- 18 Ağustos 2021
- 424
- 219
- 34
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Kızlar bide bişey soracağım biraz önce yerden bişey alayım diye eğildim aniden kramp girdi kasığıma kaldım öyle kımıldayamadım bile bişey olmamıştır insallah dimi korktum yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım korkma öyle eğilme ile korkulacak bi durum yokKızlar bide bişey soracağım biraz önce yerden bişey alayım diye eğildim aniden kramp girdi kasığıma kaldım öyle kımıldayamadım bile bişey olmamıştır insallah dimi korktum yaa
Sağol canım yaa korktum bi an Allah razı olsunYok canım korkma öyle eğilme ile korkulacak bi durum yok
Hadi gözün aydın canım Rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlar sonucum çıktı pozitif
Amin canım darısı inşllah senin başınaHadi gözün aydın canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Ben 5 sene önce ilk tüp bebegi onda denemistim o zamanlar başkentte çalışıyordu,simdi yeni klinik acmis galibaMrb arkadaslar bulent haydardedeogluna giden var mi acaba
Evet ama ben erken yaptım bugün yaptımcanımmm test günün yarın değilmi S Siyahhhinci
yaaaa çoooool sevindmmm rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsiiin değerin kaç çıktı doktorun ne dediii benimde yarn tüp bebek merkezi randavm var onlar yarına vermişti benm 17 kasm transfer yarn 12. gun suan poztf gidiyordum ama bakalm yarn katlnmıs olcak ııı 28. ekmdi benm son ader 4 hftalık olmus oluyor galba suanEvet ama ben erken yaptım bugün yaptım
Sen maşallah bizden daha tecrübelisin Rabbim evladına uzun ömür versin şimdiki transferinde de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah İlk gebelik sürecinde hiç kanama lekelenme vs bi sıkıntı yaşadın mı merak ediyorum hiç bu tarz sorunsuz transfer olup doğuma giden varmıMerhaba arkadaşlar
Ben 34 yasindayim 9 yilimda ilk tüp denememde hamile kaldim 4 buçuk yasinda bi kizim var,o zaman kalan 3 embriyomu dondurmustum 22 kasımda ikisini transfer ettiler ,kaliteleri cok iyi degildi ,biri 4cc digeri 3bc ,bugun transferimin 6.günü ,dun idrar testi yaptim bisey cikmadi ,bende sizler gibi sabırsızlıkla bekliyorum,rabbim isteyen herkese tattirsin bu güzel duyguyu
Cok cok sevındım hayırlı olsunKızlar sonucum çıktı pozitif
Ben sadece yemek yapıyorm kalan işleri eşim yapıyor yemeğe de yardım ediyor genel olarak dinleniyorum ben kaşığımda belimde ağrım var benimdeKızlar evde iş yapıyormusunz benım bugun bel agrım cok vardı adet ağrısı çektım resmen iş yapmıyorum ben siz yapıyormsnz
Kaçıncı gününüz transferinizinKızlar evde iş yapıyormusunz benım bugun bel agrım cok vardı adet ağrısı çektım resmen iş yapmıyorum ben siz yapıyormsnz
İnşallah canım ama embriyom oluşmadı transfer iptal oldu, yarın Bülent Hocayla görüşmeye gidicez bakalım neler olacakAmin canım darısı inşllah senin başına
Canım takvime göre 4+4 üm ben 11. Gün bugün seninle aynı gün transfer tarihimiz 845 çıktı değerim benim birdaha 8 aralıkta çağırdı çok var yani daha bir 10 daha bekleyeceğim sağlıklı olsundayaaaa çoooool sevindmmm rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsiiin değerin kaç çıktı doktorun ne dediii benimde yarn tüp bebek merkezi randavm var onlar yarına vermişti benm 17 kasm transfer yarn 12. gun suan poztf gidiyordum ama bakalm yarn katlnmıs olcak ııı 28. ekmdi benm son ader 4 hftalık olmus oluyor galba suan
Öylemi inşllah hakkında hayırlısı olur canım Ama şu bir gerçek Allah birleydi erteliyor ise daha güzeli içindir ilk yumurtalarımın toplanmasına 3 gün kala covid oldum ve yumurta toplanmadı o ay o bir sürü yumurta beni mahvetti neye üzüleceğim şaşırmıştım maddi ve manevi üzgündüm ama toparlandım ve sonra yeniden başladım sonrasında ilk taze transferim oldu fakat oda tutmadı dedi pes etme 3 4 ay ara verdim ve bu süreçte kilo verdim 69 dan 62 ye düştüm sonra dedim tamam şimdi yeniden deneyeceğim ve çok şükür yani pes etmeyin arkadaşlar hiç bir şey öyle hemen kavuşamıyoruz belki ama Allah büyük en güzelini versin beklemelerimizin mükafatı olarak en güzelleri bizlerin olsun inşllah Allah hepimizin yuvasını hayırlı sağlıklı evlatlar ile doldursunİnşallah canım ama embriyom oluşmadı transfer iptal oldu, yarın Bülent Hocayla görüşmeye gidicez bakalım neler olacak
İlk aradıkları zaman bir kaç saat çok üzüldüm ama sonra toparladım kendimi malum zorlu bir süreç ve kafamızı rahat tutmamız lazım, Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin Bebek isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın sonu selamet olsunCanım takvime göre 4+4 üm ben 11. Gün bugün seninle aynı gün transfer tarihimiz 845 çıktı değerim benim birdaha 8 aralıkta çağırdı çok var yani daha bir 10 daha bekleyeceğim sağlıklı olsunda
Öylemi inşllah hakkında hayırlısı olur canım Ama şu bir gerçek Allah birleydi erteliyor ise daha güzeli içindir ilk yumurtalarımın toplanmasına 3 gün kala covid oldum ve yumurta toplanmadı o ay o bir sürü yumurta beni mahvetti neye üzüleceğim şaşırmıştım maddi ve manevi üzgündüm ama toparlandım ve sonra yeniden başladım sonrasında ilk taze transferim oldu fakat oda tutmadı dedi pes etme 3 4 ay ara verdim ve bu süreçte kilo verdim 69 dan 62 ye düştüm sonra dedim tamam şimdi yeniden deneyeceğim ve çok şükür yani pes etmeyin arkadaşlar hiç bir şey öyle hemen kavuşamıyoruz belki ama Allah büyük en güzelini versin beklemelerimizin mükafatı olarak en güzelleri bizlerin olsun inşllah Allah hepimizin yuvasını hayırlı sağlıklı evlatlar ile doldursun