Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

tatlım ben de öyleyim. Herkes diyordu ki ilk 3 ay çok uyuyacaksın son ay ise uykusuzluk olacak.. Ben de hiç öyle olmadı. Gece 23 te bir uyuyorum 9 saat. Sonra öğlene doğru 2 saat falan daha yatıyorum. Ben psikolojik olduğunu düşünüyorum. Artık doğuma az kaldı bazen stress yapıyoruz vücut dinlenmek istiyor olabilir. Boşver vaktin varken uyuyalım :))))

Benim de bugün kontrolüm vardı; kızımızın yeri rahat herşey yolunda dedi doktor. 3 kilo olmuş ve doğmaya niyeti yok sanırım
Ben şimdilik normal doğum düşünüyorum, 39a kadar bekleyelim zaten sezaryen konuşmak için dedi, çatı muayenesi de iyiymiş.
Bir dahaki kontrol 22 temmuz cuma.

Evet öyle uykusuz çok gece kalacağız ama işte insanda bir anda böyle yorgunluk gelince neden acaba diyor havalarda etkiliyor
Oh hadi bakalım 19 unda da benim kontrolüm var

Ayy büyük ihtimal o gelen şey nişanın doktoruna haber ver canım bebiş sinyali vermiş

Bende öyleyim valla bugün pilatesede gidemedim hep yattım.bende bihaftadır balık yağını içmiyodum bitmişti belki ondandır bugün aldım tekrardan bakalım

Amin canım nerde varsa bebislerini bekleyen herkese rabbim sağlıkla kucaklarina almayı nasip etsin inşallah seninde aynı şekilde dualarım senin ile benim bebişim çıktı çok şükür bayramdan sonra dediler bayramın birinci günü akşamına aradılar hazırlıklı gelin bebeğin eşyaları da getirin memeyi tutarsa yine çıkaracağız büyük ihtimalle çıkacak cikmayada bilir belli de olmaz dediler çok şükür bayramın ikinci günü saat 10.00 da gittim emzirdim çıkardılar be işim şuan benim ile çok şükür canım

Bebekleri kuvezden çıkan arkadaşlarım benim bebeğim çıktıktan sonra nefes darlığı yaşamaya başladı sizdede öyle oldumu özellikle biberonla süt içerken bazen nefes almıyor sanirim sonra birde hıııh diye srs çıkartıyor nefes almaya başlıyor sizdede öyle oldumu

#Kontrol tarihi 14 Temmuz olup doğumu bekleyenler#

S Siyahhhinci sezaryen tarihi 19-23 Temmuz sonraki kontrol 19 temmuz

GMD23 Sezaryen tarihi 25 Temmuz

G gs0303 sezaryen tarihi 27 Temmuz

#Kontrol tarihi 15 Temmuz olup doğumu bekleyenler#

N nekoo sezaryen tarihi 25 Temmuz

K kardelen yuce Normal doğumu bekliyor

H hilari normal doğumu bekliyor sonraki kontrol 22 Temmuz

Bu konuyu 4.tedavime hazırlandıgım surecte ara sıra takip ettim heyecanınıza ortak olmak cok guzeldi. Kendi adıma da guzel bilgiler edindim.Rabbim hayırlı saglıklı kolay dogumlar nasip etsin hepinize inşallah. saglıcakla huzurla buyutun bebişlerinizi
Dogum yapan arkadaslarımızında gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün
Kuvozdeki bebişleride Rabbim tez zamanda yuvasına annesinin kucagına kavustursun inşallah
Bana(bahar) ve bu yolda mucadele eden herkese dogumda dua edebilirseniz cook seviniriz

İnşllah canım ben doğum anında elime yazacağım verilen tüm isimleri unutmamak adına inşllah rabbim. Önce karnınızı sonra sağlık kucaklarınızı hatırlar evlatlar ile doldursun Biz bu yolun kader yoldaşlarıyız bizi bizden başkası anlamaz

Amin aminn inşallah canım benim Allah razı olsun duaların dualarınız için şimdiden cok tesekkur ederim bende surecinizde her daim duacınızdım, cunku dediğin gibi bizi bizden baskası anlamaz. Bebisler dogduktan sonra da annelik tecrübelerinizi paylasın bizimle, cok guzel dostluklar edindiniz burada daim olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…