-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #4.161
tatlım ben de öyleyim. Herkes diyordu ki ilk 3 ay çok uyuyacaksın son ay ise uykusuzluk olacak.. Ben de hiç öyle olmadı. Gece 23 te bir uyuyorum 9 saat. Sonra öğlene doğru 2 saat falan daha yatıyorum. Ben psikolojik olduğunu düşünüyorum. Artık doğuma az kaldı bazen stress yapıyoruz vücut dinlenmek istiyor olabilir. Boşver vaktin varken uyuyalım :))))Kızlar son 1 haftadır çok fazla yorgunluk ve sürekli uyku hali var bende sürekli gün ortasında uyuyorum mesela gebeliğin ilk aylarında bile olmamıştı bu değişen tek şey vitamini bıraktırdı doktor şu balık yapı falan içeren. Ama diğer vitaminleri içiyorum anlamadım
Evet öyle uykusuz çok gece kalacağız ama işte insanda bir anda böyle yorgunluk gelince neden acaba diyor havalarda etkiliyortatlım ben de öyleyim. Herkes diyordu ki ilk 3 ay çok uyuyacaksın son ay ise uykusuzluk olacak.. Ben de hiç öyle olmadı. Gece 23 te bir uyuyorum 9 saat. Sonra öğlene doğru 2 saat falan daha yatıyorum. Ben psikolojik olduğunu düşünüyorum. Artık doğuma az kaldı bazen stress yapıyoruz vücut dinlenmek istiyor olabilir. Boşver vaktin varken uyuyalım :))))
Oh hadi bakalım 19 unda da benim kontrolüm varBenim de bugün kontrolüm vardı; kızımızın yeri rahat herşey yolunda dedi doktor. 3 kilo olmuş ve doğmaya niyeti yok sanırım
Ben şimdilik normal doğum düşünüyorum, 39a kadar bekleyelim zaten sezaryen konuşmak için dedi, çatı muayenesi de iyiymiş.
Bir dahaki kontrol 22 temmuz cuma.
Ayy büyük ihtimal o gelen şey nişanın doktoruna haber ver canım bebiş sinyali vermişKızlar benim kokulu akıntım çoook fazlaydı fetil verdi kullanamadım antibiyotik verdi dün akşam birde bu sabah onu kullandım bugün kahverengi akıntım geldi. Nişan dediğimiz şey böyle mi oluyon yoksa o antibiyotiğin etkisi mi acabaa
Bende öyleyim valla bugün pilatesede gidemedim hep yattım.bende bihaftadır balık yağını içmiyodum bitmişti belki ondandır bugün aldım tekrardan bakalımKızlar son 1 haftadır çok fazla yorgunluk ve sürekli uyku hali var bende sürekli gün ortasında uyuyorum mesela gebeliğin ilk aylarında bile olmamıştı bu değişen tek şey vitamini bıraktırdı doktor şu balık yapı falan içeren. Ama diğer vitaminleri içiyorum anlamadım
Bana doktor bıraktırdı ama benim bebeğin kilosundan dolayı da bıraktırmış olabilirBende öyleyim valla bugün pilatesede gidemedim hep yattım.bende bihaftadır balık yağını içmiyodum bitmişti belki ondandır bugün aldım tekrardan bakalım
ohh ohh maşallah canım :))) biz aynı gün transfer olmuştuk bakarsın aynı gün doğum yaparız :)))Kızlar bende şimdi çıktım doktorumun yanından suyu falan gayet iyi dedi 3250 olmuş kilosu.biz hâlâ beklemedeyiz anlıycağınız nezman keyfi isterse gelicek bakalım
Olabilir valla banada senin tarihlerde doğucakmış gibi geliyo vallaohh ohh maşallah canım :))) biz aynı gün transfer olmuştuk bakarsın aynı gün doğum yaparız :)))
Amin canım nerde varsa bebislerini bekleyen herkese rabbim sağlıkla kucaklarina almayı nasip etsin inşallahYaaa ne güzel masallah cnmben daha kucağımaalamadim benim oğlan kilo verdi sonra aldi 3 gun önce ykne vermişti 150 gram 2 gün icinde verdi kanı azalmıştı kan verildi serumla ve mamayla besliyorlar kız ona göre dah iyi durumda aama daha bugün oğlan doğum kilosuna yeni yetişti kızda doğum kilosunun 50 gram üstünde bi anönce kucağıma alabilmek için can atıyorum esim haftaya şehirdışına gidecek 1 aydır calismisyo işe başlayacak gidince 1 aydan aşağı gelmez gitmeden önce insallah kucagımiza verirler az biraz taşır kokularını icine ceker dr 20 gunden once taburcu olmazlar diyo kız 1650 oğlan 1610 oldular rabbim hepimize sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah
Benim bebeğimde hala oksijen desteği yapılıyor, sağ gözde 2. Evre rop var, haftayı bekliycez dedi doktorgulumsebebek Merifettah Ilayumut Kızlar sizde son durum ne bebeklerden haber var mı ya da çıkmaa tarihleri ile ilgili
İnşllah canım. Haftaya güzel haberler ile dönersinBenim bebeğimde hala oksijen desteği yapılıyor, sağ gözde 2. Evre rop var, haftayı bekliycez dedi doktor
İnşllah canım ben doğum anında elime yazacağım verilen tüm isimleri unutmamak adına inşllah rabbim. Önce karnınızı sonra sağlık kucaklarınızı hatırlar evlatlar ile doldursunBu konuyu 4.tedavime hazırlandıgım surecte ara sıra takip ettim heyecanınıza ortak olmak cok guzeldi. Kendi adıma da guzel bilgiler edindim.Rabbim hayırlı saglıklı kolay dogumlar nasip etsin hepinize inşallah. saglıcakla huzurla buyutun bebişlerinizi
Dogum yapan arkadaslarımızında gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün
Kuvozdeki bebişleride Rabbim tez zamanda yuvasına annesinin kucagına kavustursun inşallah
Bana(bahar) ve bu yolda mucadele eden herkese dogumda dua edebilirseniz cook seviniriz
Amin aminn inşallah canım benim Allah razı olsun duaların dualarınız için şimdiden cok tesekkur ederimİnşllah canım ben doğum anında elime yazacağım verilen tüm isimleri unutmamak adına inşllah rabbim. Önce karnınızı sonra sağlık kucaklarınızı hatırlar evlatlar ile doldursunBiz bu yolun kader yoldaşlarıyız bizi bizden başkası anlamaz
İnşallah canımİnşllah canım. Haftaya güzel haberler ile dönersinBu bekleyişin sana müjde dokunulsun inşllah