla büyür sağlıkla gelirler insallah.
Maşallah maşallah canım senin çocuğu tutabilene aşk olsunYa bilemedim ki 4 kat artmamış böyle olup tek gebelik olma ihtimali yok mu acaba
Kullandığımız ilaçlar etki ediyor tabi göğüs kasık bel vs. Ama benim genelde iki göğüsümde ağrıdı her transferimde özellikle tek göğüse vuran sancı olan varmı onu bilmiyorumSol gögüs dıcektım
Tek mi istiyoduunYa bilemedim ki 4 kat artmamış böyle olup tek gebelik olma ihtimali yok mu acaba
Daha bir hafta olmuş transfer olalı değil mi o yüzden idrarda net çıkmaz sanırım biraz daha bekleyin bence acele etmeyin bende 25 kasımda transfer oldum bekliyorum bakalım on gün olsun kan testi verecemHanımlar marhabalar ben 23ünde dondurulmuş embriyo transferi oldum. Az önce test yaptım böyle çıktı bakar mısınız sizce var mı gebelik?
Heyecanla çekip hemen attım ilk defa o silik hayalet çizgiyi görüyorum çok heyecanlıyım. Test günüm cuma günüDaha bir hafta olmuş transfer olalı değil mi o yüzden idrarda net çıkmaz sanırım biraz daha bekleyin bence acele etmeyin bende 25 kasımda transfer oldum bekliyorum bakalım on gün olsun kan testi verecem
Transfer gününü sayarsak 8.günDaha bir hafta olmuş transfer olalı değil mi o yüzden idrarda net çıkmaz sanırım biraz daha bekleyin bence acele etmeyin bende 25 kasımda transfer oldum bekliyorum bakalım on gün olsun kan testi verecem
5.gün dondurulmuş 2 taneKaçıncı gün embriyosu
Gözünüz aydınHanımlar marhabalar ben 23ünde dondurulmuş embriyo transferi oldum. Az önce test yaptım böyle çıktı bakar mısınız sizce var mı gebelik?