Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Evet bence her aşıdan sonra bir huy değişiyor.Emzik hiç almadı benin bebeğim ara ara yinede veriyorum şimdi.Uyku konusunda YouTube Hapyy Mom Ninni yaz 2. Video yani "pedagoglarin önerdiği uyuma garantili" yazan müziği kullanıyorum ben uyutmak için.Emziriken dinletmeye başla istersen önce sonra etkili olursa yavaş yavaş yatağında da denersin inşallah size de etkili olur.

Selam kızlar günler çok yoğun geçiyo bebekti evdi derken beşinci ayın içindeyiz doktorumuz destekli oturtmaya başlayın dedi zaten bizimkide artık oturmak istiyo kafasını kaldırıyo yatmak istemiyo.bizde uyku gerilemesi yaşıyoruz buara bencede her aşıdan sonra bi huy değişmesi oluyo bu arada kızlar ben hâlâ regl olmadım 6aya kadar olmamak normal diyolar 6.aydada doktor kontrolüm var bakalım umarım olurum ozmana kadar

Uyku gerilemesi hepimizin sorunu sanırım ne gğzel 5 saat gece kesintisiz uyumaya yeni geçmiştik şimdi yeniden saat başı uyanan bebeğim oldu. gündüz uykularıda 35 dakikaya düştü be yapacağım bilmiyorum bu uyku gerilemesi inşllah bir an önce düzelir yoksa benim uykular sıyırmaya az kaldı

5. Ay kontrolüne gittik ama bize ek gıda listesi falan vermedi doktor sendeki listeyi bize de atarmisin en azından fikir olur

Kızlaaarrr bittim ben, ben yoğuum yooğgh bebem uyumuyor gece her saat başı uyanıyor istisnasız her saat başı alarm kurmuş gibi asla 1 saatten fazla uyumuyor ve bağıra bağıra ağlıyor kucağa alıyoruz sakinleşmiyor asla uzunca bi süre ağlıyor. Hasta mı bi yeri mi ağrıyor neden böyle yapıyor anlamadım üşüyor mu acaba dedik yorgan örttük olmadı yatağı rahat değil belki dedik değiştirdik olmadı vs vs olmuyor

Benim bebeğim fazla sıcak oldugunda aynı şeyi yapıyor. Çok sık uyaniyor. Birde uyku gerilemesi olduğunda atak haftasinda aynı şeyleri yaşamıştık

Benim bebeğim fazla sıcak oldugunda aynı şeyi yapıyor. Çok sık uyaniyor. Birde uyku gerilemesi olduğunda atak haftasinda aynı şeyleri yaşamıştık
Geçti demekki sizin ama benimkinin atağı bitmek bilmiyor 1,5 ayı geçti bu durum geçecek gibide durmuyor

Geçti demekki sizin ama benimkinin atağı bitmek bilmiyor 1,5 ayı geçti bu durum geçecek gibide durmuyor
Geçti şükür simdide gunduz hic uyumuyor ama sizinki daha da uzun sürmüş bide gece daha zor oluyor. Allah yardımcınız olsun inşallah normale döner artık

Merhaba kızlar öncelikle ülkecek başımıza gelen bu felaket için hepimize geçmiş olsun deprem bölgesinden arkadaşımız var mıydı ailesi olan ? Akşıma geldiniz aylar var giremiyorum ikizlerle çok zor

Ben varım Hatay Antakyadayım ölmedik şükür iyiyiz İkizler ile
ev kullanılamaz halde konteynera geçtik depremler hala sürüyor ölür müyüz kalır mıyız bilmem

ev kullanılamaz halde konteynera geçtik depremler hala sürüyor ölür müyüz kalır mıyız bilmem
Cok gecmis olsun, allah korusun kalanlari, cok zor zamanlar gecirdiniz, geciriyorsunuz. Kalbim o kadar sizinle ki, biz bile kendimize gelemiyoruz km lerce uzakta. Allah yavrularinizi ve sizi korusun hep.

Allah yardımcınız olsuun inşallah nasıl kalabiliyo musunuz ikizlerle tam ayaklanma zamanları çok zordur ısınıyo mu konteynırlar ailenizde sağsa çok şükür en azından yaşayanlara diyebiliyoruz

Cok gecmis olsun, allah korusun kalanlari, cok zor zamanlar gecirdiniz, geciriyorsunuz. Kalbim o kadar sizinle ki, biz bile kendimize gelemiyoruz km lerce uzakta. Allah yavrularinizi ve sizi korusun hep.

Allah yardımcınız olsuun inşallah nasıl kalabiliyo musunuz ikizlerle tam ayaklanma zamanları çok zordur ısınıyo mu konteynırlar ailenizde sağsa çok şükür en azından yaşayanlara diyebiliyoruz
İyi miyiz bilmem sağız sadece şükür birinci dereceden kaybimiz yok ama bir sürü tanıdık eş dost kaybı oldu koskoca şehir kayboldu kalanlar savruldu yıllar sonra gelen el bebek gül bebek büyütmek istediğin evlatların sokakta günlerce soğukta kaldı ama iyiyiz şükür nefes alıyoruz konteyner a geçen hafta geçtik öncesi sokakta arabada çadırda nasıl yaşanırsa konteyner ısınıyo evet ama evlatlarıma bakınca hem içim acıyor hem şükürler ediyorum içim acıyor asla haketmedikleri bu hayatı yaşıyorlar şükrediyorum kucağımdalar bizdenoyle işte yaşamaya çalışıyoruz nefes alıp veriyoruz

Çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın inşllah çok zor

Canım sonucun ne oldu dün benim de basıma geldi de

Kızlarr herkese marhaba, depremden önceki gün yeni telefon almıştım ve uygulamayı indirmeyi unutmuşum uzunca bi süre toparlanamadık bebeğim ve ben çok kötü hastalandık, görev yerim değişti adapte olmaya çalıştım benim için zor günlerdi. Kk aklıma geldi çok az kişi yazmış ama inşallah herkes sağ ve iyidir

Merhaba çok geçmiş olsun, deprem bolgesindemiydin.Rabbim birdaha yaşatmasın kimseye inşallah bende herkesin iyi olmasını umut ediyorum.Seninle ayni gün doğum yaptık ♡ Bende bebegimde genel olarak iyiyiz elhamdülillah sadece bir kaç kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldık boğaz enfeksiyonu öksürük şu günlerde sıkıntımız onun dışında baya ayakta durmaya başladı çok şükür çoktandır emekliyor zor baya hareketli bir bebek bazen çok yoruluyorum ama çok mutluyum. Sizin gelişiminin nasıl hangi asamadasiniz

Kızlar nasılsınız size bir sorum var adetlerinizin düzeni nasıl benim çok değişkenlik gösteriyor ve bu ay ilk sefa kahve leke gördüm 2 gğn sonra kesildi böyle bir durum yaşayan var mı oluşabilecek ihtimaller beni korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…