Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

İkinizde duygularımın tercümanısınız bendr yırtılmadan korkuyorum ve bundan sonraki cinsel hayatımızı da düşünüyorum bir yandan da yani açıkçası 4 temmuza kadar düşünme kararı aldım ama sezaryen daha ağır basıyor. Galiba bende sezaryen olacağım

Arkadaşlar ben çok uzun zamandır ödem sorunu yaşıyordum ama artık son ay cidden ellerim parmaklarımın kemikleri falan acıyor. İnanılmaz ödem oldum. Bu konuda sizde durum nedir? Çözüm önerileri gelir mi?

Canım genel olarak ilk güne göre biraz daha iyi, ara ara makine ile hava veriliyor, kilo almasını bekliyoruz,
Daha iyi olmasına sevindim. Yaşadıklarınız çok zor gulumsebebek ve senin rabbim yardımcınız olsun güç kuvvet versin.hayirlisiyla güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Beeen Ben normal doğumu hiç düşünmüyorum herkesin düşüncesi farklı tabi ama, kıymetli bebek doğum sırasında ıkınamamaktan bebeğin oksijensiz kalmasından falan korktuğum için direkt sezeryan istiyorum ; sonrası anne İçin daha zor aslında ama olsun

Ben zaman yaklaştıkça ikisindende korkmaya başladım valla sezeryandan karnımı kesicekleri için doğum sonrasından korkuyorum normal doğumda dediğiniz gibi yırtılma olursa dikişten korkuyorum.akışına bırakıcam heralde ya

Süreci hiç bilmeyip birde tatil planları yaparken aniden gelişen doğumun ne getireceğini bilememek üstüne çaresizlik hissi çok zor ama herseyin güzel olacağına olan inanç hiç geçmiyor çok şükür. Çok inişli çıkışlı bi süreç ama Allah gerçekten sabrını veriyor şükür. Rabbim herkesin evladını bağışlasın sağlık versin hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Sezeryanda bi doğum ayrıca daha önemli çünkü işin içine ameliyat giriyor ciddi bi durum. Birde daha az riskli gibi geliyor bana gönlün nasıl istiyorsa içinden nasıl geliyorsa öyle yap dogumunu kimseyi takma çocuk yokkende konuşuyorlardı hamile kaldık konuşuyorlar doğurduk konuşuyorlar vallahi kimse umurumda değil

Canım genel olarak ilk güne göre biraz daha iyi, ara ara makine ile hava veriliyor, kilo almasını bekliyoruz,
Makine dediğin solunum cihazı mi nazal oksijen mi canım birde anne sütü zenginlestirici istemişlermiydi senden?
Daha iyi olmasına sevindim. Yaşadıklarınız çok zor gulumsebebek ve senin rabbim yardımcınız olsun güç kuvvet versin.hayirlisiyla güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Amin canım inşallah Allah razı olsun Rabbım sizlere de hayırlı sağlıkla doğumlar nasip etsin

Canım entübeden çıktı ama nazal cpap uyguluyoruz burundan az az veriyoruz dedi, çok yoruluyor dedi, evet mama, anne sütü zengileştirici, 3 tane damla çinko vitamin, birde zenytinyağı istediler, ama kilo alırken bugün 80 gram verdiğini söyledi doktor çok üzülüdüm eve gelince baya ağladım, tam kilo almaya geçtiğimiz dönemde 80 gram vermesi beni üzdü, seninki kaç kilo oldu canım ve ne zaman çıkarırız dediler

Kızlar merhaba herkese bugün doktor randevum vardı iki gündür de hafif adet sancım vardı doktor rahim ağzımın kısaldığını yumuşama olduğunu 2cm de açıklığım olduğunu söyledi bebekler 2500 ve 2600 kg en azından 34 haftayı bekleseler çok iyi olurdu dedi ama beklemezler gibi duruyomuş 2doz bugün 2doz yarın ciğer geliştirici iğne olucam adalat diye bi hap verdi sabah akşam bugün nst de düzensiz 2-3sancı çıkmış yatırmamıza gerek yok diye eve gönderdi. Ciğer geliştiriciler kaç günde etki eder 34haftaya giremezsek hayati tehlikeleri olur mu yoğun bakımda çok kalır mı acaba kafamda deli sorularla bekliyoruum

Canım seninle bir arkadaşım var doğum yapan senden önce yaptı tabi o 25 gün önce yaptı senden gelişim geriliği vardı 550 gram doğdu kızı şimdi 1400 olmuş ve dün ilk defa emzirmiş bu mutluluğun tarifi yoktur inanıyorum hemşire 3 kademe yoğun Bakım olduğunu söyemiş şuan onunki 1 haftadır biberonl besleniyor . Şuan en alt yoğum bakımda burdan sonra 2. Aşamaya geçecekmiş orada kendi emzireceği günler olmakmış 3. Ve son kademede ise tamamen tüm bakımını annenin yaptığı kısımmış 2-2500 kg arasında olduğunda çıkaracaklarmış
Benim doktorum 32+5 te gitmiştim dedi ki bundan sonra doğarsa korkmuyoruz artık dedi tabi ne kade geç o kadar iyi ama gelene gelme demiyoruz artık en fazla 15 gün küvezde kalır dedi.

Benim sancılarım çok şiddetlendi 2 gündür bugün 4. Kez sancı girdi ama girdiğinde artık kıpırdayamıyorjium baya adet sancısının birazdaysa ağırı bugün bir kez daha girerse bir acile gitmeyi düşünüyorum. Çünkü baya baya. Artmaya başladı sancılarım benim de

Malesef benimde ağrılarım başladı şuan bakalım geceyi geçirebilcekmiyim inşallah bir gafta daha bekler bebeklerim de 34haftalık olurlar

Canım kilolari haftalarına göre çok iyi ikiz olmalarına rağmen dogsalar bir problem olacağını sanmıyorum belki biraz kuvezde kalırlar.merak etme haftalarıda iyi.

Kiloları gayet iyi canım 2cm açıklıkla doğumu bikaç gün daha geçe alabilirler hatta bikaç kişi okumuştum öyle

En az 3.5-4 lt su içmen gerek. Tuzu sıfıra indirmeye çalış ve mutlaka günde en az 3 kere tansiyon takibi. Havalar sıcak ödem kaçınılmaz oluyor maalesef. Hele ki ayakta çok kalıyorsan iyice şişiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…