- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #4.461
Çok şükür bugünümüze artık günden güne daha iyi oluyorlar hele artık o tepki vermeleri çok başkaKızlarrr neler yapıyosunuz nasıl gidiyo bebekli hayatlar alışabildimizmi
Sanmıyorum canım sütle bulaşıcağını.bizde dün sünnet yaptırdık beyfendiyiÇok şükür bugünümüze artık günden güne daha iyi oluyorlar hele artık o tepki vermeleri çok başkaBen birşey soracağım kızlar sabah uyandığımda bademciklerim şişmiş bebeğe sütle bulaşır mı aksırma tıksırma yok sadece bademciklerim şişmiş
Ne yapalım çok şükür sağlıkla ilgili görünürde birşey yok dün böbrekleri için gittik pazartesi sonuçları gösterecez inşallah düzelmiştir oda. Gülmeleri gığ yapmaları falan artk daha net çok güzelKızlarrr neler yapıyosunuz nasıl gidiyo bebekli hayatlar alışabildimizmi
Ben muhtemelen korona atlattım 2 gün 39 ateş vardı çok kötüydüm o çocuğa geçmediyse inşallah seninkide geçmezÇok şükür bugünümüze artık günden güne daha iyi oluyorlar hele artık o tepki vermeleri çok başkaBen birşey soracağım kızlar sabah uyandığımda bademciklerim şişmiş bebeğe sütle bulaşır mı aksırma tıksırma yok sadece bademciklerim şişmiş
Çok şükür geçmemiş benimki biraz grip oldu önce biraz ishal sonrasında hırıltı burnunu sürekli temizliyorum ama karın ağrısı falan var Bebek’te benimde boğaz enfeksiyonum çok ilerledi antibiyotik kullanmak zorunda kaldım bugün başladım 5 gün kullanmam gerekiyorBen muhtemelen korona atlattım 2 gün 39 ateş vardı çok kötüydüm o çocuğa geçmediyse inşallah seninkide geçmez
Ben 35 günlükken yaptırdım iyi ki de erkenden yaptırmışım diyorum o kadar kolay oldu ki. Lokal anestezi ile oldu. Öncesinde uyuşturucu bir krem sürüyorlar 15 dk bekledikten sonra iğne yapıyorlar lokal anestezi için bir tek o iğne sırasında biraz canı yandı ama iğne etki etsin diye de bi 15 dk bekledik o esnada emzirdim sakinleşti işlem sırasında da elini tuttum uyanıktı ve hiç ağlamadı bile iyileşme süreci de çok kolay oldu ilk gün hafif mızmızlandı ama sonra bi huzursuzluğu da olmadı sünnet yeri de 3. Gün çok iyiydi diyebilirimÇok gecmis olsun hanımlar. Bebisleri sünnet olan anneler tecrübelerinizi paylaşırmisiniz nasılsın gelişti süreç neler yaptınız.
Olsun canım nekadar çabuk toparlarsan okadar iyi.zaten süte geçmeyen antibiyotik vermiştir muhakkakÇok şükür geçmemiş benimki biraz grip oldu önce biraz ishal sonrasında hırıltı burnunu sürekli temizliyorum ama karın ağrısı falan var Bebek’te benimde boğaz enfeksiyonum çok ilerledi antibiyotik kullanmak zorunda kaldım bugün başladım 5 gün kullanmam gerekiyor
71 günlükken yaptırdık lokal anesteziyle yaptılar bi sargı bezi sardılar sadece ucu açık bırakıcak şekilde başka hiçbişey koymadılar sadece bezi bol bağladık zıbını alttan çıtçıtlamadık bol eşofman giydirdik ilk gün kendi idrarıyla sargısı düşmesi bekleniyo bizimki düşmedi ertesi gün getirdik onlar çıkardı sadece krem sürüyoruZ.ilk gün biraz huzursuzlandı akşama doğru keyfi yerine geldi yine 3.günü yıkadık.çok çabuk iyileşiyolar 2.günü gayet rahattı bugün 5.günümüz geçti gibi çok rahat.bir hafta sadece kremi sürücez okadar yaptırmayı düşünüyosanız hiç ertelemeyin çok çabuk iyileşiyolarÇok gecmis olsun hanımlar. Bebisleri sünnet olan anneler tecrübelerinizi paylaşırmisiniz nasılsın gelişti süreç neler yaptınız.
