Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Anladım canım maşallah kan testi ne zman yaptıracaksın

Benimde transferim 22 kasimda oldu. Hakkimizda hayirlisi olur insallah. Erken yapmışsınız testi ben açıkçası hic yapmayi da düşünmüyorum totem yaptim test gunu gidip vereceğim

Kızlar evde iş yapıyormusunz benım bugun bel agrım cok vardı adet ağrısı çektım resmen iş yapmıyorum ben siz yapıyormsnz
Oturdugum yerden yemek yapiyorum canim evi topluyorum felan robot süpürgeyi calistirdim onun disinda hic temizlik yapmadim kimyasala maruz kalmak istemiyorum. Ama ev içinde hareket ediyorum yine disarida kac kez çıktım

İstanbul'da şişli.memorial varmis sanirim en iyisi orasi diye biliyorum. Tekrar deneyecek olsam ya oraya giderdim yada kendi ilimdeki diger doktora

Merhaba herkese Bende 23 kasımda transfer oldum beşinci günüm kasıklarımda belimde ayaklarımda
Ağrı var benim gibi olan var mı yazsın lütfen kasıklarımda şişti. Ama bel ağrım baya var
Benimde 22 Kasım'da oldu. Özellikle sag kasığımda şişlik var birde gurul gurul ses var karnimda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…