Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Canım naptın gittinmi doktora
Kendim gidemedim ama kanamam azaldı çok şükür. Yavrum için akşama kadar koşturduk, dua bekleriz teyzeleri sol böbreğinde genişlik vardı anne karnında devam ediyormuş bu durum, enfeksiyon ve genişlik için nefroloji bölümüne sevk etti, tekrar kültür verdik 2 defa üreme olmuş o yüzden sürekli takip edilmesi gerekiyormuş tekrarlıyormuş birde yumurtalıklarında su var oda 1 yaşına kadar geçmezse alınacakmış falan. Kalça çıkıklığına bakıldı çok şükür ki ondan yana birşey çıkmadı. Öyle iştee sizler nasılsınız

Bize de böbrekte genişleme var dediler daha sonra başka bi radyoloji uzmanına gösterdik genişleme yok bakilirken cok hareketli olduysa veya idrara sikisiksa o an oyle görünmüş olsbilir ama taş var dedi kendi kendine hiç belirtisiz geçebilir dedi takip önerdi çarşamba bizde nefrolojiye gitcez.
Birde hanımlar menenjit aşısı yaptıran yaptırmayı düşünen varmi

Biz yaptırmayı düşünüyoruz canım. Aşılata da zam gelecekmiş. O yüzden Eczacıyla konuştum. Parasını şimdi verip aşıları sonra alacağım, zamlardan etkilenmemek için. Rota virüs ve menenjit aşılarını.

Umarım birşey çıkmaz hepimiz için. Menenjit isteğe bağlı bir aşımı zorunlu değil mi?

Eczaneden fiyat aldın mı canım hiç yeni bi doktora başladık özel muayene 750 TL dedi sadece menenjite eczaneden alıp saglikocaginda yaptırmak daha mı makul acaba
Umarım birşey çıkmaz hepimiz için. Menenjit isteğe bağlı bir aşımı zorunlu değil mi?
Sağlık ocağında yapılan karma asilarda bu tip virüsün 2 grubunu koruyormus B grubu açıkta kalıyor meningokok buda isteğe bağlı yapılıyor aynı şekilde rota (ishal) asisi da istege bagli yapiliyor dolar üzerinden oldugu icinde fiyatlar yuksek haliyle

Yuuh 750 mi o ne yaa şaka gibi herkes vuramayacak ki bu aşıları küçücük bedenlere yapmasınlar bari bunu durumu olmayan nasıl alacak

Ahh canım ya çok geçmiş olsun.inşallah gülümsebebeğin dediği gibi yanlış bakılmıştır

Ben hepsini yaptırmayı düşünüyorum canım

Eczane bana rota virüs İçin 755 dedi. Menenjit aşısı da o civar bir şey. Normalde özel hastanelerde daha pahalıya yapıyorlar diye biliyorum.

Evet eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırabiliyormuşuz.

Bu asilarla ilgili hiç araştırma yapmadım ben zamanı falan varmi ne zaman yapılması gerekiyor yan etki yaparmıi ki bizim 1 aylık aşıda ertesi gün hafif ateşlendi. Birde bebeklerinizin genel olarak ateş seviyesi ne sizin

Yuuh 750 mi o ne yaa şaka gibi herkes vuramayacak ki bu aşıları küçücük bedenlere yapmasınlar bari bunu durumu olmayan nasıl alacak
Gerçekten öyle her işte olduğu gibi bunu bile paraya dokmusler uçuk fiyatlarla
Ben hepsini yaptırmayı düşünüyorum canım
Bende menenjit ilk dozu salı yaptırmayı düşünüyorum o gün kontrolü var
Eczane bana rota virüs İçin 755 dedi. Menenjit aşısı da o civar bir şey. Normalde özel hastanelerde daha pahalıya yapıyorlar diye biliyorum.

Evet eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırabiliyormuşuz.
Çokta bi fark yokmuş menenjit iki türlüsü varmış eczaciyla görüştüm bende biri 718 TL dedi diğeri 900 TL arasındaki farkı bilmiyorum

Menenjit 2 5 7 gibi 3 doz şeklinde yapılıyormuş sanırım

Bizde özel doktora gidiyoruz o söyledi. Bizde vurdurmayı planlıyoruz ama korkuyorum yan etkilerinden. Bende sordum rototıx 754 menenjit açılarının biri 714 biri 824 tabi tek dozları rotavirüs 2 doz menenjit aşkları her biri 3 doz sanırım yaptıracağız. Rotavirüs aşısı 2-4. Aylarda. Menenjit aşıları 3-5-13. Aylarda

Markası farklıdır. Arada ciddi bir fark olduğunu düşünmüyorum.

Canım menenjit iki aşıdan oluşuyor ikisini de olması lazım bildiğim kadarı işe benim doktorum öyle söyledi her biri Farklı fiyat biri menenjitşn a sı biri b si gibi birşey. Nette okumuştum

Canım menenjit iki aşıdan oluşuyor ikisini de olması lazım bildiğim kadarı işe benim doktorum öyle söyledi her biri Farklı fiyat biri menenjitşn a sı biri b si gibi birşey. Nette okumuştum
Canım A grubu denilen saglikocaginda yapılan 5li karma aşının içinde var B grubu yok o açıkta kalıyor etkili olması için her iki grubunda vurulması gerekiyor

Ben 40 günlük bebeğimi hasta ettim çocuk köh köh öksürüyor balgamlı balgamlı yavrum çok kötü dr gittik enfeksiyon görünmüyor ilaç falanda vermedi ay çok çaresiz hissediyorum neneler dedeler siz çocuğu hasta ettiniz yaz günü bilmem ne onların derdi hiç çekilmiyor. Zaten vicdan yapıyorum birde söylenmeleri hiç bitmiyor içimi buraya dökeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…