Bizimkide buara yapmaya başladı ayjı şekilde.sürekli farklı pozisyonlarda emziriyorum ozman kabul ediyo.bu aylarda çok yaşanıyomuş bundurum ısrarla memeyi verin sakın vazgeçmeyin diyolar düzeliyolarmış bisüre sonra.bide kızlar siz ilk adetinizi gördünüzmi süt biraz azalıyo ilk adet olunca diyolar doğrumu ozmanda meme reddi yapıyomuş bebekler birazKızlar ne çabuk büyüdüler bunlar ya gözümüzün önünde hergün yeni beceri ben şimdi size bir soru soracağım biz tam 3 ay 9 günlük olduk ve 1 haftadır inanılmaz meme reddi yaşıyorum böyle durum yaşayan ve çözüm bulan oldumu
Ben İlk adeti kırkım çıkmadan çok çok yoğun bi şekilde yaşadım kan kaybından süt kaybına odaklanamadım hiç bütün hayatımı mahvetti o 10 gün her 2 saatte bir bebenin altını değiştirirken kendi altımı da değiştim ama her defasında geç kalmış oluyordum artk oturduğum yere alt açma bezi seriyordumBizimkide buara yapmaya başladı ayjı şekilde.sürekli farklı pozisyonlarda emziriyorum ozman kabul ediyo.bu aylarda çok yaşanıyomuş bundurum ısrarla memeyi verin sakın vazgeçmeyin diyolar düzeliyolarmış bisüre sonra.bide kızlar siz ilk adetinizi gördünüzmi süt biraz azalıyo ilk adet olunca diyolar doğrumu ozmanda meme reddi yapıyomuş bebekler biraz
Bizimki düzelme aşamalarına geçiyor sanırım şuan daha sık tek memem üzerinde birini artık alıyor diğerinde yine reddetme yapıyor bakalım düzelecek inşllahBizimkide buara yapmaya başladı ayjı şekilde.sürekli farklı pozisyonlarda emziriyorum ozman kabul ediyo.bu aylarda çok yaşanıyomuş bundurum ısrarla memeyi verin sakın vazgeçmeyin diyolar düzeliyolarmış bisüre sonra.bide kızlar siz ilk adetinizi gördünüzmi süt biraz azalıyo ilk adet olunca diyolar doğrumu ozmanda meme reddi yapıyomuş bebekler biraz
Ben doğumdan sonra tam 30. Gün kesildi. Kanamadan zaten akıntı şeklindeydi son 20 gün. Sonra hemen bir sonraki ay adet oldum ama adet gibi değil de lekelenme şeklimde ama 10 gün sürüyor o şekilde ve adet olurken sütüm azalıyorBen İlk adeti kırkım çıkmadan çok çok yoğun bi şekilde yaşadım kan kaybından süt kaybına odaklanamadım hiç bütün hayatımı mahvetti o 10 gün her 2 saatte bir bebenin altını değiştirirken kendi altımı da değiştim ama her defasında geç kalmış oluyordum artk oturduğum yere alt açma bezi seriyordum
Canım şuan bu durumu ben yaşıyorum. ilk adetten sonra ki adetlerim hep leke leke olmuştu ama bu defa bu ay çok yoğun kanamam var normal mi acaba sen doktora gittin miBizimkide buara yapmaya başladı ayjı şekilde.sürekli farklı pozisyonlarda emziriyorum ozman kabul ediyo.bu aylarda çok yaşanıyomuş bundurum ısrarla memeyi verin sakın vazgeçmeyin diyolar düzeliyolarmış bisüre sonra.bide kızlar siz ilk adetinizi gördünüzmi süt biraz azalıyo ilk adet olunca diyolar doğrumu ozmanda meme reddi yapıyomuş bebekler biraz
Çocuktan vakit bulup kimse giremiyor sanırımMerhaba hanımlar nasılsıniz bebislerinizin gelişimleri nasıl, destekli oturma erken mi sizce 10 gün sonra 5. Ay dolacak inşallah
Aynen bebekle girmek zor gerçekten ben işe bile başlamadım:)) Bizim de özel doktor var aylık götürüyorum ama 4. Ayda götürmedim 5. Ay dolunca götüreceğim inşallah tadım listesi falan çok iyi ya bende gidince sorayim inşallah bizimkide verirÇocuktan vakit bulup kimse giremiyor sanırımBiz aylık özel doktorumuz var sürekli onunla takipteyiz bize 5 ayını doldurduktan sonra tadım listemizi verdi ve mama sandalyesine destekli oturmasını istedi. Bizim 12 gün sonra 5. Ayımız doluyor
Biz çoktan kucakta destekli oturtmaya başladık bile. Bebişimin gelişimine gelirsek iyi ama eski yavrum gitti yerine yenisi geldi diyebilirim. Çook huy değiştirdi meme yada kucakta gezerek uyuma dışında uyumuyor geçen gün ısrarla yatağında uyutalım dedik ağlamaktan sesi kısılmış 3 gündür hala düzelmedi. Emzik asla tutmuyor artık gece 5-6 saat kesintisiz yatan bebek saat başı kalkıyor, geçen gün oturup ağladım kucaktan yere indirdiğimiz an kıyamet kopuyor sanki etlerini büzüyorlarMerhaba hanımlar nasılsıniz bebislerinizin gelişimleri nasıl, destekli oturma erken mi sizce 10 gün sonra 5. Ay dolacak inşallah
merhaba aynı durumdayız eşim azospermi ben de pcos eşinizden sperm nasıl bulundu tese mi oldunuz?İnsalllaah dualarimdasiniz güzel haberlerinizi bekliyorum hayırlısıyla